Prisjakt

The Maggot

Medlem sen 2009-06-22
7
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Clas Ohlson
OK
(391)
Dålig
22 dagar sedan

Dålig hemsida. Irriterande att produkter som inte går att beställa går att lägga i varukorgen men försvinner när man ska checka ut. Och väldigt konstigt 2021 att man inte kan ha samma mellandagsrea online som i butik. Undviker er i fortsättningen.

NetOnNet
Bra
(500+)
Usel
3 månader sedan

Beställde en ny datormus som levererades med uppbruten originalförpackning och varit använd. Lång leveranstid. Senare i butik vid returen visade det sig att den trådlösa usb-mottagaren dessutom saknades. Pinsamt! Kommer inte beställa här igen. Det enda positiva var kundtjänstpersonalen i Örebro som gjorde returen snabbt och smärtfri. Går nu till annan butik för samma vara.

eBrix.se
Utmärkt
(61)
Utmärkt
2 år sedan

Riktigt bra butik både fysiskt och på nätet!

Bygghemma
Bra
(500+)
Usel
3 år sedan*

VARNING! Riktigt oseriös butik! Har noll intresse för att hjälpa sina kunder när leveransen av varor krånglar. Har efter en månad fortfarande inte fått alla varor och kundtjänsten svarar inte trots flera kontaktförsök. Urdåligt!

*Redigerades 3 år sedan
CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
3 år sedan

Superbra! Vilket kanonpris på Sandisk Extreme 900 1.92TB! Och riktigt trevligt med en chokladbonus i paketet! Riktigt bra återförsäljare, kommer definitivt återvända som kund i framtiden. Saknar dock Klarna som betalningsalternativ, gillade inte deras motsvarighet.

Samsung The Frame UE55LS003
Full Star 1
4.2
(4)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
4 år sedan*

Vilken tv! Bra bild både för film och spel. Bra funktioner, smidigt att samla alla anslutningar i one connect-boxen istället för i själva tv:n. Mycket smidig fjärrkontroll för att styra både Framen, Apple TV och Sonos Playbar. En stjärna minus på grund av att appen känns ofärdig, har ibland svårt att koppla upp mot tv:n.

*Redigerades 4 år sedan
MediaMarkt
Bra
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*

Världsklass! Fixade fram en NES mini innan jul när det var sopslut överallt! ????

*Redigerades 4 år sedan
Spel & Sånt
Utmärkt
(500+)
Bra
5 år sedan*

Mycket bra och trevligt gäng som man handlat av ett flertal gånger både på nätet och på spelmässor. Minus för en buggig hemsida.

*Redigerades 5 år sedan
Asus Eee PC 1001PX - 1,66GHz 1GB 160GB 10"
Full Star 1
4.4
(15)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
12 år sedan*

Riktigt bra dator från Asus! Mycket läcker design! Klarar av de vardagliga sysslorna helt perfekt! Har även ett par lite äldre spel på den och även dem funkar utmärkt! Fler USB-portar hade inte skadat, och piltangenterna var ju lite av en miss, men alla de positiva sakerna med datorn väger upp! Semestern är räddad!

*Redigerades 12 år sedan