Prisjakt

Infiniti Z

Medlem sen 2009-09-14
32
Bidrag
23
Hjälpsamröster
Sony LinkBuds WF-L900 Wireless In-ear
Full Star 1
3.5
(6)
1 153 kr
I
Infiniti Z
32 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 månader sedan

Edit januari 2024: Problemet med automatiskt höjning av volymen verkar nu vara åtgärdat. Däremot har jag fått ett tickande ljud vid lägre frekvenser i högra hörluren. Blir ett garantiärende. Min gissning är att detta är en följd av att öronvax väldigt lätt hamnar inuti hörlurarna p.g.a. deras utformning. Drar av en stjärna. Det största problemet, när jag använder dessa med iPhone, är att lurarna ”ärver” volymen för notiser/ringsignalen. Så volymen höjs med jämna mellanrum av sig själv. Att använda funktionen inbyggd i iOS som begränsar volymen till en viss decibel gör att man slipper hörselskador, men är inte en riktig lösning så klart. Ljudet i ena hörluren blir också högre än i den andra efter att man fått en avisering. Ett annat stort problem är avsaknaden av fysiska knappt för att pausa/spela och volymkontroll. Det finns inga knappar över huvud taget, varken touch eller mekaniska, utan hörlurarna känner av när du ”knackar” på dem, vilket naturligtvis inte är särskilt användarvänligt. Det krävs väldigt tydliga ”knackningar” och ibland tror de att man ”knackar” när man bara vill justera hörluren i örat. Usel idé av Sony. Ljudkvaliteten är så klart inte på samma nivå som lurar du stoppar in i hörselkanalen. Basen är inte obefintlig men absolut i det klenaste laget. Köpte dessa för 777kr på rea, vilket känns som ett korrekt pris. Jag valde dessa främst för att kunna höra min omgivning samtidigt som jag kollar på video och de uppfyller detta krav alldeles utmärkt. Går att kolla på videos och höra vad som sägs i dessa, samtidigt som jag hör vad som sägs runtomkring mig.

POWER
Utmärkt
(500+)
I
Infiniti Z
32 omdömen
Usel6 månader sedan

Hade problem att beställa en vara som var nedsatt under deras rea i samband med att de tog över Mediamarkt i Sverige. Fick noll hjälp av deras kundservice vilket ledde till att produkten tog slut och jag missade erbjudandet. Kan bara ge dem 1/5 efter detta fiasko som lämnat en minst sagt bitter eftersmak. Första och enda gången jag sett ett bra erbjudande hos dem och jag räknar inte med att det kommer liknande reor någonsin. De hade sin chans att få mig som kund med sabbade den totalt. Hej då Power 🤚🏻

Coolshop
Utmärkt
(500+)
I
Infiniti Z
32 omdömen
OK6 månader sedan

Detta är skrivet ur en spelsamlares perspektiv: Mycket av spelen som säljs är från olika delar av världen. Sällan/aldrig nordiska utgåvor, för de so bryr sig om sådant. Spelen skickas i sladdriga, tunna kuvert, mer eller mindre inget skydd alls. Beställde ett paket med ca 10 spel och de hade alla lagts i ett stort, sladdrigt och billigt bubbelplastkuvert som var dåligt förseglat, så när kassörskan skulle hämta paketet från lagret så öppnades kuvertet och alla spel flög i golvet i butiken. Mirakulöst så blev det inga större skador på fodralen. Jag föredrar att handla från mer seriösa butiker och kommer undvika både Coolshop och Spelbutiken så gott det går. Synd, då de är bra i övrigt och har bra priser.

