Fromage

Medlem sen 2009-02-02
71
Bidrag
67
Hjälpsamröster
The Quarry (PS5)
Full Star 1
4.1
(4)
659 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 månader sedan

Ok uppföljare för until dawn men tyvärr inte värt fullpris. Tog mig ca 6h att spela igenom och då speedrunnade jag inte. Karaktärerna är rätt ointressanta och jag hade önskat lite mer kontroll och lite färre cutscenes då det är väldigt många och långa jämfört med until dawn (vill jag minnas..) Avvakta till det ligger runt samma pris som för the dark anthology serien dvs 3-350 kr.

Spelbutiken.se
Utmärkt
(500+)
Usel
Redigerades 3 månader sedan

Uruselt att ni inte skickar spel så dom anländer på releasedagen. Detta är andra gången spelet inte dyker upp när lansering sker på en fredag så man får vänta hela helgen på paketet istället.

Electrolux
Bra
(2)
Utmärkt
4 månader sedan

snabb leverans vid beställning i deras webshop och snabb support på Facebook. utöver det tycker jag deras produkter överlag fungerar bra.

Days Gone (PS4)
Full Star 1
4.4
(21)
169 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Bra spel om man ger det en chans. Jag lånade det först av en kollega men tröttnade då jag inte fattade conceptet med var bensindunkarna fanns vilket gjorde att man sprang en större del av tiden för motorcykeln fick slut på bensin. Köpte det senare på rea och fortsatte där jag slutade och fastnade rejält för det, otroligt bra story, karaktärer, gameplay, side missions etc. När man börjar stöta på horder som rör sig runt i världen på dagarna kan det bli riktig skrämmande. Hade hoppats på en tvåa men verkar som dom skrotat det, hoppas studion gör något lika bra spel som detta framöver igen.

VidaXL
Dålig
(301)
Usel
4 månader sedan

köpte ett matbord med fyra stolar i trä och en tripodlampa. Lampskärm hade oljefläckar och både bord och stolar hade skador som sprickor i trä, gick sönder vid montering, delar som inte passade. Skickade allt i retur och hade sån tur valt Klarna faktura och pausat den när jag upptäckt alla fel, blev således ingen kostnad. Kommer inte handla här igen då deras möbler är undermåliga och kundsupporten inte finns i Sverige.

SoffaDirekt
Dålig
(12)
Usel
5 månader sedan

Helt hopplöst så fort du behöver reklamera något, handla inte här så slipper du mycket huvudvärk.

Starzinger - Box Del 1-6
Full Star 1
4.6
(13)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
6 månader sedan

Fantastisk serie som man är uppvuxen med. Tyvärr finns den inte att köpa längre så nya generationer kommer missa den.

dealproffsen
Dålig
(43)
Utmärkt
6 månader sedan

Får väl sälla mig till skaran som är positivt överraskade av dealproffsen, ska dock tillägga att jag inte haft någon kontakt med supporten så kan inte svara för hur den är. Beställde en skohylla och den kom efter 2-3 dagar och såg mycket bättre ut i verkligheten än på bilden. Inga defekter och väl paketerat så jag är nöjd hittils.

Cylinda FTTK4275E (Vit)
Full Star 1
1.8
(1)
6 349 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
7 månader sedan

Sämsta maskinen någonsin, undvik. Min hyresvärd valde att sätta in denna i deras nyproduktion och den tjuter något fruktansvärt (låter som ett brandlarm) under hela cykeln p.g.a kol-nånting. Enligt både support och värd ska den låta så så jag använder bosehörlurar nör den körs så hörs den inte lika mycket.

Bagaren och kocken
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
7 månader sedan

Snabb frakt och bästa priserna på de produkter jag jämfört med andra bolag. Handlar gärna här igen!