Apple Store
  • Stort sortiment av Apple
  • Senaste produkterna
  • Fri gravering av iPad/iPod
k
kurtan2000

36 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Fy helvete så jävlens fakking bra. Kunde jag ge 10.000 stjärnor skulle jag ge det lätt. Finns inget att klaga på. Apple är så jävla schyssta och 3vliga. Snälla fortsätt att va så här generösa och tillmötesgående. Love apple and Steve Jobs.
l
lheidner

2 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Apple är Guld. Köper alltid mina dyrare Apple produkter hos Apple. Alltid enklare om det blir problem. Köpt både den nya MacBook Air och den nya iPadMini de sista månaderna hos Apple. Såg att någon klagade på leveranserna här. Går att välja hem eller leverans till DHL-service ställe, så det är bara okunnigt gnäll. Tyvärr var leveransen för lång för min gamla iPhone blev vattenskadad. Så min iPhone XR blev köpt på annat håll. Den 'nya' Apple Pencil som jag också köpte på annat håll, var en 2 år gammal produkt som inte fungerade. Apple bytte ut den mot en ny på garantin. Den typen av service får man sällan på annat håll. Ja, en del Apple auktoriserade serviceställen går inte av för hackor heller. Tyvärr har Apple Tech support, och ingenjörerna även, blivit mindre kunniga i Apples enorma expansion. Där behövs skärpning. Men kvalitet i produkterna tycker jag Apple värnar om med kvalitet. Apple kund sedan 25 år tillbaka.
X
XP64

10 omdömen

Utmärkt
2 år sedan
Riktigt bra service.
l
lecontemp

2 omdömen

Usel
2 år sedan
Helt otroligt dålig service. Det är en smått surrealistisk upplevelse att komma i kontakt med Apple stores kundservice. Representanterna ger ett totalt robot-aktigt intryck. De får uppenbart inte säga något annat än den manusmall de har att följa. Man skickas sedan runt i deras nät av medarbetare och varje gång måste man ange samma uppgifter och samma ärendenummer. Samt svara på exakt samma frågor uppåt 10 gånger i rad (!) till dessa människor (eller är det robotar?) som ger exakt samma artighetsfraser tillbaka varje gång. Tar man sig igenom djungeln av undre representanter visar det sig gång på gång att de inte ens kan den svenska konsumentköplagen. De fattar beslut om garanti helt godtyckligt, och hela tiden med det själlösa manusföljda "trevliga" bemötandet, helt utan lösningar. Ifrågasätter man bedömningen hänvisar de till sin juridiska avdelning utan att ens kunna ge en motivering till det beslut man har fått slängt i ansiktet. Upplevelsen är ett skämt och en enkel fråga kan utan problem ta uppåt en timme i ren samtalstid. Mitt råd; köp hellre i en riktig fysiskt butik där man kan träffa riktiga människor. Detta amerikanska bemötande är ingen rolig upplevelse.
l
lekdax

11 omdömen

Usel
3 år sedan
Världens sämsta service. Man förväntar sig ett bättre bemötande med de överpriser de tar för sina dåliga produkter. En gång i tiden hade dem bra produkter och service men det känns helt förlorat. Lagt jätte mycket pengar på Apple produkter men efter återkommande otrevligheter då man försöker åberopa garantier så är det slut med det. Hej då!
Utmärkt
3 år sedan
Tycker leverans var snabb och paketering bra.
s
sirn

10 omdömen

Usel
3 år sedan
Går inte att använda tjänsten om man arbetar kontorstid eftersom de envisas med att använda bud för leverans. Nåja, jag skulle väl kunna fixa det ändå, jag behöver ju bara anställa en receptionist eller portvakt och inreda ett litet kontor för denna. Som Apple skriver: "Om du anger en hemadress där en receptionist eller portvakt ansvarar för posten kommer transportören att överlämna paketet till denna person. Portvakten kan kvittera leveransen ifall denne har en fast arbetsplats i receptionen eller i byggnaden." Hand upp alla som har en egen portvakt därhemma!
t
thedman

16 omdömen

Bra
3 år sedan
Oftast riktigt snabb frakt. Skickas kl 22.00 från Belgien och dagen efter är den vid min dörr. Lite opraktiskt att man måste vara hemma då de skickar med kurir, men det är inte hela världen. Ofta välemballerat också. Finns inget att klaga på. Apple-produkter är grymma.
Betyg köpupplevelse

Om butiken

Apple Store

Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

store.apple.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Apple Sales International

Organisationsnr: 502053-3500

Information hos allabolag.se