4.5 av 5 stjärnor

Sorterat efter datum
2019-07-09
a
andreas_lh_eriksson(5 omdömen)
Snabb leverans av rätt vara.
2019-07-04
L
Lasse(1 omdöme)
Varning för köp av mobil! Du kan få en telefon som inte är ämnad för norden. Köpte en Samsung S 8 för drygt ett år sen som inte fungerat som den ska i vissa appar. Nu har jag förklaringen. Jag har fått en telefon för tyska marknaden. Uppdagades då jag inte kunde använda Samsung Pay och kontaktade Samsung Support. Får ingen hjälp med utbyte av telefonshoppen. De hänvisar till att de köper telefoner från flera länder och att det anges under köpevillkoren och tekniska specifikationen. I specen står eu/nordic och då uppfattar jag det som en telefon för norden men det är tydligen inte säkert. Under punkten 15 i köpevillkoren kan man hitta att telefonen kan ha annan mjukvara än för norden men vem läser köpevillkoren så noga. Telefonshoppen erbjuder installera nordisk mjukvara för 295 kr. Varför inte göra det innnan försäljning i så fall?
2019-07-03
N
NA(1 omdöme)
Rude, bad customer service, not recommended for after sales.
2019-06-20
Helt suverän kundservice, riktigt bra priser, bra leveransalternativ samt betalningsalternativ. Jag skrev i tidigare omdöme att Telefonshoppen rekommenderas varm vidare och att jag återkommer, vilket jag också gjorde den 19/6 för att beställa en surfplatta med tillbehör. Dagen efter kunde jag hämta ut paketet. Det kan absolut inte bli bättre på något sätt och jag återkommer igen. Åter igen ett stort och varmt tack från en riktigt supernöjd kund. / Margaretha.G
2019-06-19
Beställde en ny telefon med skal och skärmskydd. Snabb och snygg hemsida. Enkelt att beställa och väldigt snabb leverans. Beställde i helgen, fick varorna på tisdagen. Inga konstigheter.
2019-06-18
J
Jonas2018(1 omdöme)
Som många andra så får man problem om man vill utnyttja ångerrätten. Avdrag på 20% av varans värde trots att undersökningen av produkten skett med minsta möjliga åverkan av förpackning och plombering. Köpte ett par Airpods av Telefonshoppen och för att undersöka dessa Airpods så behöver man avlägsna den genomskinliga plasten som kartongen är inslagen i, samt öppna plomberingen som sitter runt fodralet för Airpodsen. Det är allt jag gjort, d.v.s. minsta möjliga åverkan. Så här står det i lagen om ångerrätt: 15 § Om konsumenten utövar sin ångerrätt, ska konsumenten ersätta näringsidkaren för 1. förhöjda leveranskostnader på grund av konsumentens val av leveransmetod, 2. en varas värdeminskning i den mån den beror på att konsumenten hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion, Uppenbarligen har jag inte "hanterat varan i större omfattning än som varit nödvändigt för att fastställa dess egenskaper eller funktion" då det jag gjort är minimum av vad jag kan göra för att fastställa dess egenskaper eller funktion. Telefonshoppen verkar ha satt i system att lura konsumenter som inte känner till lagen om ångerrätt, då man måste betala för en värdeminskning som inte har stöd i lagen. Undvik detta oseriösa företag!
2019-06-13
Simpelt och förutsägbart! Låter kanske inte som mycket men i denna tidsålder av konstanta undanflykter och dåliga ursäkter istället för service. Så levererar telefonshoppen exakt vad de lovar. Dessutom i tid och till en konkurrens kraftig pris! Väl jobbat telefonshoppen, fullpott för service från en nöjd kund!
2019-06-13
Bra försäljare snabb leverans
2019-06-12
Redigerades 2019-06-13
Snabb leverans, bra priser, bra service kan inget annat än att ge toppbetyg. Köpte Samsung toppmodell för nästan 3000 kr under priset i fysiska butiker som elgiganten.
2019-06-12
Super snabb leverans. Tycker det är perfekt att ni arbetar med Klarna som betalningsmetod. Blir mycket lättare för mig att bestämma hur jag vill lägga upp min betalning. Rekommenderar er varmt.
2019-05-29
Redigerades 2019-06-08
Bra pris, bra bilder på produkter, stort urval och bra betalningsmöjligheter
2019-06-05
Helt klart billigast och väldigt väldigt snabba sånt uppskattas när det krisar med trasig tfn 😀👍💕. Det som var extra trevligt var att jag fick ett mail dagen efter att jag hämtat ut mitt paket och där de undrade om allt var till belåtenhet och om allt funkat bra 🤩, det är sån där extra grej som gör att man känner sig ännu nöjdare 👍, så här bara gott att säga om företaget, varan, priset, snabbheten och kundservice...Kanon keep up the Good work 🤩💕🤩💕, mvh Carola
2019-05-31
Snabba och rätt prisbild.
2019-05-29
Redigerades 2019-05-30
Snabbt leverans samt professionalism. Telefon som jag köpte hos telefonshoppen var billigare än Elgiganten. Jag varm rekommenderar telefonshoppen.
2019-05-29
Redigerades 2019-05-30
Enkelt att beställa samt supersnabb leverans.
Sida 1