Nintendo Switch OLED 2021 64GB

Nintendo Switch OLED 2021 64GB

Stödda videoformat: 480p, 720p, 1080p (Full HD), Inbyggd lagringskapacitet: 64GB, Lanseringsår: 2021
PrishistorikNu 3 995 kr
Jämför

Nintendo Switch OLED 2021 64GB

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4
(20)
Vi har hittat produkten i totalt 55 butiker, varav 37 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

Produktinformation

Nintendo Switch OLED är den senaste och hetaste spelkonsolen från den japanska speljätten. Den perfekta följeslagaren på bilresan och som underhållning framför tv:n. Switch OLED är lika rolig för barn som vuxna med många populära och spännande spel.

 • Joy-Cons

  Den medföljande handkontrollen Joy-Con är praktiskt delbar så att två personer kan spela mot eller med varandra samtidigt. Vill du ha en mer traditionell handkontroll så går det att köpa till.

 • Inbyggd skärm

  Med sin inbyggda skärm är Switch OLED utmärkt att ta med sig, oavsett om det är på resan eller bara till soffan i vardagsrummet.

 • Koppla till en tv

  Det ingår en docka som du ansluter till en tv. Den vägen kan du spela på en mycket större skärm om du vill, men tänk på att upplösningen är låst till maximalt 1080p.

 • Skärmens upplösning

  Den inbyggda skärmen använder samma HD-upplösning som den äldre Switch-modellen från 2019.

 • NES och SNES

  Du kan spela fler än 100 klassiska spel för NES och SNES direkt på din Switch. Bland annat alla spelen i Super Mario- och Zelda-serierna, Star Fox, Super Punch-Out och Ghouls'n Ghosts.

 • Spela mot andra

  Switchen är perfekt när du vill utmana familj och vänner framför tv:n. Med Joy-Con har du redan två handkontroller och med internetanslutning kan du bjuda in fler att spela exempelvis Mario Kart eller Splatoon.

Vanliga frågor

Den här modellen släpptes den 8 oktober 2021. Switch OLED är inte en ersättare till Switch 2019 utan en kompletterande modell.
Nintendo aktiverade stödet för bluetooth-hörlurar under 2021. Du kan bara ansluta en bluetooth-pryl åt gången och Nintendo varnar dig om begränsningen när du aktiverar bluetooth-funktionen i Switch-konsolen.
Alla Switch-modeller utom Switch Light har den delbara handkontrollen Joy-Con som medföljande tillbehör. Men du behöver inte nöja dig med den utan kan enkelt ansluta en annan, mer traditionellt designad handkontroll om du vill. Perfekt till spel som The Legend of Zelda: Breath of the Wild.
Nintendo anger en ungefärlig speltid på mellan 4,5 och 9 timmar, vilket är lika lång tid som med Switch 2019. Hur lång tid du får beror på vad du använder spelkonsolen till och hur länge du har haft spelkonsolen.
Det som ingår i lådan förutom själva spelkonsolen är dockan som behövs när du vill ansluta Switchen till en större bildskärm. Du får även handkontrollen Joy-Con, handledsremmar, grepp som gör dina Joy-Con enklare att hålla, HDMI-kabel och en strömadapter.
Varumärke
Stödda videoformat
480p, 720p, 1080p (Full HD)
Inbyggd lagringskapacitet
64GB
Lanseringsår
2021
Internettjänster/appar som stöds
Mediatyp
Kassett
RAM-minne
4GB