Prisjakt
Stadium webbshop
  • 1-4 dagar leveranstid
  • 30 dagar prisgaranti
  • 365 dagar öppet köp
Utmärkt
15 timmar sedan
Utmärkt service! Alltid lika nöjd, bästa kundservice.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
en månad sedan
USEL service! De vägrar ta tillbaka defekta skor. De är helt skamlösa. Plus vill du byta storlek så får du betala frakten tillbaka.
j
jeandarc68

7 omdömen

Usel
3 månader sedan
Jag kan inte fylla i fakturan varken på Stadium outlett eller på nätet, eller få anketen hemskickad. Kundtjänst säger att jag måste ta mig till kungens kurva och fylla i på plats. Är jag väldigt missnöjd med. Jag tåg mig från Södertälje till kungens kurva, som jag fick göra flera SL byte. Dels blev jag tvingad handla för fylla i annkäten så jag kan handla på faktura. De vill du inte ha nöjda kunder. De tar och ger inte.
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
3 månader sedan
Leveransen dröjer och inget besked Det har nu gått 1,5 vecka. Får noll återkoppling på supporten via mejl, messenger och telefon (lade på tillslut eftersom de ALDRIG svarade). Förvånad över att en sån stor och etablerad kedja fungerar så dåligt.
Anonym användare
Anonym användare
Usel
3 månader sedan
Uselt bemötande, Stadium levererade fel vara och jag har nu lagt en massa tid på att de ska ta en retur. Nu har den gått igenom och nu ska jag tydligen vänta 14dagar + ev 5 på att få mina pengar tillbaka. Aldrig mer jag beställer av dem.
C
Charrdo

1 omdöme

Usel
4 månader sedan
Hittade ett par cykelbyxor på deras webbshop som fanns i lager i min närmaste Stadium-butik. Väl där fanns inte produkten alls (den hade där aldrig funnits till försäljning). Blev informerad att inga cykelkläder för vuxna säljs alls i den butiken. Tydligen kan webben indikera falsk lagerstatus. Jobbigt när man tar sig ända till en butik. Lita inte på deras lagerstatus!
Stadium webbshop svarar:2021-07-21
Hej, Vad synd att saldot inte stämde i våran butik som du besökte. Vi har infört ett nytt system som gör att det ska stämma till mycket större utsträckning än innan och butikerna gör även inventeringar var tredje vecka. Men undantag finns alltid och det är väldigt oturligt att det drabbade just dig, vi ber verkligen om ursäkt för det. //Stadium
A
A..

2 omdömen

Usel
5 månader sedan
Köpte 2 regnjackor i olika storlekar som skulle skickas till ombud. Postombudet gav mig en stadium-påse (emballage) som var öppnad och 1 jacka saknades. Enligt posten har påsen/paketet vägt 0.7 kg under hela transporten. Jag vägde min påse/paket som saknade 1 jacka, och totalvikten var 720g. Således har en av jackorna aldrig anlänt till posten, och emballaget var öppet. Jag reklamerade händelsen hos posten och reklamerade hos Stadium. Stadium vägrar ge mig ersättning, antingen i form av 1 jacka eller pengar. Jag har inte fått pengarna och har inte fått jackan. Trots objektiv bevis på att stadium aldrig skickat andra jackan till posten, så kommunicerar Stadium kundservice till mig att de inte erbjuder ersättning för min förlust fram tills att de utrett händelsen. De lovade att utreda händelsen, dvs väga jackan i deras egna lager och återkomma igår. Detta har de inte heller gjort. På Stadium är kunden tjuv och har fel fram tills motsatsen är bevisad med deras egna utredning, som de skjuter upp utöver vad de lovat. Enligt postens viktkontroller, så har Stadium aldrig skickat produkten jag betalat för, och vägrar ersätta mig. Oseriös e-handel från Stadium. Starkt rekommenderat att inte handla på hemsidan. Det är inte värt huvudvärken!
Stadium webbshop svarar:2021-07-21
Hej, Vi ber om ursäkt för att du inte fått alla varor i din beställning. Jag skulle nog vilja be dig att återkomma till oss på Stadium Kundservice via mail om du vill, så vi kan kika på ärendet en vända till eller se om det missats något. Det är såklart inte våran avsikt att du ska känna dig som den som gjort fel om det är så att felet ligger hos oss. Vi vill att alla kunder ska känna sig nöjda hos oss, så vi hoppas du kan ge oss en andra chans att kika på ärendet . //Stadium
p
per_oxid

11 omdömen

Dålig
5 månader sedan
Långsam leverans jämfört med utlovad. Tar en vecka att packa ordern trots att leverans anges som 1-4 dagar. Bra priser och trevlig support då man når dem men man undrar vad som hänt med ordern efter 4-5 dagar utan uppdatering.
Stadium webbshop svarar:2021-07-09
Hej! Vi ber om ursäkt för att leveranstiden dröjt gällande din beställning. Vi har haft en del förseningar tidigare som gjort att vi hamnat efter något i leveranserna, men i dagsläget är detta åtgärdat. Vi är glada att du är nöjd i övrigt med Stadium. //Stadium
Betyg köpupplevelse
1.9Dålig
35 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(4)
(1)
(1)
(8)
(19)
Årets butik 2021 – tävlingen är igång!

Har du erfarenhet av butiken?

Dina åsikter är till stor hjälp för andra att hitta rätt butik, och står till grund för Årets Butik 2021.

Om butiken

Stadium webbshop

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.stadium.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Stadium Sweden Aktiebolag

Organisationsnr: 556236-4397

Information hos allabolag.se