Prisjakt

superfinn2003

Medlem sen 2007-04-22
26
Bidrag
17
Hjälpsamröster
Beats by Dr. Dre Studio Buds Wireless
Full Star 1
3.8
(5)
1 672 kr
s
superfinn2003
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 12 dagar sedan

Fantastiskt ljud, väldigt bekväma (som sådana här prylar i ens öra kan vara), lång batteritid, helt enkelt en väldigt bra och prisvärt produkt. Uppdatering efter 2 år: har 2 par, det ena fungerar utmärkt, inga problem någonsin, fortfarande väldigt bra ljud. Det andra paret slutade fungera,vänstra hörluren gick inte att ladda ordentligt, den hoppade fram och tillbaka i batteriprocent och kunde dö på bara 5 minuter efter en hel laddning. Jag gav inte upp, laddade flera gånger, kopplade av och på från telefonen och nu verkar de fungera igen. Batteritiden är såklart lite sämre än i början men de fungerar och ljudet är fortfarande topp.

Teknikdelar
Utmärkt
(500+)
s
superfinn2003
26 omdömen
UselRedigerades 3 månader sedan

Beställde en lins till en iPhone, fick en plastring istället. De verkar tro att de skickat rätt produkt. Har reklamerat detta men tyvärr fortfarande inte fått ett svar. Uppdatering: Nu har det gått en vecka igen och de har inte återkommit alls, förutom ett autosvar. Kan man inte ge sämre betyg?

Garmin Epix (Gen 2)
Full Star 1
5
(8)
5 990 kr
s
superfinn2003
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 månader sedan

Klockan är väldigt snygg, sitter bra på min väldigt smala handled och har mer eller mindre alla funktioner jag vill ha. Saknar endast mikrofon med möjlighet att ta emot samtal, den finns på Venu och kommer säkert i framtiden till (framtida) Epix. Den visar väldigt mycket information om min hälsa samt kroppens status och beredskap för idrott. Enligt tester är den noggrann, det duger definitivt åt mig. Finns flera visartavlor att hämta i deras egna affär, några är fina och användbara. För runt 5000 är det ett bra köp om man jämför med alla andra i ungefär samma klass.

RoyalDesign
Utmärkt
(500+)
s
superfinn2003
26 omdömen
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

Beställde ett bestickset för flera tusen kronor som kom i en stor låda helt utspridda och såklart skadade. Eftersom det är en julklapp så är den såklart helt värdelös för mig. RoyalDesign svarar inte alls på mina e-post, har väntat i 4 dagar och ingenting. RoyalDesign återkom till mig telefoniskt och lovade att hjälpa mig med detta ärende. Eftersom jag hade filmat öppnandet av paketet (och skickat filmen till de) var det väldigt tydligt för de vad som hade gått fel och att det definitivt var deras fel. En välidgt trevlig ung man skulle titta på detta och återkomma med en lösning. Uppgraderar till en 3a då jag anser att alla skall ha rätt till att göra fel, bara man åtgärdar asap. Kommer uppdatera betyget och texten igen inom några dagar när det finns en lösning. Uppdatering 2: Företaget kontaktade mig igen, på e-post, och hade 3 olika lösningar som jag fick välja mellan. Jag anser att alla 3 var bra alternativ. Tycker att företaget löst ett pinsamt misstag på ett utmärkt sätt, jag är mindre missnöjd, på gränsen till nöjd. Med hanteringen av klagomålet av Royal Design är jag väldigt nöjd, de har gjort en väldigt missnöjd kund nöjd igen och jag kan definitivt tänka mig att köpa från de igen. Dock inte produkter från just den här tillverkaren som besticken är gjorda av, det verkar ha varit de som gjort misstaget med att packa uselt.

JBL Tune 760BTNC Wireless Over-ear
Full Star 1
2.8
(8)
809 kr
s
superfinn2003
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 månader sedan

Detta är hörlurar man kan köpa för runt SEK 600 på rea och reor finns ju nuförtiden varannan vecka. För det priset är detta väldigt bra hörlurar. De kan och bör inte jämföras med t.ex Sonys 3-4000 kronor dyra och väldigt bekväma hörlurar med världens bästa noice cancelling. Har man råd så skall man såklar köpa de istället. Jag använder dessa JBL för att lyssna på musik när jag springer, de sitter ganska så bra och hyfsad bekvämt, musiken låter fantastiskt bra, noice cancelling är inget att rekommendera men jag har dock inte testat den i miljön den är skapt till, som t.ex på ett flyg eller i kontorsmiljö. För det jag använder dessa till är de superbra och jag är väldigt nöjd med mitt köp. Kommer inte heller vara jätteledsen när de går sönder, vilket de gör någon gång eftersom jag springer och misshandlar de. Då är det tråkigt men överkomligt, då vill man inte behöva köpa nya 4000 kronors lurar.

Meds
Utmärkt
(500+)
s
superfinn2003
26 omdömen
Usel5 månader sedan

Köpte varor på black Friday rean, den är såklart förbi. Nu säger de att de slarvat bort min beställning men att jag gärna får lägga en ny beställning, men nu såklart för 35% med pengar då rean är förbi. Rean är såklart förbi överallt så jag förlorar runt SEK 400 pga det här värdelösa företaget. Vi får se om jag behöver gå vidare med detta för att få tillbaka mina redan överförda pengar, dra av det på kortet var de duktiga på… Jag kan verkligen inte rekommendera Meds, vet inte vrf jag inte kollade på de senaste recensionerna här på Prisjakt, alla tycker ju att de är usla och är säkert bara ett företag som stjäl pengarna och går kk. Köp från Apotea istället.

