Fromage

Medlem sen 2009-02-02
71
Bidrag
67
Hjälpsamröster
Power
Utmärkt
(500+)
Utmärkt
Redigerades ett år sedan

Nu verkar leveranserna gå blixtsnabbt och bra pris, är mycket nöjd. Tidigare omdöme: Nja, snabba leveranser vet jag inte. Beställde ett spel i söndags och det kommer inte förrens imorgon torsdag. Hemsidan är lite rörig och sparsamt med info om ordern på ens konto (inget spårningsnummer eller faktura på hemsidan) finns mycket att förbättra här.

Cyberpunk 2077 (PC)
Full Star 1
3.4
(20)
201 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Trasigt spel som inte var direkt roligt heller. Refundade mitt ex.

JBL Bar Studio
Full Star 1
2.8
(12)
1 790 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 2 år sedan

Uppdatering: Efter 1½ år har den slutat fungera, den får ingen ström längre. Kan tyvärr inte rekommendera den då man rimligtvis förväntar sig en längre hållbarhet än så. ----------------------------------------- Slog till på mellandagsrean hos Mediamarkt när den gick för 990:- För priset kan jag inte klaga på något, enkelt att sätta upp till min samsung TV via HDMI-ARC och kan lätt kontrolleras via dosan. Enda "dåliga" är väl att ingenting visas på TVn när man ändrar inställningar utan man får kolla på lysdioderna på soundbaren. Detta kommer man snabbt vänja sig vid och är ingen dealbreaker. Basen är tillräckligt för ett rum på 3x4 meter. Röster är tydliga och man får ställa in den efter vad man främst kollar på (t.ex. filmläge eller musik) Kan varmt rekommendera denna om du inte vill lägga flera tusen på ett ljudsystem.

Huawei FreeBuds 3i Wireless
Full Star 1
2.9
(16)
518 kr
Half Star 1Empty Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Fungerar uruselt med mobilen i fickan. Tappar anslutningen och hackar, går inte att lyssna alls. Köp bara om du inte rör på enheten som sänder ljudet.

24.se
Bra
(500+)
OK
Redigerades 2 år sedan

Helt ok support, snabba leveranser, bra priser.

Ghost of Tsushima (PS4)
Full Star 1
4.4
(22)
449 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
2 år sedan

Inget spel jag vanligtvis hade spelat men detta var riktigt bra. Tight gameplay, snygga miljöer och ett grymt kameraläge.

The Last of Us: Part II (PS4)
Full Star 1
3.7
(121)
230 kr
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Sätter man en etta på detta har man inte spelat klart det. Att man ogillar storyn och sätter en stjärna för det är bara löjligt. Spelet är visuellt ett av dom bästa på ps4, spelet väcker folks känslor, gameplay är mer polishat än i 1:an, osv. Däremot skulle jag inte säga att det är en 9+ heller, så både spelare och recensenter har fel på båda spektrum enligt mig. Jag spelade ut hela och kommer att spela det igen. Är det lika bra som ettan i storyn? Nej. Är det ett uselt spel? Nej.

Teknikmagasinet
OK
(500+)
OK
2 år sedan

Ok butik för lite mer speciella prylar. Fick en begagnad mus sist jag handlade där då förpackningen var bruten vilket jag inte såg förrens jag kom hem.

Kronans Apotek
Utmärkt
(500+)
Usel
2 år sedan

En vecka leveranstid och produkten är inte ens skickad. Sedan tog de bort en produkt som hamnade på recept 2 dagar efter min beställning vilket är konstigt med tanke på att ordern lades innan. Kommer inte handla härifrån igen.