DLX Music
 • Sveriges Största Musikaffär
 • Sveriges bästa support
 • Stort lager, snabba leveranser
Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
22 dagar sedan

Good range of instruments and accessories, very friendly and helpful staff, competitive pricing on everything I've bought, and very relaxed about trying things out in the store.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
2 månader sedan

Beställde ett tillbehör till min elgitarr. Levererades utan den instruktionsbok som ska medfölja och fungerade inte.

DLX Music svarar:2022-06-13
Hej! Hemskt tråkigt att höra du fått en inkomplett order och som dessutom inte fungerar. Beklagar så mycket för missödet, det vill vi ju såklart åtgärda så snabbt och smidigt som möjligt! Har du möjlighet att maila in till oss vad det gäller för order på [email protected] så ska vi se till att ha det ordnat inom kort! Med vänlig hälsning, James DLX Music
b
bobo_m

17 omdömen

Utmärkt
6 månader sedan

Fantastisk bra butik med brett sortiment inom det mesta för muskproduktion och musikälskare. Har handlat både online och i butiken och blir alltid imponerad av deras kunskap och hur trevliga de är. Online-shoppen skulle ev kunna göras lite bättre och snabbare och bättre kundsida. Men super nöjd med de gånger jag handlat och kommer fortsätta handla här! :)

Gästanvändare
Gästanvändare
Bra
7 månader sedan

Beställde en Gretch som enl ebutiken fanns. Fick snabbt svar att de endast hade visningsexet kvar och att den var i utomordentligt skick. Stämde till fullo.. jag är helnöjd!

F
Fill

18 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Sanslöst fin service! Blixtsnabb respons från kundtjänst med professionella och personliga svar. En av mina studiomonitorer hade några fel från fabrik, fick varan utbytt utan något som helst tjafs. Snabb hantering av order och snabb leverans. Ett extra stort tack till Johan Hambring på kundtjänst samt du som hjälpte mig i kassan vid utbyte av min vara. Fick även råd gällande akustikbehandling. På de produkter som varit aktuella för mig har de även legat konkurrenskraftigt i pris. Ser ingen anledning att gå till Tysken före dessa. Om det inte redan var uppenbart så rekommenderas DLX MUSIC varmt!

P
Permoritz

1 omdöme

Utmärkt
ett år sedan

Satan! Vilken sjuhelvetes kundservice! Svarar på mina mail i nära nog realtid. Reserverar varor utan att jag ber om det (så att jag skall hinna beställa innan slut i lager). Leverans nästföljande dag. Hade några minor issues med min vara (tillverkarens fel) och de kompenserade mig utan att jag ens tänkt tanken. Bye, Bye Tysken!

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Verkligen fin toppklass service av denna butik.Speciellt stort tack till Johan Kvarnström.Kan verkligen rekommendera denna butikTACK!

samma som annars
samma som annars

7 omdömen

Utmärkt
ett år sedan

Mycket trevlig bekantskap för en gammal inköpare som jag. Återkommer garanterat, rekommenderar varmt. Johan på kundtjänst, när du tänker längre än kunden blir det stjärnor i kanten

Betyg köpupplevelse

3.7Bra
4 omdömen

Om butiken

DLX Music

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.dlxmusic.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: De Luxe Music Försäljnings Aktiebolag

Organisationsnr: 556238-1805

Information hos allabolag.se