Cykloteket
OK
(85)
s
superfinn2003
26 omdömen
UselRedigerades ett år sedan

Beställde cykel, hjälm, byxor samt andra småsaker, totalt 8 produkter, på sista dagen av deras rea. Idag fick jag e-post att cykeln tyvärr inte finns på lagret ändå, någon slags fel i deras system, de makulerar min beställning. Men de andra 7 produkterna då…

Polar Vantage M2
Full Star 1
3
(2)
2 185 kr
s
superfinn2003
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Klockan är väldigt snygg enligt mig, sitter bra på handleden och väger inte för mycket, dvs den är väldigt bekväm. Den ger information om pulsen, har jämfört med Apple watch som skall vara väldigt bra på det, och Polar Vantage M2 visar mer eller mindre identiska värden. Köpte även ett pulsbälte för att få ännu bättre data, det var helt bortkastade pengar eftersom M2 är redan bra nog. Den ger förslag på träningspass för dagen, det kanske är bra för vissa men för mig är det inte användbart. Definitivt inte när den uppmanar mig att springa längre och hårdare när jag ligger hemme sedan 5 dagar tillbaka med 39 graders feber... Efter 3 månader slutade lyset fungera, det som man trycker på vänstra sidan för. Eftersom klockan i princip endast syns när man är ute i solljus så var klocka alltså inte längre användbar. Sedan 3 veckor senare började displayen visa konstiga tecken och till slut slutade den fungera helt och håller. Jag tror att den började gå sönder när jag började simma med den. Den skall vara vattentät men jag tror inte att den är det. Den har definitivt inte varit längre ner i vatten än kanske 50 cm under några sekunder, annars mer eller mindre på vattenytan. Jag kan tyvärr för tillfället inte rekommendera den pga den dåliga kvaliten, men snygg är den! 9.9.22 Efter att Netonnet inte klarade en reklamation (de gav mig Polars returadress från över 5 år sedan, klockan åkte fram och tillbaka med posten i 2 veckor tack vara Netonnets usla kundservice) så kontaktade jag Polar och de hjälpte mig direkt. Fick en retursedel, klockan skickades till servicestället och inom bara några få dagar konstaterades ett garantifall. Fick inte mer information om det än att jag får en helt ny klocka, den första var nog ett måndagsexemplar. Kommer få min helt nya klocka om 3 dagar, ser fram emot att använda den igen. Om kvaliten håller längre kommer jag att höja betyget ytterligare, klockan är nämligen väldigt trevlig, snygg och generellt bra, både som vanlig klocka men även som löparklocka. 4.1.23 Har använt klockan igen ett tag nu och är väldigt nöjd. Har avaktiverat vissa funktioner som inte är bra och som jag bara blir stressad av, är dock väldigt nöjd. Mest nöjd är jag, efter att annars ha använt en Apple Watch, med batteritiden. Så tröttsamt att behöva ladda en klocka varje dag, Polar M2 laddar jag en gång i veckan när jag springer cirka 4-5 timmar i veckan.

CDON
Bra
(500+)
s
superfinn2003
26 omdömen
Uselett år sedan

Varför skulle man handla härifrån, de tar inget ansvar för de saker de säljer. Får man ingen leverans så säger CDON ifrån sig, de är inte ansvariga för någonting över huvud taget.

Apple iPhone 14 Pro Max 5G 6GB RAM 256GB
Full Star 1
3.5
(4)
13 396 kr
s
superfinn2003
26 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades ett år sedan

Jag visste att telefonen är tung och stor men den är det på ett mycket sämre sätt än vad jag förväntade mig. Helt omöjligt att ha den i fickan, den ser ut som en tegelsten och ramlar lätt ur, den drar ner byxorna och känns allmänt otrevlig att bära med sig. Skärmen är stor och ljus, väldigt bra. Den är snabb och allt startar otroligt snabbt, precist som man förväntade sig. Kameran är väldigt bra men det har den varit redan i Iphone 10, de små förändringarna sedan dess är ganska ointressanta för de flesta. Priset är löjligt högt (cirka 18000), även hälften av priset hade varit för mycket eftersom man kan köpa en ganska så bra telefon för runt 3000-4000 (t.ex har jag som jobbetelefon en Samsung A52S som är mycket bekvämare att bära med sig). Hade jag inte kunnat få den genom ett dyrt abonnemang som jag behöver ha så hade jag nog valt en billigare telefon, även en Iphone SE är ett vettigare köp. MEN, visst är den snabb, skärmen är fin och kameran är bra. Priset är dock mest det som gör detta till ett uruselt köp. Edit efter cirka 4 veckor: Har vant mig vid storleken och vikten, men min gamla Iphone 12 Mini känns väldigt trevlig efter den här bjässen. Batteritiden är otroligt bra, behöver aldrig ladda flera gånger om dagen som med mina gamla telefoner. Ibland går jag 4 dagar utan att ladda, då använder jag den endast för att läsa e-post osv men ändå.