Prisjakt

Leonick

Medlem sen 2013-12-11
8
Bidrag
3
Hjälpsamröster
SteelSeries Apex 7 TKL Red Switch (Nordisk)
Full Star 1
4.2
(13)
1 490 kr
L
Leonick
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Meh. Kanske okej för 800kr om du har ett kass tangentbord innan. Tjock och styv gummi kabel. (Förvånande när deras möss kommer med den mjukaste USB-C kabel jag äger.) De mekaniska brytarna må vara av tyst model men tangentbordet är det inte, om du inte klickar väldigt försiktig. Mycket högljutt jämfört med mitt gamla Ducky tangentbord.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
L
Leonick
8 omdömen
BraRedigerades 2 år sedan

+ Bra sortiment och priser. Leverans brukar vara riktigt snabb. - Saknar leveransalternativ utöver Postnord. - Faktura erbjuds genom deras egen bank. Sist jag försökte det blev jag nekad, aldrig hänt förut hos dom eller någon annan. Dessutom utan någon form av motivering, så det var lite skumt...

SteelSeries Arctis 7 2019 Edition Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
3.6
(63)
L
Leonick
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
5 år sedan

Fantastiska hörlurar. Sitter bekvämt och har bra ljud. Har en super funktion som steelseries knappt nämner. Dongeln som du kopplar in i datorn har en ljud ut port som du kan koppla dina högtalare till. Med detta slipper man ändra ljudenhet i windows eller koppla ur hörlurarna. Är hörlurarna avstängda går ljudet till högtalarna.

Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
L
Leonick
8 omdömen
Dålig5 år sedan

Bra sortiment och priser på diverse teknikprylar. Dock har jag problem med påståendet "Snabb leverans – Leveranstid framgår i kassan". 1 dag med Schenker stod det. Två dagar senare så har dom fortfarande inte ens skickat det USB minne och minneskort jag beställde. Lägger man en order innan 9 på morgonen på ett par småprylar som får plats i ett kuvert och dessutom betalar frakt är det rimligt att förvänta sig att det skickas samma dag, och absolut inte senare än dagen efter.

Philips Hue White Ambiance LED E14 B39 2200K-6500K 470lm 6W 2-pack
Full Star 1
3.2
(6)
L
Leonick
8 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 6 år sedan

Aningen dyra, men å andra sidan varar LED lampor i evigheter och Philips Hue appen funkar riktigt bra.

Apple Store
Utmärkt
(253)
L
Leonick
8 omdömen
OKRedigerades 7 år sedan

Webshoppen är det inget fel på, tyvärr insisterar dom på att använda expressfrakt firmor som utan att ens ringa så klart försöker leverera direkt hem mitt på dagen då de flesta jobbar istället för att att bara skicka på normalt vis så man kan hämta ut på posten. Gratis "Expressfrakt" är ganska obetydligt när det bara innebär extra krångel.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
L
Leonick
8 omdömen
OKRedigerades 9 år sedan

Bra priser men inte de bästa på leverans. De skickar bara ut beställningar på Måndagar, Onsdagar och Fredagar. Förhandsbokar du något är det bättre att räkna med att det kommer dagen efter release och inte på releasedagen.

mstore
Bra
(53)
L
Leonick
8 omdömen
BraRedigerades 10 år sedan

Frakten på 99kr känns överdrivet dyr (jämfört med andra online butiker), görs inte bättre av erbjudandet i kassan "Dela ditt köp på Facebook, få gratis frakt!", med andra order, hög frakt för att få dig att ge dom reklam på Facebook för att slippa den, ganska fult knep. Bra är dock att dem inte tar någon avi avgift vid betalning via faktura. I övrigt funkar webbshoppen bra och jag fick det jag beställde inom den givna leveranstiden.