Stadium webbshop
  • 1-4 dagar leveranstid
  • 30 dagar prisgaranti
  • 365 dagar öppet köp
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
16 dagar sedan

Färg på varan motsvarar inte hur den såg ut. Skulle ligga en retursedel i paketet, fanns inte. När jag ringde fick jag veta att man på returstället kunde hjälpa mig printa retursedel som dom skulle skicka. Det kunde rerurstället inte. Fick jaga ställe att printa ut själv. Jag bor i en storstad med flera studium butiker. Varför kan inte alla varor returneras där? Aldrig mer nätköp på stadium.

Usel
2 månader sedan

Katastrof, lång lev tid. De skickar 2 olika strlk på handskarna, lösningen är att skicka tillbaka produkten och vänta upp till 10 dagar på godkänd reklamation… Kundtjänst är som att prata med en AI papegoja. Noll kundvård, välj annan butik!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
2 månader sedan

Älskar stadium och handlar där väldigt ofta, både i butik och online. Finns det mesta vi behöver till stora som små, träningskläder, vardagskläder, utrustning, ytterkläder och skor. Aldrig några problem, personalen är väldigt hjälpsam. Extra bra när man har stadium konto. Bra kvalitet och utbud.

Utmärkt
2 månader sedan

Köper allt på stadium. Reklamerar ibland, och har aldrig haft problem (reklamerar alltid i butik).

J
Jacob1970

10 omdömen

Usel
3 månader sedan

Att lägga ut produkter där det bara finns en storlek är anledningen att få uselt betyg. Om man finns på prisjakt så håll detta uppdaterat eller lämna.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

Inkluderar inte tryckt retursedel i sända paket, du måste ha en skrivare om du vill kunna returnera saker. Otroligt uselt i dagens ehandelsvärld; köp någon annan stans.

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
4 månader sedan

Ne… som jag pratade med på kundtjänst i dag Hjälpte mig på ett sånt fantastiskt sätt så hon rörde mig till tårar. Det var det finaste någon gjort för mig så tusen tack igen Vågar inte skriva ditt namn läste ngt om nån lag. Men du vet vem du är och du är fantastiskt. Du gjorde mig minst 10% friskare i dag. Hörde Mi…. Var involverad med. Stadium var rädd om dessa tjejerna Kram Kristina Djurfors❤️❤️❤️❤️

H
HaMk

4 omdömen

Usel
5 månader sedan

Stor varning för Stadiums kundtjänst och om du behöver reklamera, eller har problem med en vara. Istället för att ta itu med en felaktig vara, rekommenderar de dig med länk att se Youtube-filmer hur du lagar den helt nya varan. Vi trodde först att personen vi fick svar fråm eventuellt var ny på jobbet, men när även nästa person på kundtjänsten bekräftade informationen vi fått av första personen, misstänker vi att de satt detta i någon form av system för att undvika returer....

2.2OK
15 omdömen
(4)
(0)
(1)
(0)
(10)

Om butiken

Stadium webbshop

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.stadium.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Stadium Sweden Aktiebolag

Organisationsnr: 556236-4397

Information hos allabolag.se