Sorterat efter datum
Sorterat efter datum
Gamla omdömen

Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.

2016-07-15
  s
  straydognation(3 omdömen)
  Köpte cykel av CykelCity stockholm, fixa fram en Cannondale CAAD12 105 till mig. Verkar passionerade över det dom gör och har ett trevlig kund bemötande. Uppskattar även personalen i Lund butiken och all hjälp jag fått nere hos dom. Nu blir det ägare byte nere i Lund, hoppas alla får behålla sina jobb i butiken.
  2014-06-17
   f
   flying_c(12 omdömen)
   Beställde en våtdräkt via nätbutiken fredag eftermiddag, hade den på måndag förmiddag. Allt fungerade prima helt enkelt. Har dessutom handlat i butiken på söder i Sthlm någon enstaka gång och har bara gott att säga om dem också.
   2013-08-26
    Zued(6 omdömen)
    CykelCity Stockholm: Butiken var det inge fel på, bra utbud på cykel & cykeltillbehör. Men servicen var inge vidare, tjejen som jag hade var inte direkt kundvänlig. Korta snäsiga svar. Där utav får CykelCity Stockholm 2 stjärna. Nu hade jag bara kontakt med tjejen i butiken, de andra kan säkert vara trevliga. Får man hoppas på iaf.
    2012-04-05
     j
     jizzyjazzy(37 omdömen)
     Fantastisk service i butiken i Stockholm. Mycket kunnig och proffsig personal.
     2010-10-12
      p
      parazyte(153 omdömen)
      Rekommenderar verkligen CykelCity på Söder i Sthlm. A+++. Inget annat ställe ger mig bättre service, hjälp o goda råd inför mina inköp. De som jobbar där är cyklister med stor entusiasm för sporten och inger stort förtroende, till skillnad från nästan alla andra cykelbutiker i STHLM.
      2010-07-31
       d
       dileno(54 omdömen)
       CykelCity på söder i Stockholm kan sina grejor! De är entusiaster. Du får god service, de har bra sortiment och så är butiken en av de mest tillgängliga i Stockholm. Rekommenderas!