Kategorier
Prisjakt
DLX Music
 • Sveriges Största Musikaffär
 • Sveriges bästa support
 • Stort lager, snabba leveranser
F
Fill

17 omdömen

Utmärkt
2 månader sedan
Sanslöst fin service! Blixtsnabb respons från kundtjänst med professionella och personliga svar. En av mina studiomonitorer hade några fel från fabrik, fick varan utbytt utan något som helst tjafs. Snabb hantering av order och snabb leverans. Ett extra stort tack till Johan Hambring på kundtjänst samt du som hjälpte mig i kassan vid utbyte av min vara. Fick även råd gällande akustikbehandling. På de produkter som varit aktuella för mig har de även legat konkurrenskraftigt i pris. Ser ingen anledning att gå till Tysken före dessa. Om det inte redan var uppenbart så rekommenderas DLX MUSIC varmt!
P
Permoritz

1 omdöme

Utmärkt
2 månader sedan
Satan! Vilken sjuhelvetes kundservice! Svarar på mina mail i nära nog realtid. Reserverar varor utan att jag ber om det (så att jag skall hinna beställa innan slut i lager). Leverans nästföljande dag. Hade några minor issues med min vara (tillverkarens fel) och de kompenserade mig utan att jag ens tänkt tanken. Bye, Bye Tysken!
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
3 månader sedan
Verkligen fin toppklass service av denna butik.Speciellt stort tack till Johan Kvarnström.Kan verkligen rekommendera denna butikTACK!
samma som annars
samma som annars

7 omdömen

Utmärkt
5 månader sedan
Mycket trevlig bekantskap för en gammal inköpare som jag. Återkommer garanterat, rekommenderar varmt. Johan på kundtjänst, när du tänker längre än kunden blir det stjärnor i kanten
t
tywald

2 omdömen

Utmärkt
5 månader sedan
Snabb leverans, trots att paketet inte var "ordentligt skyddat" kom orginalkartongen fram oskadd (beställde en MOTU M2). Enkelt att betala med Klarna.
k
kodbert

29 omdömen

Bra
9 månader sedan
Gitarr skickas löst i för stor kartong så att den kan glida runt fritt. Gitarren delvis naken i kartongen. Gig-bagen som ingår saknades helt. EDIT: De har ställt det till rätta så jag höjer betyget.
DLX Music svarar:2020-10-15
Hej Kodbert! Vi vill jättegärna veta vilket ordernummer du har så vi kan gå till botten med din sändning. Vi packar allting väldigt bra så vi tror att det är ett paket som kommer direkt från Importör och vill gärna veta vilken produkt det gäller. Hör av dig så fixar vi kompensation. MVH Niklas Jarl DLX
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
9 månader sedan
Wow. Fast service! I ordered a mic on Saturday afternoon and, to my surprise, it arrived on Monday! In fact, I wasn't expecting it so soon so I missed pickup. Got it on Tuesday morning by going to the post office. Just what I ordered and at a decent price.
Anonym användare
Anonym användare
OK
10 månader sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
Jag angav som alternativ leveransadress, min sons namn och adress, men när jag genomför köpet, verkar det som mitt namn kommer upp som mottagare, och det känns inte bra om inte hans namn står som mottagare. Jag vill att min son ska kunna hämta ut paketet utan att jag är inblandad. Jag har skrivit till er och hoppas ni fixar detta.
Betyg köpupplevelse
4.4Utmärkt
9 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(6)
(1)
(1)
(0)
(0)

Om butiken

DLX Music

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Postförskott
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Leveransalternativ

 • Hemleverans

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.dlxmusic.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: De Luxe Music Försäljnings Aktiebolag

Organisationsnr: 556238-1805

Information hos allabolag.se