Fromage

Medlem sen 2009-02-02
71
Bidrag
67
Hjälpsamröster
Logitech Z200
Full Star 1
3.2
(14)
342 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Man får vad man betalar för. Ljudet var inte alls bra och körde man med hörlurar igenom högtalarna var kvaliten sämre än om man kopplade in hörlurarna direkt i datorn. Köp något från creative istället om du vill ha bra ljud. Det enda positiva med dessa är att de är riktigt snygga på skrivbordet.

Webhallen
Utmärkt
(500+)
OK
Redigerades 3 år sedan

Trevlig men inte speciellt kunnig personal. När du får problem är det inte lätt att reklamera. Nu har jag haft två reklamationsfall och då jag jobbar med hård och mjukvara är jag duktig på att återskapa problemen på ett konkret sätt så de kan se problemet i affären, men det är långt ifrån alla som har tillräckligt med kunskap att göra detta. Sålänge du inte får/förväntas ha problem så kan de fungera men ska du reklamera något så gäller det att du kan påvisa problemet. Uppdaterar betyget, kundservicen är obefintlig.

Red Dead Redemption 2 (PS4)
Full Star 1
4.4
(64)
254 kr
Full Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Hästridnings-simulator. Alldeles för långsamt spel, orkade inte spela mer än några timmar innan men tröttnade på att rida/springa från a till b.

Bose QuietComfort 25 for Apple Devices Over-ear Headset
Full Star 1
4
(75)
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

Älskar dessa, har ett par hemma och ett par på jobbet.

Hallon.se
Dålig
(47)
Dålig
Redigerades 4 år sedan

Så länge man inte får problem så fungerar det men behöver man ha kontakt med kundservice är det bara att glömma.

Huawei Band 2 Pro
Full Star 1
2.5
(1)
297 kr
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Klockan fungerar jättebra och var inte svår att sätta upp även om en bättre manual är att önska. Det som drar ner betyget rejält är att klockan bara finns i en storlek, mätte själv och kom fram till att bandet passar upp till 20 cm. Har själv 21.5-22cm vrist och kan således inte använda klockan. Tyvärr skriver ingen butik ut detta heller så man får chansa på att det ska passa. Blir retur eller sälj av min tyvärr pga passformen även om jag gärna hade haft den kvar.

Elgiganten
Bra
(500+)
OK
Redigerades 4 år sedan

Grym support, bäst returer. En av mina favoritbutiker. Prisgaranti och 30 dagar öppet köp gör valet lätt. Uppdatering nu när jag behöver göra en retur online, recensionen ovan gäller främst butikshandeln. Returen måste skickas som företagspaket = en kostnad på 250 kr för en produkt för 500 kr. Inte värt det så lite missnöjd att man inte har något bättre system för detta, blir att sälja varan istället. Man har även tagit bort möjligheten att mejla/skicka meddelande på FB och chatten fungerar sällan.

Fyndiq
OK
(500+)
Utmärkt
Redigerades 4 år sedan

Gratis och snabb frakt samt prisvärda varor, finns absolut inget att klaga på här. Behöver jag nåt litet utan ett specifikt märke så är fyndiq alltid rätt ställe att handla på. Kan varmt rekommenderas!

Russell Hobbs Elegance 23370-56
Full Star 1
4.3
(28)
685 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Mixade åsikter om denna, köptes i julklapp till föräldrarna. Kokaren är snabb, gör gott kaffe och är vacker att titta på. Några saker jag ogillar: - har du stängt av den manuellt/automatiska avstängningen gått på så kan du inte starta den igen utan nytt vatten (om du tex vill värma kaffe som stått på längre än 40 minuter) - panelen går inte att se om du sitter rakt framifrån, måste stå och se den från ovan annars dimmar den ut. - glaslock över tanken borde ha suttit fast. - svarta locket på kannan går inte att ta av/köra kannan i diskmaskin. Tveksamt om jag skulle valt denna igen, trots priset på 500 kr på Jula. Kör nog hellre en Moccamaster igen då då jag tycker den fungerade bra trots alla löstagbara delarna.

Bonprix
Dålig
(100)
Usel
Redigerades 4 år sedan

Lång leveranstid, ingen info om vad som händer vid retur osv, konstiga storlekar. Kommer inte handla härifrån igen.