Kategorier
Prisjakt

ErikSvensson

Medlem sen 2009-02-02
66
Bidrag
63
Hjälpsamröster
Samsung Galaxy Tab S4 10.5 SM-T830 64GB
3.3
(7)
4 490 kr
7 dagar sedan*
DOA på den jag köpte på dustinhome när dom sänkt till 4490:-. Batteriet urladdat vid leverans och batteriet suger inte upp någon ström 30 min med laddare i så plattan är obrukbar, blir reklamation.
*Redigerades 7 dagar sedan
HE Fitness
Bra
(54)
Usel
ett år sedan*
Svarar inte på mejl (?) mejlade [email protected] 26 juli, inget svar än och då har jag kollat spam och vanliga. Svårt att beställa om man inte får svar på sina frågor innan.
*Redigerades 8 dagar sedan
Resident Evil 8 Village (PS5)
4.3
(4)
508 kr
12 dagar sedan
Tycker nog att resident evil gör sig bäst i 3e person som remastern av 2an och 3an. Detta var på inget sätt ett dåligt spel, hade roligt men rekommenderas att du kör igenom 7an innan vilket jag inte hade gjort. Finns en recap om man vill få lite förståelse för var storyn kommer ifrån. Spelet var inte superlångt så skulle nog vänta till det går ner i pris, jag spelade ut det på runt 8-9 timmar och det finns inte så mycket replayability efter.
Viktor & Rolf Spicebomb edt 50ml
4.6
(6)
469 kr
12 dagar sedan
Trevlig doft! Håller kanske lite väl kort under dsgen men annars är jag nöjd med denna.
Spelbutiken.se
Bra
(500+)
OK
21 dagar sedan*
Har sålt in en del spel via retrospelbutiken till poäng hos spelbutiken och det har alltid fungerat bra. Vill du ha tag i supporten är detta omöjligt på mejl, mejlade för 12 dagar sedan och har fortfarande inte fått mer än ett auto-svar. Referensnummer 1392278.
*Redigerades 21 dagar sedan
Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
4 år sedan*
Nu verkar leveranserna gå blixtsnabbt och bra pris, är mycket nöjd. Tidigare omdöme: Nja, snabba leveranser vet jag inte. Beställde ett spel i söndags och det kommer inte förrens imorgon torsdag. Hemsidan är lite rörig och sparsamt med info om ordern på ens konto (inget spårningsnummer eller faktura på hemsidan) finns mycket att förbättra här.
*Redigerades en månad sedan
Cyberpunk 2077 (PC)
3.3
(17)
235 kr
7 månader sedan
Trasigt spel som inte var direkt roligt heller. Refundade mitt ex.
JBL Bar Studio
2.8
(12)
1 399 kr
3 år sedan*
Uppdatering: Efter 1½ år har den slutat fungera, den får ingen ström längre. Kan tyvärr inte rekommendera den då man rimligtvis förväntar sig en längre hållbarhet än så. ----------------------------------------- Slog till på mellandagsrean hos Mediamarkt när den gick för 990:- För priset kan jag inte klaga på något, enkelt att sätta upp till min samsung TV via HDMI-ARC och kan lätt kontrolleras via dosan. Enda "dåliga" är väl att ingenting visas på TVn när man ändrar inställningar utan man får kolla på lysdioderna på soundbaren. Detta kommer man snabbt vänja sig vid och är ingen dealbreaker. Basen är tillräckligt för ett rum på 3x4 meter. Röster är tydliga och man får ställa in den efter vad man främst kollar på (t.ex. filmläge eller musik) Kan varmt rekommendera denna om du inte vill lägga flera tusen på ett ljudsystem.
*Redigerades 7 månader sedan
Huawei FreeBuds 3i
2.8
(15)
646 kr
10 månader sedan
Fungerar uruselt med mobilen i fickan. Tappar anslutningen och hackar, går inte att lyssna alls. Köp bara om du inte rör på enheten som sänder ljudet.
24.se
Utmärkt
(500+)
OK
5 år sedan*
Helt ok support, snabba leveranser, bra priser.
*Redigerades ett år sedan
Sida 1