Funstuff
 • Prispressargaranti
 • Enhetsfrakt 69:-
 • Snabba leveranser
3.8Bra
13 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
g
UtmärktRedigerades en månad sedan

Svarar snabbt på e-post och tillämpar prispressargaranti relativt konkurrenter, vilket ger möjlighet till bra köp.

Gästanvändare
BraRedigerades 3 månader sedan

Bra priser, stort utbud. De svarar inte på frågor, kan bero på semestertider? Har beställt tidigare från denna sida och är nöjd.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

Köpte en bra luftpistol till ett riktigt bra pris och leverans dagen efter min beställning. Solklart toppbetyg!

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

Jag gjorde en beställning av en replika. Dagen efter kunde jag hämta ut den och den var mycket fin och funkade som väntat!

Gästanvändare
UselRedigerades 5 månader sedan

De anklagade mig för att ha haft sönder orginalkartongen på min retur. De mailade bilder på den trasiga kartongen (vilken hade gått sönder rejält). De hade mage att kräva mig på 15% avdrag av returbeloppet. Utöver det hade kundtjänst informerat mig om att returfrakten skulle kosta ca 150kr men när det fått returen tillbaka krävde de 280 kr för returfrakten. Sammantaget så blev jag skyldig att betala 700 kr för en retur vilken jag skickade tillbaka i 100% nyskick i samma orginalkartong helt oskadad i samma yttre emallage, packad på exakt samma sätt.

Funstuff svarar:2023-05-12
Vi har ej anklagat er Jens Cederborg för att ha sönder originalkartongen. Vi skickade bara bilder på det skick vi mottagit er retur och informerade att originalkartongen var trasig samt att det inte fanns någon skada på yttre emballaget och att skadad kartong medför prisavdrag enligt de köpevillkor ni godkänt vid beställning. När ni svarade oss att originalförpackningen var i nyskick när ni returnerade ert ångrade köp till oss så krediterade vi er direkt för den kostnaden utan att ifrågasätta. Det är mycket tråkigt att läsa er recension här när ni INTE har blivit debiterad för denna kostnad. 
Avseende returfrakten så informerade vi er innan ni returnerade att paket med längd över 120cm så debiterar DHL extra avgift för detta. Ni fick också en fakturakopia på DHLs returfrakt för info. Ingen extra kostnad har debiteras er för returfrakten.
Gästanvändare
UselRedigerades 5 månader sedan

Struntar i reklamationsärenden. Oseriösa

Funstuff svarar:2023-05-04
Tråkigt att läsa ert omdöme. Givetvis hanterar vi alla reklamationer seriöst. Vänligen ta kontakt med kundtjänst så hjälper vi er med er reklamation. Om ni har skapat en reklamation ska ni mottagit ett ärendenummer från oss. Hänvisa till ärendenumret som ni mottagit när ni kontaktar oss för snabb hantering. Har ni inte mottagit ett ärendenummer när skapat reklamationen måste det vara något tekniskt fel. Skicka då ärendet igen till [email protected] så får ni hjälp med detta.
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 5 månader sedan

Hej underbar hemsida lätt att hitta rekord snabb hantering av min order rekommenderar funstuff starkt

Gästanvändare
Utmärkt7 månader sedan

Jätte snabbt leverans o är jätte nöjd med det som jag köpte

Gästanvändare
Utmärkt8 månader sedan

Jag tycker att det är ruggigt bra tack som faan

Gästanvändare
Usel9 månader sedan

Tyvärr ingen trevlig upplevelse av detta företag. Chansade och köpte sonens julklapp från Funstuff. Oseglad förpackning och magasinet saknades i förpackningen när han öppnade. Besviken son, missar även turneringen på banan. Får bli att återgå till en seriösare butik! Företaget skyller på leverantören och missar tyvärr att jag är kund till funstuff och inte leverantören. Om samma person svarar som svarat på mail så lär det komma ett syrligt svar här!

Om butiken

Funstuff

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SveaWebPaySwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.funstuff.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Funstuff in Sweden AB

Organisationsnr: 556834-5259

Information hos allabolag.se