Kategorier
Prisjakt
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan
Trevligt bemötande, kunnig personal som kan erbjuda prisvärda tjänster och varor.
Compliq svarar:2021-05-03
Varmt tack för att du givit oss omdöme och vi är glada att du har tagit hjälp av oss. Vi passar på att önska dig en riktigt fin dag och naturligtvis, varmt välkommen tillbaka.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
8 månader sedan
Professionellt och vänligt bemötande. Ville ha mitt moderkort sänt till Italien, vilket de löste snabbt och till en rimlig kostnad. Dessutom testade de kortet innan det sändes. Enkla råd och tekniska frågor löstes smidigt över telefon.
Compliq svarar:2021-04-12
Hej Tusen tack för ditt omdöme. Vi är specieltt glada att vi kunde hjälpa dig så att det blev bra. Passar på att önska dig en härlig dag.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
9 månader sedan
Har beställt flera gånger, alltid till bra pris och alltid blivit väl bemött! Beställde bl.a. ett trådlöst tangentbord till ett mycket bra pris och trots att varan egentligen inte längre fanns tillgänglig lyckades de få fram ett exemplar till det utlovade priset från leverantören, mycket bra jobbat!
Compliq svarar:2020-10-23
Tusen tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Det uppskattas verkligen extra mycket :) Ha en toppenfin dag
Utmärkt
9 månader sedan
Lämnade in en dator för reparation. Felet visade sig senare vara i skärmen, så allt fungerade som det skulle hos Compliq. Snabbt konstaterat och därför ingen debitering! Snyggt skött!
Compliq svarar:2020-10-23
Hej Tack för att du tog dig tid att skriva ett omdöme. Det uppskattas verkligen. Skönt att allt löste sig så snabbt av våra IT-tekniker. Ha en fin dag
p
pallee

5 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan
Handlat här flera gånger under åren. Trevlig personal och god service. Butiken är liten, men dom kan beställa in det mesta inom ett par dagar.
Compliq svarar:2020-09-24
Hej Pallee Tack så mycket för att du tar dig tid att skriva ett omdöme, det uppskattar vi verkligen. Vi är glada över att du tyckte om vår hjälp och hoppas du besöker oss igen. Vi passar på att önska dig en riktigt fin dag.
f
flopp

8 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Snabb leverans till butik, stod 1-3 v men tog bara 2 dagar. Trevlig personal, i telefon och butik.
Compliq svarar:2020-09-24
Hej Flopp Tusen tack för att du har tagit dig tid, vi uppskattar det verkligen. Det är alltid extra roligt när vi kan göra det snabbare, speciellt i dessa Corona tider. Passar på att önska dig en härlig dag.
D
DanielLindau

2 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Köpte nätverksprylar. Var överlägset billigast. Varorna kom snabbare än det stod på sidan att det skulle ta och fick precis vad jag hade beställt. Mycket nöjd.
Compliq svarar:2020-09-24
Hej Daniel Jag vill först tacka dig för att du tog tid att skriva om oss. Det uppskattar vi verkligen. Vi är också riktigt glada att du är nöjd, och delar med dig av din erfarenhet. Passar på att önska dig en trevlig dag.
U
UiP

2 omdömen

Utmärkt
ett år sedan
Har varit kund hos Compliq sedan jag köpte min första dator 1995 och har alltid fått ett bra bemötande och bra support. Jag kan verkligen rekommendera denna leverantör av IT tillbehör och tjänster!
Compliq svarar:2020-09-24
Hej UiP Tusen tack för att du både tagit din tid i anspråk och för din trevliga recension. Så extra härligt att du har handlat hos oss sedan 1995. Det gör ju oss extra glada. Vi passar naturligtvis att på att önska dig välkommen igen och att du har en ypperligt härlig dag.
Betyg köpupplevelse
4.6Utmärkt
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(6)
(0)
(0)
(0)
(0)

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

VisaMasterCard
  • Kortbetalning
  • Direktbetalning
  • Faktura
  • Avbetalning
  • Förskottsbetalning
  • SMS-betalning
  • Postförskott
  • Bitcoin
  • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.compliq.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Compliq IT AB

Organisationsnr: 556451-0021

Information hos allabolag.se