Prisjakt

Jum

Medlem sen 2016-09-13
11
Bidrag
6
Hjälpsamröster
OutdoorExperten
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan
Har använt leverantören ett par gånger, funkat bra med leveranser, brukar hålla bra priser men har ett lite annorlunda sortiment jämfört med andra siter. Fick returnera ett par Haglöfs byxor i modell Long som snarat längdmässigt var Short. Måste varit felmärkt från Haglöfs så det var inte företagets fel, lite krångligt returen då man inte fick med en retursedel utan måste ta kontakt med kundtjänst men det var inga problem att returnera varan även om det kanske tog lite onödigt med tid. Kommer absolut att använda dem igen!
Eventyrsport
Bra
(35)
Bra
3 år sedan
Har varit lite skeptisk till att prova sidan med tanke på tidigare recentioner. Beställde en UCO Candle Lantern då priset låg betydligt bättre än alla andra. Kvaliten på varan var kanske inte den bästa men det är nog mer en fråga om kvalitetskontroll hos tillverkaren än ett fel hos denna leverantör. Lite manuell justering och någon mindre kosmetisk repa på eloxeringen som ändå lär slitas över tid så är jag ändå nöjd. Lite synd bara att det inte fanns ljus att beställa på sidan. Leveransen var kvick och de levererade vad de lovade. Helt ok med andra ord men lite avdrag för att jag måste beställa ljusen från annan leverantör...
Friluftsland
OK
(50)
Utmärkt
5 år sedan*
Har beställt från Friluftsland ett par gånger. Priserna är generellt sett bra och sortimentet är ibland annat än det man hittar hos de andra aktörerna. Hittade t.ex. en Fjällräven skjorta i den färg jag letat efter men som inte funnits på andra ställen. Leveranstiderna kan vara lite längre än t.ex. Adddnature eller Outnorth men då pratar vi om någon dag extra eller så. Leveransen har tagit mellan två och fem dagar när jag beställt. Med tanke på att leveranserna sker från lager i Danmark är det helt ok. Det är dessutom sällan man behöver grejerna dagen efter. Beställde senast enligt ett reklamernjudande, det hade blivit något fel på hemsidan och varan skulle inte ingått i kampanjen, men kundservice fixade det smabbt och smidigt. Stort plus i kanten!
*Redigerades 3 år sedan
Babyland SE
Utmärkt
(500+)
Bra
5 år sedan*
Bra och konkurrenskraftiga priser. Beställde en bilbarnstol, färgen vi ville ha fanns inte i butik där vi bor, men hittade denna på Babylands hemsida. Trots skrymmande leverans gick det snabbt och smidigt med både beställningen och leveransen.
*Redigerades 5 år sedan
Webhallen
Bra
(500+)
Utmärkt
5 år sedan*
Väldigt smidig leverantör. Brukar ofta beställa varor med leverans till närmaste butik för uthämtning vilket fungerar utmärkt. Bra webbutik och enkelt att hitta det man behöver. Priserna är generellt sett konkurrenskraftiga och leveranserna snabba. Oftast finns grejerna att hämta ut 1-2 dagar senare. Kundsupporter har varit utmärkt. Köpte ett returax av Intel ComputeStick för att testa om detta var något att ha utan att slänga ut masoor av pengar. Tyvärr fungerade inte produkten vid leverans men inget som helst problem att lämna tillbaka den i butiken. De bad om ursäkt för att den inte fungerade och fick tillbaka pengarna direkt.
*Redigerades 5 år sedan
Adlibris
Dålig
(500+)
OK
5 år sedan*
Beställer böcker lite nu som då från både Bokus och Adlibris. Båda företagen fungerar hyfsat. Tyvärr använder sig båda av Klarna vilket är ett stort minus. Beställer ofta kurslitteraturen på nätet och det fungerar bra. Leveranstiden kan för utländsk litteratur bli lite längre och jag väljer oftast det fraktfria men långsammare alternativet vilket lägger på några extra dagar. Är man ute i god tid inför kursstart brukar det inte vara något problem.
*Redigerades 5 år sedan
Outnorth
Utmärkt
(500+)
Bra
5 år sedan*
Lite besvärlig hemsida att navigera om du inte vet precis vilken produkt du är ute efter. Passade på att beställa friluftsbestick under deras kampanj. Fick ett bra pris och snabb leverans. Även köpt ett par Lundhagsbyxor under en av deras kampanjer och även då fungerade allt smärtfritt. Kommer säkerligen att använda dem igen.
*Redigerades 5 år sedan
XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
Bra
5 år sedan*
Beställde en Fällkniven F1 via hemsidan med uthämtning på butik under deras "vännerdagar" då jag inte hade tid att besöka butiken. Beställningen fungerade smidigt, betalning via internetbanken och fick leveransbekräftelse i mobilen som jag bara visade upp i vildmarksdelen för att hämta ut varorna.
*Redigerades 5 år sedan
CDON
Bra
(500+)
Bra
5 år sedan*
CDON brukar hålla bra priser och hyfsade leveranstider. Det fungerar smidigt med beställningar och det finns gott om betalningsalternativ. Använder ofta direktbetalning för små ordrar så slipper jag fakturor och annat krångel. Har aldrig behövt göra några returer så jag kan inte uttala mig om hur kundservice fungerar.
*Redigerades 5 år sedan
Sida 1