Prisjakt

Johan U

Medlem sen 2016-09-13
17
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Babyland
Utmärkt
(500+)
J
Johan U
17 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Bra och konkurrenskraftiga priser. Beställde en bilbarnstol, färgen vi ville ha fanns inte i butik där vi bor, men hittade denna på Babylands hemsida. Trots skrymmande leverans gick det snabbt och smidigt med både beställningen och leveransen.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
J
Johan U
17 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Väldigt smidig leverantör. Brukar ofta beställa varor med leverans till närmaste butik för uthämtning vilket fungerar utmärkt. Bra webbutik och enkelt att hitta det man behöver. Priserna är generellt sett konkurrenskraftiga och leveranserna snabba. Oftast finns grejerna att hämta ut 1-2 dagar senare. Kundsupporter har varit utmärkt. Köpte ett returax av Intel ComputeStick för att testa om detta var något att ha utan att slänga ut masoor av pengar. Tyvärr fungerade inte produkten vid leverans men inget som helst problem att lämna tillbaka den i butiken. De bad om ursäkt för att den inte fungerade och fick tillbaka pengarna direkt.

Adlibris
Dålig
(500+)
J
Johan U
17 omdömen
OKRedigerades 8 år sedan

Beställer böcker lite nu som då från både Bokus och Adlibris. Båda företagen fungerar hyfsat. Tyvärr använder sig båda av Klarna vilket är ett stort minus. Beställer ofta kurslitteraturen på nätet och det fungerar bra. Leveranstiden kan för utländsk litteratur bli lite längre och jag väljer oftast det fraktfria men långsammare alternativet vilket lägger på några extra dagar. Är man ute i god tid inför kursstart brukar det inte vara något problem.

Outnorth
Utmärkt
(500+)
J
Johan U
17 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Lite besvärlig hemsida att navigera om du inte vet precis vilken produkt du är ute efter. Passade på att beställa friluftsbestick under deras kampanj. Fick ett bra pris och snabb leverans. Även köpt ett par Lundhagsbyxor under en av deras kampanjer och även då fungerade allt smärtfritt. Kommer säkerligen att använda dem igen.

Bokus
Dålig
(500+)
J
Johan U
17 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Beställer nästan all min kurslitteratur på bokus. Beställningarna fungerar generellt sett bra. Det har hänt vid några tillfällen att ovanliga böcker haft något längre leveranstid än utlovat. Brukar försöka köpa kurslitteraturen i god tid innan kursstart för att vara säker på att få dem i tid. Har behövt avbeställa några produkter tidigare och det fungerar generellt sett smidigt via webben om det görs inom någon timme från beställningen.

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
J
Johan U
17 omdömen
BraRedigerades 8 år sedan

Beställde en Fällkniven F1 via hemsidan med uthämtning på butik under deras "vännerdagar" då jag inte hade tid att besöka butiken. Beställningen fungerade smidigt, betalning via internetbanken och fick leveransbekräftelse i mobilen som jag bara visade upp i vildmarksdelen för att hämta ut varorna.