Prisjakt

Baldric-73

Medlem sen 2010-07-04
16
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Motorola Edge 40 Pro 5G Dual SIM 12GB RAM 256GB
Full Star 1
3
(2)
8 990 kr
B
Baldric-73
16 omdömen
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Detta är alltså Motorolas "comeback" i mobilvärlden? Ja, specifikationerna finns där och den mäter sig med de samtida flaggskeppsmobilerna på pappret iallafall. Men, jag har hittat två stora men och några små. Det största, och det som gör att jag inte (i nuläget) kan rekommendera någon att köpa den är att den helt utan rim och reson stänger av sig själv. Inga alarm går igång på morgonen vilket renderar i sen ankomst till jobbet. Lenovo, som köpt upp märket Motorola och nu använder namnet för sina mobiler, har förvisso erkänt att det finns problem med tillförlitligheten i deras supportforum, men ingen lösning har presenterats i nuläget, bara tafatta förslag som "batterioptimering". Illa, och enbart det gör ju att man (så länge inte detta åtgärdats) bör hålla sig ifrån denna mobil. Det andra stora "men:et" för mig är att den för tusentals användare inte går att använda i bilar som stödjer Android Auto. Även där presenteras generiska "workarounds" i supportforrumet som inte löser något. Då jag undersökt detta på olika tekniksajter har ett flertal teknikkunniga där kommit fram till teorin att det är något fel på USB-implementeringen i Edge 40 pro (samt modellen Edge+) som gör att den inte får kontakt med bilens Android Auto. I övrigt är det ett antal småmissar i mitt tycke. Den är i grundutförande, med medföljande skal, väldigt hal. Fixat det med tredjepartsskal, så ingen större grej där. Jag har varit tvungen att lära om mig var tillbaka- (vänster sida) och appväxlarknappen (höger sida) sitter, då de för mig är på helt fel ställe. I alla mina tidigare mobiler har tillbakaknappen suttit på höger sida och appväxlarknappen på vänster sida, och har de suttit som på denna har det gått att byta i operativsystemet. Men inte här. Och jag är snart 50 år, så lära om sig är ingen barnlek... ;) Dessa missar är för stora för att den ska kallas för flaggskeppsmobil, vilket är synd, för i övrigt är det en riktigt snabb och följsam mobil med specifikationer som hanterar allt man vill och kan göra i nuläget. Den har den snabbaste laddning från några få % till fulladdad jag varit med om. 125w snabbladdare följer med och fixar dagens användning och mer därtill medan man duschar eller liknande. Tyvärr ingen trådlös laddning, men snabbheten i trådat läge kompenserar detta med råge. Slutsats: En på pappret fullpoängare till mobil blir pga onödiga missar en mobil jag inte kan rekommendera till någon.

NÖRDIC
Utmärkt
(500+)
B
Baldric-73
16 omdömen
Utmärktett år sedan

Kabeln kom snabbare än förväntat, billigast på Prisjakt så jag har inget att klaga på. Möjligen att fraktkostnaden för ett brev är förhållandevis hög. Men sökte givetvis på pris med frakt, så billigast ändå.

Inet
Utmärkt
(500+)
B
Baldric-73
16 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Vet inte hur många recensioner jag lämnat om Inet. Det finns säkert räknat någonstans, men känslan är väldigt många iaf. Och varje gång är det bara att stämma upp i hyllningskören man hör (i huvudet?) och lämna toppbetyg vare sig det är lätthet att hitta produkter, produktinformation, generell prisnivå, lätthet att handla eller något annat. Ja, även den gång jag var "tvungen" att kontakta kundsupport fanns hyllningskören där i bakgrunden. Trevliga, kunniga och lösningsfokuserade! Nu är jag där igen, nynnandes på We are the Champions eller nåt liknande när jag genomfört köp på mellandagsrean. Keep it up!

Satvision Scandinavia
Utmärkt
(500+)
B
Baldric-73
16 omdömen
Braett år sedan

Lätt att beställa, de vanliga betalningsmöjligheterna. Black week/friday kanske påverkade den något långa leveranstiden? Eller så har man blivit bortskämd med högst två dagars väntan på de produkter man beställer.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
B
Baldric-73
16 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Från det att jag hittade varan jag sökte med hjälp av Prisjakt tog det ca tre minuter innan jag fick bekräftelsemejlet på genomfört köp. Enkelt smidigt och med de betalningsalternativ man behöver i denna digitala tid. Fem stjärnor (eller gladaste ansiktet ;) som köp på Komplett brukar vara.

OnePlus Buds Pro Wireless In Ear
Full Star 1
4
(31)
1 347 kr
B
Baldric-73
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Bra ljud, sitter väldigt bra (inte så många true wireless lurar som suttit bra för mig) i öronen. De ansluter väldigt lätt och direkt till de enheter jag provat dem med. Använder inte de avancerade funktionerna så mycket då de inte behövs, imo. Skulle fått fem plus (ljud, passform osv) om det inte vore för den väldigt irriterande nackdelen med att de stänger av (pausar) ljudet då jag använder mössa och vrider på huvudet så mössan vidrör lurarna! Touchfunktionen skulle jag gärna vilja stänga av, men har inte hittat på ett sätt att göra det. Någon som vet? Oavsett, promenader, gympass (utan mössa ;) så är de kanonbra. Har inte vågat installera och använda den generiska appen som fått skitbetyg av de användare som vågat, men kanske får göra det innan jag haft dom ett år eller så.

Xtrfy M4 RGB
Full Star 1
4.4
(27)
558 kr
B
Baldric-73
16 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Uppdatering efter ca 6 mån användning: Scrollhjulet har börjat bli trögt att rulla och lite oprecist. Hände på min Zowie EC2-A också, men mindre störande här då scrollhjulet är räfflat och lättare att rulla ändå. Drar av en stjärna för det. Första intrycket är kanon! Köpte en vit och gillar verkligen kontrasterna när rgb-ljuset spelar under handen när man spelar eller surfar. Direkta och precisa rörelser är inga problem, det känns verkligen som att muspekaren eller siktet i CoD:MW är en förlängning av arm och hand. Enda minuset är att man inte kan byta musens dpi "on the go" med en knapptryckning eller dpi-switch som är lättåtkomlig. Den sitter på undersidan så man måste vända på musen för att byta dpi. Men känslan, kvaliteten, den låga vikten och hur läcker den är gör att man ser förbi det lilla i-landsproblemet. För det är ju spela med den som är orsaken till inköp. Fem stjärnor från mig.

Livekort.se
Bra
(500+)
B
Baldric-73
16 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Billigast på Prisjakt, enkla betalningsmöjligheter, koden fungerade. Kan man begära mer? Nä. :)