Prisjakt

tywald

Medlem sen 2018-06-06
9
Bidrag
1
Hjälpsamröster
lamportillallt
Utmärkt
(170)
t
tywald
9 omdömen
UtmärktRedigerades 2 år sedan

Bra sortiment och priser. Snabb leverans! Bra paketerat och märkt med glas. Dock var en av lamporna felmärkta (Bellight LED normal 6500K E27), antingen på hemsidan/kvittot eller på förpackningen. Det stod 1050lm när jag beställde men på förpackningen står det 960lm. Jämförde 4W-lampan (samma tillverkare som ovan) som blir mycket varmare än en äldre 2W LED-lampa från V-Light (dock är det en mindre klot-lampa och färgtemperaturen bara 2700K) som blir knappt ljummen. Är bara lite förvånad hur stor skillnaden är, men det kanske ska vara så. Önskemål att kunna betala med faktura i framtiden (extra trygghet), nu gick det bra den här gången med Swish eftersom jag inte handlade mycket. Edit 28/12 2021 Hade oturen att en av lamporna gick sönder efter bara ca 6mån användning. Kontaktade bolaget och berättade händelsen. De var snabba att svara och efter jag visade bilder på armaturen som lampan satt i skickade de iväg en ny lampa gratis. Väldigt bra service!

Power
Utmärkt
(500+)
t
tywald
9 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Blixtsnabb leverans, bra pris (dock lite surt att några dagar efter berättade en kompis att de sålde samma produkt för 1490kr på ICA :P, var 1990kr på Power).

LensWay
OK
(79)
t
tywald
9 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Prisvärt, köpte två par på rea. Totalt 498kr. Borde tagit antireflex på andra paret också, men och andra sidan var det bra att prova utan för att se hur det var. Bra att veta till nästa gång! Provade åtta par bågar gratis innan jag bestämde mig. Var klokt då två par satt snett för mig och några andra gillade jag inte. Snabb leverans. Beställde bågarna som jag ville ha den 7 juni, kom fram 21 juni så exakt två veckor för båda paren, det var inom utlovad tid (1-2 veckor). Beställde fel styrka på ett par men kundtjänsten var trevlig och avbokade åt mig så jag kunde göra en ny beställning. Jag hoppas att man kan avboka själv i framtiden om man råkar göra fel. Hemsidans "håll mig inloggad" fungerar inte, man blir utloggad iallafall nästa dag eller lite tidigare. "Cookies"-bugg? Fodralen jag fick med glasögonen är "sådär". Jag kommer behöva en väska att lägga dem i då de är en mjukare variant. Föredrar hårda fodral så man kan lägga i jeansfickan. Glasen behövdes rengöras direkt då det fanns små mörka "hår"/damm (troligen från insidan av fodralet).

DLX Music
Utmärkt
(53)
t
tywald
9 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Snabb leverans, trots att paketet inte var "ordentligt skyddat" kom orginalkartongen fram oskadd (beställde en MOTU M2). Enkelt att betala med Klarna.

djservice.se
Utmärkt
(500+)
t
tywald
9 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Snabb leverans, väl paketerat, enkelt att betala med Klarna. Beställde en Beyerdynamic DT 990 Pro 250Ω.

Telefonshoppen.se
Utmärkt
(319)
t
tywald
9 omdömen
Utmärkt3 år sedan

Beställde en LG G8s ThinQ på en fredag runt kl 15 i somras och de var snabba att skicka den. Kom fram på måndagen. Bra pris också!

LogiLink BT0037
Full Star 1
2
(3)
109 kr
t
tywald
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Har haft den snart ett år till min PS3-dosa och har fungerat väldigt bra med SCPToolKit men behövde lägga till IDt själv i ScpControl.ini med: HardwareId = USB\VID_0A12&PID_0001&REV_8891 för att den ska kunnas kännas igen under installationen. Den kan ibland sluta fungera när datorn väcks ur strömsparläge men då behöver man bara dra ut sen ansluta den igen.

Komplett.se
Utmärkt
(500+)
t
tywald
9 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Otrolig bra kundservice! Beställde en SSD och ett chassi på en lördag sen på måndagen innan de skickade mitt paket blev det rabatt på chassit som jag ville ta del av. Kontaktade kundservice på morgonen kl 9 och frågade om det gick att få en prisjustering och det gick! Fick en ny faktura med den nya summan som jag skulle betala, snabbt och smidigt! Blixtsnabb leverans, paketet skickades på måndagen och kom fram dagen därpå.

Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
t
tywald
9 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Nöjd med främst SATA-kablarna, Teknikproffset verkar nästan vara det enda stället jag kunde hitta förlängningskablar(för SATA ström) och längre SATA-kablar(data) för ett bra pris! Tänkte köpa DisplayPort-kablar men det var väldigt många som inte var specificerade vilken hastighet de kunde komma upp i, eller certifiering för DisplayPort 1.2. Skulle vara bra att veta ifall det är t.ex. RBR, HBR eller HBR2. Tänkte främst på artikelnr: 38-16730