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
I
Infiniti Z
32 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Var i dag i kontakt med Netonnet angående ett visserligen litet och kosmetiskt fel på en produkt jag handlat där. För det första fick jag stå i kö i deras chatt i mer än en timme. När jag väl kom fram så fick jag kontakt med en oerhört otrevligt, oseriös person med absolut noll servicekänsla. Personen gav korta, otrevliga svar på mina frågor och hade ingen lust att hjälpa mig över huvud taget. Kunde dessutom inte skriva korrekt svenska. Personen i fråga tyckte att jag skulle skicka in min vara på undersökning hos Netonnet. Detta gällde alltså ett spel med ett värde på 200kr. Att jag skulle skicka in varan på undersökning är helt absurt när den fortfarande är inplastat och i nyskick förutom ett litet tillverkningsfel på omslaget som man ser igenom omslagsplasten. Vilken annan butik som helst hade inte ens ställt frågor utan genast skickat ut en ersättningsprodukt. Varnar alla som läser detta för att handla något över huvud taget på denna pinsamt dåliga kedja. Vill också tillägga att de varnade för "långa kötider". Detta trots att det inte är någon speciell shoppinghögtid eller liknande. Garanterat underbemannade redan från början för att slippa hantera "jobbiga kunder" och istället vänta på att personer tröttnar och hoppar ur kön. Noll respekt för sina kunder.

LG OLED65C1 65" 4K Ultra HD (3840x2160) OLED Smart TV
Full Star 1
4.3
(23)
I
Infiniti Z
32 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

UPPDATERING: Har bytt ut TV:n mot en ny. Även den lider av samma röda färg i kanten, samt en röd blob i nedre halvan, mitten av bilden. Detta blir min sista LG-TV... ORIGINALTEXT: Min TV har en ca 10 cm bred, vertikal, rosa missfärgning på vänstra sidan som syns ganska mycket. Speciellt när man kollar på bilder/video med mycket vitt eller grått. Detta fel är mycket vanligt och beror på någon slags dålig applicering av anti-reflexfiltret samt bristfällig (medvetet eller omedvetet) kvalitetskontroll i LG:s produktion. Bristen är inget som någon recensent nämner och tråkigt nog, något man upptäcker när man väl släpat upp TV:n tre våningar och monterat den på väggen.

Clas Ohlson
Bra
(423)
I
Infiniti Z
32 omdömen
OK2 år sedan

Gång på gång har de "rea" på Zelda Breath of the Wild. Men produkten finns aldrig i lager när denna rea inträffar, trots att priserna sänks mitt i natten och jag besöker sidan knappt en minut efter priset sänkts. Uppenbarligt bluffpris.

Telldus Plug-In Slim (313510)
Full Star 1
2.6
(18)
I
Infiniti Z
32 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Har 10 st. På 1 av dem blev mätningen paj så fick ny på garanti. Tycker de fungerar bra i övrigt. Klickar ljudligt när de slår av/på men det är inget jag bryr mig om. Räcker till båda ändarna av lägenheten på 61 m^2. Lite tveksam på hur räckvidden blir om man inte har dem tätt.

Jabra Elite 65t Active Wireless In Ear
Full Star 1
3.9
(81)
979 kr
I
Infiniti Z
32 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 3 år sedan

Kunde nog inte varit mycket mer nöjd. Haft dessa i över 1,5 år. Riktigt bra koppling till telefonen (både OnePlus och Iphone). Bra ljud, bra komfort, skönt med fysiska knappar istället för touch-elände. Isolerar bra från ljud runtomkring vilket jag gillar men det kanske inte är för alla. Ramlar ej ur vid styrketräning eller cykling.

Google Chromecast (3rd Generation)
Full Star 1
3.9
(40)
449 kr
I
Infiniti Z
32 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köp ej denna om du ser på videos i 1080p 60Hz då den ej klarar av detta utan att hacka och droppa frames. Har varit samma fel i flera månader. Google släpper ingen ny firmware för att fixa detta. Sök efter "Chromecast stutter" så förstår ni.

Skalhuset
Bra
(500+)
I
Infiniti Z
32 omdömen
DåligRedigerades 3 år sedan

Kundsupporten är lång ifrån hjälpsam. Efter tjat och argumentering fick jag till slut pengarna tillbaka i alla fall. Skulle inte rekommendera någon att handla från denna butik.