Prisjakt

Jakob

Medlem sen 2021-12-09
4
Bidrag
13
Hjälpsamröster
Compliq
Utmärkt
(66)
J
Jakob
4 omdömen
Usel7 månader sedan

De listar sina priser utan moms och deras produkter visas som billigast men med helt fel priser. Kan prisjakt ta bort deras prislistor då de är helt felaktiga?

Parfumdreams
Bra
(186)
J
Jakob
4 omdömen
UselRedigerades 10 månader sedan

Fick en tom låda, inte ens en fejkparfum utan en tom låda. Tog två veckor innan det tomma paketet kom....efter jag berättade att jag fick ett tomt paket ville de ha bilder, vilket inte är konstigt. Efter det skickar dom ett dokument som ska fyllas i som de ska skicka till DHL så de kan få pengar därifrån. De erbjuder inte att skicka ny produkt utan jag blir den som ska hjälpa dom att lura DHL på pengar. Jag ska ligga ut med pengar när de drar en sådan här sak är deras tanke. Det jag beställde var marginellt billigare än andra platser när det är rea och deras normalpris är högre än det ska. Blir intressant om jag får 1600kr tillbaka eller inte, men det lär ta lång tid! Stor varning för det här företaget, ska du beställa, filma när du öppnar paketet! Uppdatering ett par veckor senare....de svarar inte på mail och nu har klarna bollen och jag är glad att jag betalade genom dom så jag har en chans iaf att inte behöva betala för en tom låda. Får se hur det går men att bli utsatt för ren bedrägeri förväntade jag mig inte. Första gången det hänt och har då handlat på nätet i ca 20 år och även köpt begagnat utan större problem. De hade kunde ju iaf skicka en tegelsten så jag iaf fick något av värde!

Corsair Gaming K63 Wireless Cherry MX Red (Nordisk)
Full Star 1
3.4
(14)
J
Jakob
4 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
ett år sedan

Tangenterna är rent skräp! De är papperstunna och lossnar hur lätt som helst, räcker att peta lite på sidan och de hoppar loss. Tangenterna gör att det känns otroligt plastigt! Att köpa nya tangenter är nästan omöjligt då mellanslaget är 6.5 och de andra i understa raden inte är standard. I övrigt funkar tangentbordet och kan ta stryk. Jag bytte tangenterna från ett annat billigt tangentbord för de tangenter som passade och skillnaden är som natt och dag och nu känns tangentbordet normalt! Den har även en radio så det funkar i bios. Det som är lite störigt är att det kan ta en sekund eller två innan tangentbordet registreras när det gått i vila. Hade jag vetat om att tangenterna var så katastrofalt dåliga hade jag nog inte köpt det men för ett par år sedan var alternativen begränsade men inte idag. Min rekomendation är att köpa något annat, vad som helst!

Samsung
OK
(280)
J
Jakob
4 omdömen
UselRedigerades 2 år sedan

Tillbehör över 800kr täcks ej reklamation eller service vilket jag tror strider mot någon form av lag. Om jag inte har fel ska varor ha 2år skydd och täcka sådant över 800kr! Bra att veta om du har ett ärende med ett tillbehör så kan du inte vända dig till Samsung service utan du måste komma till samsung shop supporten där enda valet är att de ger pengar för att köpa ett nytt. Att ha kontakt med deras support är hopplöst om det gäller tillbehör som t.ex. ett typecover som inte fungerar som ska och som kostar 2300kr att köpa från deras butik. På supporten har jag suttit ett par timmar då de inte vet hur man ska hantera tillbehör. Deras telefonsystem och att bli kopplad rätt är en ren slump då du själv måste välja rätt och sedan ha tur att bli kopplad rätt. Tillslut när jag nådde rätt och samsung shops support så skulle jag få 800kr i rabatt för att köpa ett nytt som kostar 2300kr vilket betyder att jag får betala 1500kr för att köpa ett nytt som ska täckas av de lagstadgade 2 åren. Det som är bra att veta är att har du ett trasigt tillbehör så prata med samsung shop om du nu lyckas bli kopplad dit vill säga. Där kan du kräva ett nytt tillbehör och de kan inte kontrollera vad som hänt med det så du får pengar eller ett nytt. Så iofs, köp tillbehör men håll dig till under 800kr. Nu är ärendet hos deras specialavdelning VOC och ska bli intressant vad de säger nu.