fiveosix

Medlem sen 2008-04-04
11
Bidrag
8
Hjälpsamröster
ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
f
fiveosix
11 omdömen
Bra23 dagar sedan

Stort utbud, snabba leveranser. Skickas varan från fjärrlager framgår den längre leveranstiden tillräckligt tydligt. Lite röriga produktsidor, ibland med lite knaper information.

Proshop
Utmärkt
(500+)
f
fiveosix
11 omdömen
Bra5 månader sedan

Kanske inte den "flashigaste" webbutiken men den gör ju sitt jobb... Normal-snabb leverans vid senaste köpet. Har handlat enstaka gånger tidigare, vid ett av dessa tillfällen kom aldrig någon produkt och de svarade först att den skulle komma några veckor senare. Nån månad senare svarade de att de inte kunde leverera produkten. Fick även stöta på om att få tillbaka pengarna.. Men nu senast gick det ju som smort 🙂

Hornbach
Utmärkt
(500+)
f
fiveosix
11 omdömen
Bra9 månader sedan

Helt ok leverans (lämnade deras lager efter ca. 40h), men man har ju blivit bortskämd med lev. nästkommande dag hos andra handlare. I övrigt inga synpunkter.

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
f
fiveosix
11 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Bra utbud, bra priser för "reward" - medlemmar.

Asus VG278Q 27" Gaming Full HD
Full Star 1
4.2
(500+)
3 185 kr
f
fiveosix
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

För priset jag gav, 2390:-, kan jag inte klaga på någonting. Jag bytte från en 8 år gammal Benq (24", 1920x1080, 60Hz) så det mesta blir väl ett lyft i jämförelse :) Som några andra skriver här så är de inbyggda högtalarna inte bra någonstans, men jag använder externa högtalare och lurar så det är inget problem för mig. Bra ergonomiska inställningsmöjligheter (höjd, tilt, pivot), den står stadigt på en rejäl fot.

Stadium webbshop
Dålig
(425)
f
fiveosix
11 omdömen
Usel4 år sedan

Jämfört med andra webb-butiker, i samma branch såväl som i andra branscher, har Stadium en usel behandlingstid för beställningar. Över en vecka från beställning tills dess att varorna levereras är inte direkt konkurrenskraftigt.

Funstuff
Bra
(92)
f
fiveosix
11 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Bäst pris på den aktuella produkten, otroligt snabb leverans och väl förpackat. Kan inte bli bättre!

Kabelgiganten
f
fiveosix
11 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Bra utbud, bra priser, extremt snabba på att skicka! De kablar jag beställt fungerar, till skillnad från en del micro-usb jag beställt från andra ställen (fyndiq tex). Sajten är inte den "snitsigaste" webbshopen jag sett... men det behöver den samtidigt inte vara, så länge den fyller sin funktion och det tycker jag att den gör; den är lättnavigerad och tydlig information om produkterna. Jag kan tycka att det är lite sniket att ta 29 kr i faktura-avgift. Många andra butiker jag handlar tar ingen avgift för detta. Har inte behövt nyttja deras kundsupport, så där har jag ingen åsikt.

Sony Xperia Z3 Compact D5803 2GB RAM 16GB
Full Star 1
3.7
(500+)
f
fiveosix
11 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 8 år sedan

Haft den sen början på oktober, är tok-nöjd so far. + Suverän batteritid, jag klarar nästan 4 dygn med Stamina-läget och bara gmail på undantagslistan (1-2 h surf/mail/spel per dag). + Riktigt bra kamera. Ljuskänslig optik, fokusen lyckas oftast låsa även i dåligt upplyst inomhusmiljö. + Grym skärm. + "Magnetkontakt" för laddning. + Snabb, inget lagg i menyer eller liknande. + Stereohögtalare - Ljudet i högtalarna kunde vara bättre, både i ljudstyrka och kvalitet.

CoolStuff
Utmärkt
(211)
f
fiveosix
11 omdömen
UtmärktRedigerades 8 år sedan

Det har blivit några köp från Coolstuff senaste veckorna, de har haft flera "julkalender-varor" (50% rabatt) som lockat till köp. Snabb leverans varje gång. Senaste köpet genomfördes kl. 18:15 en fredag kväll, vid 20:28 får jag en bekräftelse på att de skickat varan! Det är snabba bud :)