Byggmax
 • Extra stort sortiment online
 • Ständigt låga priser
 • E-handel och fysiska butiker
Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
en dag sedan

Det var lätt att hitta produkten och att snabbt gå till kassan och betala

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 dagar sedan

Beställde golv via e-handel för hemleverans samt lade till några kompletterande varor. På hemsidan stod det totalt 4 varor för leverans som 1 beställning men när jag fick orderbekräftelsen så stod det att det var 2 leveranser och att jag måste själv hämta de kompletterande varorna i butik. Då faller ju vitsen med att begära hemleverans. Vid kontakt med Byggmax sa de att de kunde ordna transport mot en extra transporkostnad. Men då blir jag ju lurad på den ursprungliga fraktkostnaden. Dåligt värre. Inga mer beställningar från mig hos dem iaf.

Gästanvändare
Gästanvändare
OK
3 dagar sedan

Det är omständigt att göra en beställning online då man inte vet vilka varor som finns eller längder på virket i aktuell butik. Det skulle spara kunden pengar och tid om man kunde beställa rätt längder på virket istället för att förlita sig att rätta längder ev. finns där varorna plockas ihop inför hemleverans. Dock var personal väldigt hjälpsamma då jag fick göra ett platsbesök innan beställningen kunde läggas. En annan sak är att man skulle kunna lägga en order direkt i butik istället för att åka hem och göra det när man ändå varit inne i butiken för att se om varorna finns eller inte.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
5 dagar sedan

Varför ska jag behöva betala frakt 2 gånger för att ni delat upp leveransen. Jag tycker att jag borde fått möjlighet att välja att få allt levererat samtidigt. Känns så tråkigt att få lägga dubbelfrakt!

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
6 dagar sedan

Det är alltid problem med leverans tll bostaden. Varför inte möjliggör hämtning i butik?

Gästanvändare
Gästanvändare
OK
8 dagar sedan

Håller med med Gästanvändare som skrev 220808: "Dåligt att det tillkommer en plockavgift på det man beställer. Samt att man inte kan få det levererat till butik kostnadsfritt" Det blir inte ens hemleverans, men man ska till ett ombud här i stan för att hämta paketen i stället av butiken här i stan.

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
8 dagar sedan

Tyvärr användes DSV så jag har fortfarande inte fått några varor, ÄVEN om DSV sa/säger att det levererades i går! Inte första gången det händer just med DSV. Kan tom säga att de är mycket sämre än Postnord!

Usel
10 dagar sedan

Vi beställde två stycken loungestolar som redan efter två veckor började spricka. Vi har reklamerat dem men trots att det gått två månader så händer ingenting. Helt fruktansvärt dåligt företag. Jag kommer aldrig handla där igen

Betyg köpupplevelse

3.3Bra
351 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(97)
(86)
(37)
(58)
(65)

Om butiken

Byggmax

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishAmerican ExpressVisaMasterCardDiners Club
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.byggmax.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: BYGGmax AB

Organisationsnr: 556645-6215

Information hos allabolag.se