Prisjakt

chokladfreaket

Medlem sen 2013-08-22
19
Bidrag
6
Hjälpsamröster
Inet
Utmärkt
(500+)
c
chokladfreaket
19 omdömen
Utmärkt5 månader sedan

Inet är kungliga duktiga på service. Från beställning, snabb frakt, välpackat paket och vid reklamation/retur är det inga problem. Varit återkommande kund i många år och har ingen negativt att skriva

VetZoo
Utmärkt
(500+)
c
chokladfreaket
19 omdömen
Usel2 år sedan

Beställde 10kg torrfoder. Hela påsen (både framsida/baksida/sidor) var täckt med smuts och damm. Hur förvarar de maten för att lyckas med det? 🤨🤢 Jag har aldrig sett liknande från andra webbutiker.

La Roche Posay Nutritic Intense Riche Cream 50ml
Full Star 1
2
(1)
199 kr
c
chokladfreaket
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Krämen i sig är helt ok. Väldigt hårt krämig och svårt att smörja in. Känns ok på huden. MEN jösses vad den luktar! Stark "gammal tant" lukt, tänk er en mormor på 80-talet som puffar på sig massa parfym innan hon kramar barnbarnen. Så känns det när man har krämen i ansiktet.

Elgiganten
Bra
(500+)
c
chokladfreaket
19 omdömen
Usel5 år sedan

Långsam leverans och kundservice ger ingen service. När det står leverans 3-5 arbetsdagar så förväntar jag mig det. Men tydligen räknar de bort beställningsdagen trots att ordern lades vid lunch. När jag ringer och kollar läget på arbetsdag 4 efter beställningen är varan fortfarande bara reserverad och har inte fått något kollinummet. Då säger kundtjänst att den "nog" kommer på fredag (sjätte dagen efter orderläggning) eller måndag. När jag då frågar om den utlovade leveranstiden på fem arbetsdagar får man bara ett "beklagar". Varan inköptes för ett specifikt syfte och behövde levereras senast sju veckodagar efter beställning (inkl helg). Men det kan inte Elgiganten hålla och är inte intresserad att hjälpa kunden. Jag köpte några pennor på Adlibris och när den ordern blev försenad uppgraderar de automatiskt varan till snabbare frakt, för att kunden inte ska behöva vänta längre än utlovat. Men när man köper en vara för över 3000kr på Elgiganten är inte deras kundservice intresserad att ge just service och se till att en lagervara levereras i tid.

Philips FC9742
Full Star 1
3.3
(7)
c
chokladfreaket
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
5 år sedan

Har tidigare haft Electrolux pås-lös dammsugare som pga utformningen förstörde alla våra lister kring dörrarna. Denna dammsugare från Philips fungerar jättebra! Den har bra sugeffekt, lätt att dra runt, medföljer flera munstycken. Mycket praktisk utformning även om tömningen av behållaren gör att det virvlar upp lite damm när man häller ut innehåller i soptunnan. Det enda jag har invändningar mot är handtaget man håller i när man dammsuger. Den är i hårdplast och dåligt utformad ergonomi. Hade den varit lite mer anpassad till en hand plus varit gummerade hade allt varit perfekt. Betalade ca 1280kr med studentrabatt så den var otroligt prisvärd och bra.

Baresso
OK
(500+)
c
chokladfreaket
19 omdömen
Usel6 år sedan

USEL kundservice. Mottog varan (Wahl trimmer) i helt ok tid. Men då distans kammarna satt så konstigt på trimmern så mailade jag kundtjänst och fick vänta i SJU dagar för att svar. De sa då att de skulle fråga ÅF och återkomma. Nu har jag väntat i en månad på svar från dem och de återkommer inte trots att jag för en vecka sedan frågade om de fått svar än. Så totalt har jag väntat sedan 19 juli. Kan inte rekommendera att beställa därifrån alls. Enda anledningen att jag valde dem var att jag fick lite studentrabatt. Det var inte värt det. Undvik att handla härifrån!

Gustavsberg Nautic Tvättställsblandare GB41214041 (Krom)
Full Star 1
3
(2)
c
chokladfreaket
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
6 år sedan

Vi har haft två sådana här i ca 5-6år. Det var ett fabrikationsfel i någon del så Gustavsberg skickade ut en person som bytte dessa delar utan kostnad. Håller tätt, är mjuka att stänga och ser som nya ut fortfarande. Vi har mjukt vatten.

HP Pavilion 15-CK008no
Full Star 1
4
(1)
c
chokladfreaket
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
6 år sedan

Jag är nöjd med denna HP laptop. Det finns några små nackdelar men den är snabb, tyst och riktigt bra skärm samt tangentbord. En stor nackdel är hur vassa kanterna är runt hela datorn och det är också en udda lösning kring skärmen. När man fäller upp skärmen så åker bakkanten ner och datorn får en låg lutning. Nackdelen med detta är att denna bakkant är riktigt skarp och hård så datorn är väldigt obekväm att ha i knät. Högtalarna är otroligt bra, så gillar du musik kommer du uppskatta det. Datorn blir något varm när man använder grafikprogram men det får man räkna med iom att det är en MX150 i datorn. Rekommenderar den för det priser jag gav (7290kr)

Livekort.se
Bra
(500+)
c
chokladfreaket
19 omdömen
BraRedigerades 6 år sedan

Koderna har kommit snabbt. Men väldigt höga kortavgifter när man vill använda PayPal/MasterCard etc. 17kr för att betala med kort är lite väl dyrt, särskilt eftersom vi har regler kring detta på i Sverige. Det går att välja via banken utan kostnad men har sett många dåliga recensioner för just detta på trustly (som handhar överföringen)

Asus RT-AC87U
Full Star 1
3.6
(58)
c
chokladfreaket
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Tillägg efter vi utvärderat den: Tyvärr dras denna router med oväntade reboots. Helt utan anledning vid olika tider så försvinner plötsligt internet och efter någon minut startar den om. Jag har skickat loggen till ASUS men inte fått hjälp med problemet. Jag lade in en schemalagd reboot varje morgon kl 5 men ändå kommer en oväntad reboot då och då. Dessutom fungerar inte föräldrakontrollen tillräckligt bra. Man har kunnat komma åt internet både före och efter schemalagd tid. (även stängt av NAT enligt rekommendationen) Vid inköp: Riktigt nöjd med denna router. Nu när jag skulle byta provade jag först Linksys EA7500 och WRT3200. Men de hade inte förbättrad täckning jämfört med vår gamla två åriga Netgear router. WRT3200 hade till och med sämre täckning så jag tappade 5Ghz bandet i sovrummet vilket inte hänt tidigare. Så då provade jag denna. Täckning på båda banden är betydligt bättre än Linksysmodellerna jag provade. Det gjorde att vi fick ca 40% snabbare nedladdningar via wifi. Stabil och rejäla antenner så man kan justera vid behov. Mjukvara är riktigt trevlig med bra föräldrakontroller, bra loggningmöjligheter och andra inställningar. Det går att justera och ha olika typer av säkertslägen direkt i routern. Är man inte nöjd med ASUS firmware finns det möjlighet att prova Merlin ist. Vi har tre ansluta enheter via kabel och ca 21-25 enheter via trådlöst. Det tuffar på perfekt utan omstarter eller problem. Täckningen på särskilt 5Ghz fick en stor förbättring. Så jag rekommenderar den absolut!