Prisjakt

teliahenka

Medlem sen 2009-02-11
2
Bidrag
1
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
Usel
3 månader sedan
Beställer med Expreesfrakt, betalar man extra för det borde det ialla fall komma inom rimlig tid. Passerat utlovad tid och dom har bara hanterat ordern. Deras Expresstjönst är ett skämt. VARNING, gå inte på deras ljug med leveransdatum!
Minfot
Dålig
(9)
Usel
6 månader sedan
Har inte fått leveransen efter 8 dagar, så oavsett hur bra produkten är så kommer jag aldrig mera handla här. Man ser när ni bokar sändningen, och varför det tar flera dagar är ju konstigt på en lagervara. Beställ någon annanstans om ni kan!
Inet
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 månader sedan
Fungerar alltid bra, supersnabba leveranser och är aldrig fel, köper några ggr per år härifrån. Handlat under många år och dom har aldrig misslyckats. Samt att Lagersaldot stämmer alltid.
Teknikdelar
Bra
(500+)
Usel
8 månader sedan
Leveranstiderna stämmer inte alls. Väldigt långsamma, deras angivna 1-2 dagar är bara att glömma. Är det inte Black Friday, så är det mellandagsrea och nu när jag kommer fråga om min leverans som kommer dom säkert skylla på typ nån Januari rea eller nåt på varför leveransen dröjer. Kundtjänst långsamma med svar, och vi kunder ser när frakten faktiskt är bokad. Tveksam till om alla produkter som dom anger som originaldelar verkligen är originaldelar. Ex. Samsung batteri som jag köpt. Finns inget som anger att det är Samsung någonstans. Näe, välj annat ställe om ni kan.
Beurer HM 55
Full Star 1
2.6
(3)
199 kr
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan*
Fungerar sådär, dålig kontakt med Bluetooth ganska ofta, problem att synka, får ofta manuellt ansluta igen via Bluetooth o göra om kopplingen för att det ska fungera. Med Note10+ och även testat med äldre Android. Annars är funktionen bra och enkla grafer i appen, när den väl fungerar..
*Redigerades ett år sedan
RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
Usel
4 år sedan*
Dom har skapliga priser, men måste vara en av dom absolut sämsta på Logistik och få iväg paketen i tid. "Oj, nåt tekniskt fel har inträffat." Eller favoriten som är standardsvaret: "det var nog många som köpte samtidigt.." Står det 1-4 lev. dagar, se till och sköt det. Men nu var det sista gången jag beställde därifrån. Aldrig mer!
*Redigerades 4 år sedan