Fraktfritt över 150kr
Auktoriserad Butik
20-90% på ordinariepriser

http://www.baresso.se

Betalningsalternativ

Kortbetalning
Direktbetalning
Faktura
Avbetalning
Förskottsbetalning
SMS-betalning
Postförskott
Bitcoin

Är något felaktigt, Tipsa oss gärna här!

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK. Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Utökad företagsinformation:

  Inga skulder registrerade hos kronofogden.
  Företaget registrerat för 15 år sedan
(data från 2018-01-21)
Detaljerad information Baresso har fått betyget (8.04)
 •  
  Klicka på en stjärna för att sätta ditt betyg
Du behöver vara inloggad för att skriva ett eget omdöme

Sortera efter:
 • Perfekt
  1 dag sedan
  Bra service och nöjd med leveransen dock inte alltid billigast.
 • Perfekt
  4 dagar sedan
  Datum för omdömde 180118: god och snabb service. Mycket nöjd!
 • 18 dagar sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  29 dagar sedan
  Riktigt snabb leverans samt bra kundservice. Mycket nöjd!
 • Dålig
  1 månad sedan
  Uppdaterat: 1 månad sedan
  Fick fel vara nedplockad. Segt, och osmidigt då jag sedan fick vänta på bekräftelser och info gällande returer. De tog betalt för en vara de ej haft i lager.
 • Mycket bra
  1 månad sedan
  Först den dåliga nyheten, denna butik är första gången jag beställer från och det var en produkt jag bevakade hos dem i ett par veckor innan Black Friday då jag hoppades på att den skulle gå ner i pris.

  Nu kommer det lite fula, dagen före Black Friday kostade produkten jag ville ha 335:- sedan på fredag hade de kampanj där de erbjöd 20% rabatt på hela sortimentet. Tror ni inte då att butiken höjde priset på produkten från 335:- till 372:- ? Dagen efter ändrade de igen till ordinarie vilket är 335:- då.

  När jag frågade om detta fick jag ursäkten att det var leverantören som bestämde priserna och inte dem. Det tror jag inte riktigt på kanske...

  Nu var det inte jättestor prisskillnad, men ändå lite fult från deras sida. Det säger mycket om hur deras system fungerar.

  Förutom detta, är jag nöjd med produkten som jag beställde. Det var snabb leverans och bra paketerat, mitt exemplar såg jättefräsch och fin ut.

  Deras kundservice var inte jätte otrevliga heller, dock svarar de inte alltid.

  Min slutsats: Jag rekommenderar denna butik, håll bara extra koll på prisförändringarna så att du inte blir lurad då det är enda som drar ner betyget. Annars var det inget särskilt att klaga på.
 • Usel
  1 månad sedan
  Beställde en hårtrimmer, fick en med en sönderdragen skruv och sprickor i plasten, fick den utbytt men med exakt samma fel på den nya. Vill självklart returnera denna också, dock svårt när kundtjänst inte svarar på mail. Riktigt dåligt.
 • Mycket bra
  2 mån sedan
  Snabb leverans. Problemfritt, billigare priser än konkurrenterna.
 • Perfekt
  4 mån sedan
  bra kundtjänst och väldigt snabba leveranser ????????
  rekommenderar starkt
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Finns inget att klaga på snabba leveranser och bra priser
 • Perfekt
  5 mån sedan
  Köpte en Oster 97 från Baresso. Allt funkade bra.
 • Perfekt
  6 mån sedan
  Super trevlig kundtjänst och snabba leveranser.

  Snygg och enkel hemsida ????
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Beställning
  Superbra priser på Maria Nila!
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Snabba leveranser , otroligt bra priser och en utmärkt kundservice
  Alltid nöjd att handla hos Baresso . Med ett stort nöje
  Mvh
  Elli
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Har handlat två gånger och blivit lika nöjd båda gångerna, fick även med en extra wax. Bra bemötande och trevlig kundtjänst.
 • Utmärkt
  8 mån sedan
  Uppdaterat: 7 mån sedan
  Beställning Leverans
  Jag är mycket nöjd med köpet, brukar sällan beställa på nätet för jag oroar mig att sådant kan krångla men det gick supersmidigt och fick mail direkt om ordern och uppdaterades om dens status och det gick fort att få in den till butiken nära mig. Min mail krånglade så de ringde upp mig för att säga att varan fanns på salongen :)
 • 8 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • 8 mån sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Första gången jag handlar här och vart jätte nöjd - bra jobbat av kundtjänst som löste problem med posten.
 • Perfekt
  8 mån sedan
  Mycket bra och snabb service, tack
 • Perfekt
  9 mån sedan
  Bra sortiment, trevlig kundservice som hjälpte till noggrant med rekommendationer som passade mig och fick varorna på 2 arbetsdagar.

