Prisjakt

Fromage

Medlem sen 2009-02-02
89
Bidrag
48
Hjälpsamröster
Glorious PC Gaming Race Model O Wireless
Full Star 1
4
(12)
886 kr
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Sökte en lätt mus som har storlek som Razer deathadder/Asus tuf air 4 som jag kört med innan och valet föll på denna. Tycker den känns bra i handen även om jag hade önskat att den var snäppet högre med sidoknapparna lite högre upp, har stora händer och tummen nuddar musmatta/sidoknapparna när man håller i den. Appen är ok, inte den bästa jag använt och väldigt basic men du kan ändra allt som behövs här så som DPI och lift off distance. Batteritiden verkar hålla sig bra speciellt om man stänger av RGB, annars går det åt rätt fort. Du kan även ställa in rgb på/av beroende på om den är kopplad med sladd eller inte vilket är trevligt. Verkar gå fort att ladda den också. Tycker precisionen är högre på denna sensor än på Asus tuf air 4 som jag kom ifrån innan, upplevde min gamla mus som mer jitterig/oprecis speciellt när man lyfte den jämfört med model o. För priset 579 kr hos power så känns det som en bra mus, tveksamt om den är värd ordinarie pris på 900+.

Asus TUF Gaming M4 Air
Full Star 1
3
(1)
379 kr
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 månader sedan

Har blandade åsikter om denna. Jag älskar vikten som är runt 48 gram, svårt att gå tillbaka till tung mus efter denna. Främre delen är solid medans bakre delen har hål, detta gör den stabil framtill medans den bakre delen knakar om du trycker (även vid lätt tryck) Den största nackdelen jag har med denna är att sensorn inte är den bästa, jag brukar köra lägsta lift off distance I mjukvaran då jag lyfter rätt ofta men så fort den är lite över musmattan så kan muspekaren börja jittra vilket är lite störande. Den verkar även dra åt sidan istället för upp/ner när man lyfter den och den trackar musmattan. Pga detta har jag bytt till en glorious model O som verkar ha stabilare sensor om än 20 gram tyngre (men trådlös) om du inte lyfter musen ofta kan M4 Air fungera fint om du söker en lätt mus.

MaxGaming
Utmärkt
(500+)
F
Fromage
89 omdömen
UtmärktRedigerades 8 månader sedan

Alltid snabb leverans och bra priser. Har inget att klaga på!

Elon
Bra
(337)
F
Fromage
89 omdömen
Utmärktett år sedan

Bra priser, snabb leverans & lättnavigerad hemsida.

Withings Body
Full Star 1
3
(5)
519 kr
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Ok våg men tyvärr väger den inte helt korrekt. Trots en bra design med pilar som visar hur du ska flytta sig för korrekt mätning så kan det bli helt fel. Idag tyckte den att jag gått upp över 2 kg och jag förstod inte hur då jag inte gjort något annorlunda igår mot idag samt att man ätit rätt lite igår. Mätte mig igen och nu såg det mer korrekt ut men för säkerhets skull så mätte jag mig en massa gånger till och nu diffade det bara 1-2hg. Tog snittet och tog bort övriga mätningar i appen men blir merjobb om du köper en våg där automatik och tillförlitlighet är viktigt utan att behöva göra saker manuellt. Enda gången i mitt fall där vikten skulle kunna diffa så mycket är om jag skulle äta massa kolhydrater och gå upp i vattenvikt då det binder vätska i mängder när man äter lågkolhydrat/lchf/keto, alternativt om man inte gjort 1 och 2 på toaletten och har mycket sådan vikt. Mitt tips är helt enkelt att väga dig flera gånger om vikten ser helt fel ut för hur du ätit och levt dagen innan. Plus: + lätt att sätta upp vis wifi och verkar inte ha strulat någon gång där än. + tydlig skärm, trevligt med graf och väder även om det sistnämnda kanske är onödigt + Följer med tassar för matta + Snygg Minus: - tillförlitlighet. Om den visar helt off väg dig flera gånger så du inte blir omotiverad för att vågen visar fel. Delat: +- vet inte om det är denna eller min gamla våg som visar fel men från min gamla till denna så visar denna ett kilo högre än gamla (Rubicon från Kjell) har inte grävt vidare men någon av vågarna visar ett kilo fel. Ser att några påpekat att den är hal men kan inte hålla med, har den utan tassarna på ett parkettgolv och den står stabilt. Väger dock i sovrummet med rena och torra fötter, är man blöt kan det säkert bli halt. Uppdatering. Lita inte på denna våg den kan ge ett halvt kilo diff när du går på och av flera gånger med några sekunders mellanrum. Köp ej.

Razer DeathAdder V2 Pro
Full Star 1
3.6
(5)
1 098 kr
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Gick från V2 till V2 pro och V2 pro var ett rejält nedsteg. Sämre grepp och direkt ur box så låter den när man lyfter musen med claw grip, ser ut som sidan är dåligt limmad och verkar vara vanligt förekommande på just denna. Gick tillbaka till vanliga V2an med sladd igen.

Logitech G815 Lightsync RGB Tactile (Nordisk)
Full Star 1
3.3
(16)
1 290 kr
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Var nöjd till en början men redan efter 11 månader börjar tangenterna tappa färg, inte ok för ett tangentbord i tusen-kronors klassen.

Bose QuietComfort SE Wireless Over Ear
Full Star 1
4.1
(18)
2 437 kr
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
ett år sedan

Som andra kommenterat så är enda skillnaden från QC45 att man har ett enklare/billigare fodral. Är detta inte viktigt för dig så är det bra att slå till, riktigt bra lurar måste jag säga. Snäppet vassare än QC25 som man använt innan.

Scandinavian Photo
Utmärkt
(500+)
F
Fromage
89 omdömen
Utmärktett år sedan

Bra priser & hemsida. Aldrig beställt här innan men hittils verkar allt fungera som det ska.

The Quarry (PS5)
Full Star 1
4.5
(4)
207 kr
F
Fromage
89 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ok uppföljare för until dawn men tyvärr inte värt fullpris. Tog mig ca 6h att spela igenom och då speedrunnade jag inte. Karaktärerna är rätt ointressanta och jag hade önskat lite mer kontroll och lite färre cutscenes då det är väldigt många och långa jämfört med until dawn (vill jag minnas..) Avvakta till det ligger runt samma pris som för the dark anthology serien dvs 3-350 kr.