Prisjakt
Annons
  • Stadium webbshop

    (434)

  • se
1.9Dålig
8 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
B
BPTM3
3 omdömen
Usel12 dagar sedan

Stadium meddelar inte på sin hemsida att deras produkter förmedlas av sämre företag i andra länder. Det gör att de ljuger om leveranstiderna på sin hemsida. 3-5 arbetsdagar blev nästan tre veckor och hälften av varan levererad. Fult och vilseledande och en oerhört ledsen son som fick en halvt levererad studsmatta flera dagar för sent. Skriv hellre tre veckor leveranstid så man vet.

m
markus1234
10 omdömen
Usel6 månader sedan

Lång leveranstid, ena varan var öppnad sen tidigare, andra varan var defekt.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 7 månader sedan

Bra kvalite och pris vänliga priser och trevliga människor med väl belysta lokaler.

Gästanvändare
Usel7 månader sedan

Beställde en golfklubba. Den var felmärkt,dvs fel klubba kom. Jag fick skicka tillbaka. Sen kommer en till felmärkt klubba. Jag vill nu ha ersättning av olika slag, påpekat det flera gånger. Allt ignoreras och jag får standardsvar, nya retursedlar, ingen respons. Tar ca 1vecka per svar och nya personer varje gång. Orkar inte fightas så ger upp efter en månad, 4rundor till utlämningsstället och aldrig någonsin kund hos dem igen. Bra jobbat 💩

Gästanvändare
OK8 månader sedan

Något längre leveranstid och gillar inte heller interfacet. De vanliga butikerna är bättre!

B
Bac0n
1 omdöme
UselRedigerades 9 månader sedan

Priserna är bullshit, kräver att man ska köpa kamkanjvaror också.

Gästanvändare
UselRedigerades ett år sedan

Jag är helt mållös hur dåligt Stadium har behandlat min reklamation. Köpte ett par löparskor från Nike online på stadium.se som kostade över 2000 kr. Efter bara 10 löparrundor gick sömnen upp. Hörde av mig till Stadium och de nekade reklamationen direkt, då jag "inte tagit upp skosnöret när jag tagit av mig skorna" och därför har det spruckit. 1. Hur kan dom ens påstå något sådant utan några underlag eller frågat mig? 2. Även om jag skulle ha gjort så, hur kan ett par löparskor för den summan gå sönder så snabbt, efter bara 3 månader. Enligt dom kan detta hända efter ett par användningar. Då är frågan, varför informerar ni inte i produktbeskrivningen att skosnörena måste knytas upp, annars går dom sönder och garantin gäller inte? Varför gäller inte garantin. Skorna ska kunna hålla mer slitage för den summan? 3. De hänvisar direkt till ARN efter ett enda mail, utan att ha fört en riktig dialog med mig. De skriver "Stadium står fast vid nekad reklamationsförfrågan. Önskar du ompröva beslutet behöver detta ske via Allmänna Reklamationsnämnden [ARN]. Vid händelse att ARN gör en, i relation till Stadiums, oförenlig reklamationsbedömning följer Stadium alltid ARNs rekommendation." Jag är helt mållös. Hur kan ett företag direkt hänvisa till ARN och påstå något som inte sant utan att ha fört en dialog med mig? Jag avråder starkt från detta företag. Väldigt dåligt bemötande av sina kunder.

_frozen_
7 omdömen
Dåligett år sedan

Jag känner mig "lurad". Hittade en produkt som jag var intresserad av till ett förmånligt pris, då denna vara var på kampanj hos Stadium. Men för att ta del av det förmånliga kampanjpriset så var jag tvungen att köpa något ytterligare. Vilket jag inte önskade. I övrigt är jag nöjd. Frakten gick smidigt och varan är vad jag förväntade mig. (Även den billiga extravaran jag tvingades köpa)

Gästanvändare
UselRedigerades ett år sedan

BESTÄLL INTE FRÅN STADIUM! Beställde en vara från stadum.com i måndags, ringer in 10 minuter senare och satt i kö i ca 20 minuter för att avbeställa vara för att man kan inte avbeställa varor som man köpt från deras hemsida..... Personen jag pratade med sa att hon avbeställt varan. Dagen efter på Tisdag får jag bekräftelse på att varan har skickats och så jag ringer in igen (20 min kötid) och denna gången argumenterar personen emot mig och säger att jag ska ta emot varan och betala 29kr frakt avgift och dem gjort all dem kan för att försöka avbryta orden. Eterblivna j*vla stadium support horungar.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades ett år sedan

Bra priser och man kan betala ränte fritt på faktura

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Stadium Sweden Aktiebolag

Organisationsnr: 556236-4397