  Jätte smidigt :)
 • Usel
  9 mån sedan
  Uppdaterat: 9 mån sedan
  Beställning Leverans
  extremt dåligt sviken av naiv kundtjänstmedarbetare
 • Perfekt
  10 mån sedan
  Så nöjd med båda leveranstid och utbud. Bästa ✌ butiken.
 • Utmärkt
  10 mån sedan
  Snabb leverans, bra service.
 • Acceptabel
  11 mån sedan
  Uppdaterat: 10 mån sedan
  Beställning Leverans Retur
  Snabb leverans men dålig info om hur man gör en retur. Min förpackning (rouge) var trasig. Här vill jag skriva både ja och nä. Varan låg i ett vadderat kuvert men ändå var förpackningen trasig. Skulle kanske varit bubbelplast runt varan också..
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Superbra sida med mycket produkter till otroliga priser! Rekommenderar!
 • Usel
  11 mån sedan
  Beställde två varor från Baresso. Fick sedan paketet och upptäckte då att de packat fel, ena varan stämde men den andra var något annat än jag beställt. Hörde då av mig till kundtjänst för att byta varan till den rätta, fick retursedel, skickade tillbaka, nya paketet skickades. Så långt allt ok, men när jag sen hämtade ut paketet så var det fel vara IGEN.
  Kändes då inte som någon mening med att försöka få rätt vara när det gjorts fel inte bara en utan två gånger så jag skickade tillbaka den igen och bad om att få pengarna tillbaka, vilket jag skulle få för den produkten. När jag sen fick tillbaka pengar så visade det sig att de gjorde fel även där, inte mig emot visserligen men jag fick tillbaka pengarna för båda varorna jag hade beställt, även för den som faktiskt var rätt och som jag hade behållit.

  Måste säga ändå att jag fick ett trevligt bemötande av kundtjänsten vilket ändå var något, men jag vill gärna ha just de varorna jag beställer så jag lär inte göra fler beställningar från Baresso.
 • Perfekt
  11 mån sedan
  Handlade massor av smink! Bra kvalitet. Blev jätte nöjd, snabb leverans plus fick en gåva med! Handlar definitivt igen!
 • 2017-01-22 - Ett år sedan. Omdömen innan denna tid räknas inte med i butikens betyg.

 • Bra
  1 år sedan
  Beställde en julklapp efter kl 21 söndag kväll och fick nyss SMS om att DHL har levererat produkten till mitt uthämtningsställe. Tre dagar måste ju anses godkänt. Men...jag har sökt kontakt med bolaget utan framgång. Visserligen har de skickat ut 3-4 e-brev om att ordern är mottagen, plockad, väntar på transport vilket är positivt men det hade faktiskt varit skönt att veta att de svarar på mail eller meddelanden också.
 • Usel
  1 år sedan
  Baresso respekterar inte ångerrätten!

  Jag köpte en trimmer. Tyckte vid uppackning att den inte gav något vidare bra intryck på kvalitet, trots pris över 2000kr. Ett tryck på startknappen visade på full laddning, men den gav ett trött och långsamt ljud.

  Så, jag önskade därför returnera, men då startade en lång process, där olika personer på kundtjänst gav mig olika anledningar till varför retur ej var möjlig. Huvud-argumentet från Baresso var att de inte säljer använda grejer vidare, vilket låter rimligt. De har dock gjort en egen bedömning att "använt" innebär att bara undersöka produkten, och efter ett tag gick de så långt som att påstå att kunder inte ens får öppna förpackningen. Trots att ingen plombering eller likande fanns.

  En kort sökning på ångerrätt på konsumentverket visar att detta är rent felaktigt. Kunden har rätt att undersöka varan. http://www.konsumentverket.se/Foretag/Konsumentratt/Angerratt/

  De meddelade också att de inte kunde ta emot varan i retur bara för att jag var missnöjd. Igen, helt i strid med lagen.

