Prisjakt
Annons

Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med Lightning Laddningsetui

Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med Lightning Laddningsetui

Trådlös anslutningsteknik: Bluetooth, Hörlursdesign: In-ear, Trådlös
PrishistorikNu 1 390 kr
Jämför

Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med Lightning Laddningsetui

Jämför
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3.8
(99)
Annons
Annons

Produktinformation

Det billigaste priset för Apple AirPods (2nd Generation) Wireless In-ear med Lightning Laddningsetui just nu är 1 390 kr. Det är en av de 10 mest populära produkterna i kategorin Hörlurar med ett genomsnittligt betyg på 3.8 av 5. Prisjakt jämför priser och erbjudande från 80 butiker.

Vanliga frågor

Apple AirPods (2nd Generation) släpptes i mars 2019. Sedan dess har Apple släppt efterföljaren AirPods (3rd Generation) som började säljas i oktober 2021.
Rent tekniskt är AirPods (3rd Generation) det bättre alternativet med en mer AirPods Pro-inspirerad design, vädertålighet och bättre ljudkvalitet. Du får fler kontroller på hörlurarna och stöd för rumsligt ljud. Allt nytt och förbättrat gör också att priset är högre än med AirPods (2nd Generation).
Nej, hörlurarna är inte vattentåliga. Eller ens vädertåliga. Apples nyare hörlurar AirPods (3rd Generation) och AirPods Pro har båda IPX4-klassad vattentålighet om det är viktigt för dig.
Det beror på vilket laddningsetui som medföljer hörlurarna. Just den här modellen med laddningsetui så stöds inte trådlösa laddning. Apple har en annan variant av laddningsetuiet som kan laddas trådlöst, men de kostar lite mer.
Upp till tre timmars samtal eller fem timmars musik- och poddlyssnande. Med det tillhörande laddningsetuiet får du totalt 24 timmars användning.
Det som ingår i lådan när du köper hörlurarna är andra generationens AirPods-hörlurar, ett laddningsetui och en Lightning-kabel för laddning. Strömadapter ingår inte.
Varumärke
Trådlös anslutningsteknik
Hörlursdesign
In-ear
Trådlös
Ja
Mikrofon
Ja
Fästanordning
Hörselgång
Funktioner
Inbyggd trådlös laddning, Knappar/styrning anpassat för iPhone, True Wireless
Annons
Annons