Kategorier
Prisjakt

Infiniti Z

Medlem sen 2009-09-14
24
Bidrag
27
Hjälpsamröster
Jabra Elite Active 65t
3.8
(73)
990 kr
2 år sedan*
Kunde nog inte varit mycket mer nöjd. Haft dessa i över 1,5 år. Riktigt bra koppling till telefonen (både OnePlus och Iphone). Bra ljud, bra komfort, skönt med fysiska knappar istället för touch-elände. Isolerar bra från ljud runtomkring vilket jag gillar men det kanske inte är för alla. Ramlar ej ur vid styrketräning eller cykling.
*Redigerades 4 månader sedan
Google Chromecast (3rd Generation)
3.7
(32)
388 kr
5 månader sedan
Köp ej denna om du ser på videos i 1080p 60Hz då den ej klarar av detta utan att hacka och droppa frames. Har varit samma fel i flera månader. Google släpper ingen ny firmware för att fixa detta. Sök efter "Chromecast stutter" så förstår ni.
Skalhuset SE
Bra
(500+)
Dålig
6 månader sedan*
Kundsupporten är lång ifrån hjälpsam. Efter tjat och argumentering fick jag till slut pengarna tillbaka i alla fall. Skulle inte rekommendera någon att handla från denna butik.
*Redigerades 6 månader sedan
Apple iPhone 11 Pro 64GB
4
(25)
8 399 kr
ett år sedan*
Telefonen är utmärkt, som vilken flaggskeppstelefon som helst. Det som utmärker jämfört med OnePlus som jag tidigare haft är: + Högre kvalitet på hårdvaran överlag + Kameran är fantastisk + Storleken på telefonen är mycket smidigare samtidigt som batteritiden är bra + Uppdateringar lär man få ta del av över längre tid än på Android-sidan - Ömtålig. Har redan fått en nagg på kamerapuckeln trots att jag är pedant. Metallkanten är lättrepad. Rekommenderar att sätta skydd på skärm, runt kamerorna och skal så klart. - Lite för tung för sin storlek. - Apples tangentbord är uruselt dåligt. Saknar swipe och klarar ej mer än 1 språk åt gången. Byter man till SwiftKey så går det att skriva men det krashar dagligen istället. - Siri uppfattar jag som lätt efterbliven jämfört med Google Assistenten, den förstår ofta inte ens enkla webbsökningar. Misstar det för att man letar efter någon i kontaktboken och annat idiotdumt. - Apples inbyggda appar lämnar den del att önska. Kartorna är inte mycket att ha. Klock-appen klarar bara 1 timer åt gången. - Går inte att fixa att bakgrundsbilden byts automatiskt - Ingen automatisk översättning när man stöter på text på språk man inte förstår - Ingen multitasking med flera appar på skärmen samtidigt
*Redigerades 10 månader sedan
OnePlus 6T (6GB RAM) 128GB
3.6
(8)
6 120 kr
2 år sedan*
Update: min alert slider gick sönder efter ett par veckor. Kan inte länge sätta på "silent". Med uppdateringen till Android 10 (som var försenad med flera månader jämfört med OnePlus 7) tog OnePlus bort stödet för sRGB, så kalibrering på skärmen var tokfel. De fixade det nu en månad senare. Drar av en stjärna för deras dåliga service. Min tredje telefon från OnePlus. Gillar du stora telefoner, specs som slår det mesta och du har en budget så skulle jag säga att telefonen får 9/10. Men! Att ta bort hörlursuttaget, byta ut metallhöljet mot ömtåligt glas, ta bort avisering-LED:en, smyghöja priset varje halvår, etc. Alla dessa "förbättringar" som OnePlus gett oss är en oroväckande trend där ett företag som en gång i tiden jobbade för att ge oss konsumenter en no-BS-telefon till ett bra pris går mer och mer mot ett girigt företag i mängden av andra giriga företag, med fula metoder för att sälja på oss mer skyddsskal och mer trådlösa hörlurar och annat vi inte vill ha. Plötsligt har du en telefon som kostar det dubbla mot originalet och som dessutom kräver en massa dyra tillbehör. Bra: + Prestandan + Oxygen OS + Batteritiden + Prisvärdheten jämfört med andra flagships + Skärm som följer sRGB Dåligt: - Storleken, tyngden, otympligheten - Ingen notification LED längre - Inget i hörlursuttag - Glasbakstycke. Adderar vikt och är dessutom ömtåligt. - Skärmen är på tok för avlång för att man ska kunna nyttja ytan, inte ens för videos fyller skärmen utan cropping. Telefonen är ganska värdelös att använda i liggande läge då tangentbordet ofta täcker hela skärmen p.g.a. det långsmala formatet. - Min alert slider är lös och vobblar om man rör den. Min OnePlus 3 var felfri på den fronten. Känns som kvaliteten ska gå upp tillsammans med priset och inte tvärtom. - Sega uppdateringar innan telefonen ens är 1 år gammal. Uppdateringar som fulla med buggar och nonchalant attityd från OnePlus gentemot sina kunder. - Kameramjukvaran kunde varit bättre, får ofta övermättade färger. Tar ganska lång tid att starta och en viss fördröjning när man tar bilder. - Ingen video-ut via USB-porten som på Samsung och iPhone
*Redigerades ett år sedan
Logitech Wireless Touch Keyboard K400 Plus (Nordisk)
3.7
(36)
349 kr
2 år sedan*
Duger väl säkert för de flesta. Tyvärr är styrplattan så bedrövligt dålig att den inte går att använda mer än 5 minuter innan man får kramp i handen eller blir tokig på den. Har du en enda molekyl vatten/fett/smuts på fingret ballar den ur och pekaren far omkring av sig själv. Kvaliteten i övrigt är väl så dålig den kan bli ungefär. "Plastigt" är en passande beskrivning. Men det håller ihop i alla fall. Tangenterna är svampiga och sitter för tätt för att vara sköna att skriva på. Enda positiva jag kan hitta är väl priset, storleken och att det fungerar att använda till enkla grejer som att klicka igång en film eller enklare surf på webben.
*Redigerades 2 år sedan
Logitech G603
4.2
(45)
479 kr
2 år sedan
Kommer från en Steelseries Sensei. G603:an är i jämförelse inte alls ergonomisk. För kort och för hög samtidigt (plus extra vikten av batterier). När jag lägger handen på den så som jag gör med Sensei:en så hamnar fingrarna för långt fram, så jag får justera om greppet varpå handen ligger i en "uppförbacke" och det blir en påfrestning på handleden (inte skönt). Undrar om G306 hade vart ett bättre val...
Moccamaster KBGC982 AO
4.2
(19)
2 190 kr
2 år sedan*
Brygger gott kaffe. Men inte godare än en bryggare för 600kr skulle jag säga. Fördelen är väl att den ser lite flashig ut, men det glömmer man ganska snabbt. Det tråkiga med denna bryggare är ingenting sitter fast och det blir därför ganska mycket plock av delar och lock fram och tillbaka varje gång det ska bryggas en kopp kaffe. Dessutom saknar kannan märkning så det blir svårt att mäta upp en exakt mängd vatten. Byggkvaliteten imponerar inte riktigt för priset. Chassit är i metall men det är fortfararande mycket billig plast i konstruktionen. Överskattad produkt tyvärr.
*Redigerades 2 år sedan
boozt.com
OK
(181)
Usel
2 år sedan
Ser att de marknadsför saker på prisjakt för ett viss pris, sen när man går vidare så är priset fortfarande nedsatt men betydligt högre än det som står på prisjakt. Känns inte som ett misstag utan som ett sätt att locka in kunder på deras hemsida. Fult gjort så jag sätter dåligt betyg på dessa bovar.
Sony MDR-EX450AP
3.9
(9)
349 kr
3 år sedan*
Älskar dessa. Använder dom på gymmet 3-5 gånger i veckan år in och år ut och det är framförallt hållbarheten, designen och passformen som gör dom oslagbara. Kabeln trasslar inte, plupparna sitter som en smäck i öronen och släpper igenom lagomt mycket ljud utifrån. Mina har åkt med i tvättmaskinen två gånger redan men fungerar fortfarande. Det enda som rykt är micen men den använder jag sällan. Ljudet är helt okej, vad man kan förvänta sig i prisklassen. Kan även tillägga att Apples snäckor är ett fullkomligt SKÄMT jämfört med dessa. Ramlar ur och isolerar 0 ljud utifrån, HELT värdelösa.
*Redigerades 3 år sedan
Sida 1