  Efter att ha tagit kontakt men Klarna och nyttjat deras köpskydd så fick jag efter ett par månader rätt, och har nu returnera varan. Om jag inte hade använt Klarna och faktura så hade jag inte haft en chans.

  Rekommenderar ingen att handla på Baresso om ni inte redan vet 100% säkert att ni kommer gilla produkten.
 • Knappt godkänd
  1 år sedan
  Beställde en sminkborste för 215:- som inte väger något. Detta hade jag velat få med PostNord men då skulle jag betala 70 :- i frakt. Så jag valde DHL istället för det var gratis... men istället tar leveranstiden extra lång tid.

  Jag är missnöjd över att det skall ta fem vardagar innan man får sin försändelse och att en sminkborste skall kosta 70 i frakt bara för att man vill ha postnord.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Grym kundtjänst.... Bra Service..... Snabba leveranser.... Kommer handla igen.... Rekomenderar starkt... Tummen upp!
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt bra bemötande från kundtjänst och jättebra service! Billiga priser och snabb leverans. En stark tia! =)
 • 1 år sedan
  Detta omdöme är under utredning
 • Dålig
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Beställde en hårstylingprodukt till min son. Valde av misstag en betalningsmetod som kostade nästan 20 kr extra. Mailade kundtjänsten omedelbart och bad om att ändra den. De återkom aldrig angående detta ämne, däremot blev jag bombarderad med andra mail som handlade om att varan höll på att pakas, varan fanns inte och skulle levereras till deras lager om några dagar, sedan att varan finns, är packad och skickad. Allt detta under bara 3 timmar. Försökte ringa dem, men hamnade i en telefonkö och till slut struntade i detta - varan var ju skickat enligt senase besked.
  Efter 4 dagar så kom det fortfarande ingen leverans och enligt PostNords spårningsfunktion inget blev skickat överhuvudtaget.
  Skickade ett mejl igen där jag påminde om min fråga om hjälp med betalningen och undrade också var min beställning var. Det kom ett svar om att packetet blir möjligt att spåra under dagen. Inget försök att kommentera frågan om betalningen.
  Packetet levererades nästa dag, dvs. leveranstiden var 5 arbetsdagar och varan med den extra avgiften blev dyrare än i andra internetaffärer och till och med fysiska butiker, där jag kunde ha handlat samma dag. Kommer att göra det nästa gång istället för att köpa hos Baresso. Extra betalningsavgifter, avsaknad av begriplig kommunikation med kundtjänsten och långa leveranstider gör beställningar hos dem totalt oattraktiva.
 • Acceptabel
  1 år sedan
  Gick smidigt och enkelt att beställa härifrån :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Snabb och effektiv dessutom mycket attraktiva priser.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Bra priser snabb leverans 👍🏼
 • Perfekt
  1 år sedan
  Supersnabb leverans trots röd dag och helg, och bra priser. Bara positiva upplevelser av detta företag.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Snabbt smidigt och enkelt via datorn.
  Bra kampanjer på goldwell.
 • Perfekt
  1 år sedan
  Uppdaterat: 1 år sedan
  Beställning Leverans
  Mycket bra och jag kommer att återkomma
 • Utmärkt
  1 år sedan
  Beställning
  Två Tummar upp :)
 • Perfekt
  1 år sedan
  Beställning
  Super! Det är så roligt att handla till bra priser, och det bästa av allt är att det till och med är fraktfritt! Bättre blir det inte! Tack :)
 • Dålig
  1 år sedan
  Otroligt dålig kundtjänst! Pratar bara bort sig! Kommer inte beställa där ifrån något mer!
  Dock ett plus för hyfsat snabb leverans
 • Perfekt
  1 år sedan
  Väldigt bra service och produkter till ett rimligt pris. Beställde några sista-minuten-julklappar och de kom fram snabbare än förväntat. Rekommenderas varmt.
 • 2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Detta omdöme är under utredning
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  mycket bra samt snabb leverans, helt godkänd samt rekommenderar detta företag till er andra
 • Perfekt
  2 år sedan
  Utmärkt!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Enkelt att beställa och betala. Dessutom snabb leverans. Perfekt !!
 • Perfekt
  2 år sedan
  Uppdaterat: 2 år sedan
  Beställning Leverans
  Allt funkade bra. Leveransen tog 3-4 dagar.