Prisjakt

Jum

Medlem sen 2016-09-13
11
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Babyland
Utmärkt
(500+)
Bra
5 år sedan*

Bra och konkurrenskraftiga priser. Beställde en bilbarnstol, färgen vi ville ha fanns inte i butik där vi bor, men hittade denna på Babylands hemsida. Trots skrymmande leverans gick det snabbt och smidigt med både beställningen och leveransen.

*Redigerades 5 år sedan
Webhallen
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*

Väldigt smidig leverantör. Brukar ofta beställa varor med leverans till närmaste butik för uthämtning vilket fungerar utmärkt. Bra webbutik och enkelt att hitta det man behöver. Priserna är generellt sett konkurrenskraftiga och leveranserna snabba. Oftast finns grejerna att hämta ut 1-2 dagar senare. Kundsupporter har varit utmärkt. Köpte ett returax av Intel ComputeStick för att testa om detta var något att ha utan att slänga ut masoor av pengar. Tyvärr fungerade inte produkten vid leverans men inget som helst problem att lämna tillbaka den i butiken. De bad om ursäkt för att den inte fungerade och fick tillbaka pengarna direkt.

*Redigerades 5 år sedan
Adlibris
Dålig
(500+)
OK
5 år sedan*

Beställer böcker lite nu som då från både Bokus och Adlibris. Båda företagen fungerar hyfsat. Tyvärr använder sig båda av Klarna vilket är ett stort minus. Beställer ofta kurslitteraturen på nätet och det fungerar bra. Leveranstiden kan för utländsk litteratur bli lite längre och jag väljer oftast det fraktfria men långsammare alternativet vilket lägger på några extra dagar. Är man ute i god tid inför kursstart brukar det inte vara något problem.

*Redigerades 5 år sedan
Outnorth
Bra
(500+)
Bra
5 år sedan*

Lite besvärlig hemsida att navigera om du inte vet precis vilken produkt du är ute efter. Passade på att beställa friluftsbestick under deras kampanj. Fick ett bra pris och snabb leverans. Även köpt ett par Lundhagsbyxor under en av deras kampanjer och även då fungerade allt smärtfritt. Kommer säkerligen att använda dem igen.

*Redigerades 5 år sedan
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Bra
5 år sedan*

Beställde en Fällkniven F1 via hemsidan med uthämtning på butik under deras "vännerdagar" då jag inte hade tid att besöka butiken. Beställningen fungerade smidigt, betalning via internetbanken och fick leveransbekräftelse i mobilen som jag bara visade upp i vildmarksdelen för att hämta ut varorna.

*Redigerades 5 år sedan
CDON
OK
(500+)
Bra
5 år sedan*

CDON brukar hålla bra priser och hyfsade leveranstider. Det fungerar smidigt med beställningar och det finns gott om betalningsalternativ. Använder ofta direktbetalning för små ordrar så slipper jag fakturor och annat krångel. Har aldrig behövt göra några returer så jag kan inte uttala mig om hur kundservice fungerar.

*Redigerades 5 år sedan
Sida 2