Prisjakt
Annons
Cykloteket
 • Kunnig & serviceinriktad butik
 • Cyklar till alla åldrar
 • Snabba leveranser online
2.3OK
18 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
M
Malcolm
1 omdöme
Usel22 dagar sedan

Jag beställde en Selle royal cykelsadel. På mindre än ett år hade den släppt i infästningen den såg åt sig vatten så när man satte sig på den komdet ut en vit kladdig sörja som sedan gjorde att man fick en stor blöt fläck . Cykloteket tyckte inte detta var något problem som de vill ersätta trots mindre än ett år gått. Det kunde möjligtvis ge rabatt på en ny sadel. Jag tänker inte handla hos dem igen

M
Marrrs
8 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Bara bra upplevelse när jag köpte elcykel online. Hade problem med cykellåset som havererade efter mer än ett år, men fick all hjälp jag behövde via mail och fick välja ersättningsprodukt helt fritt.

s
soken
6 omdömen
DåligRedigerades 3 månader sedan

De skickar reklam-sms. Jag hade aldrig medvetet valt det så antingen gör de det utan att fråga eller så har de ett konstigt gränssnitt som gör att man missar det. Var försiktig.

j
johan
1 omdöme
Utmärkt5 månader sedan

Köpte pulsklocka på rea. Va lite skeptisk efter läst kommentarer här. Hände mycket riktigt inget på två dar. Då maila jag supporten och fråga vad som händer. Fick svar inom 5min då vi bestämde att dela paketet eftersom jag beställt två saker. Fick hem paketet 1.5dygn senare. Mailsupporten va de sjukaste jag varit med om, svar inom 5min varje gång och mycket trevlig personal 👍

m
musihus
1 omdöme
Dålig6 månader sedan

Långsamt och dyrt leverans. en 2000kr paket i en plastpåse är inte optimalt.

P
Peter
2 omdömen
Usel6 månader sedan

Beställde cykelslang grabbens 16”. Det skulle ta 4-8 dagar vilket i sig är galet lång leveranstid för något så vanligt. Nu har det gått ca 1 månad och det är knäpp tyst från det här skitföretagey. HANDLA INTE HÄR!

A
Andreas
1 omdöme
Bra6 månader sedan

Handlat både online och i butik, bemötandet i butik har alltid varit hjälpsamt. Online är de som andra skriver lite fula med leveranstiderna, men har för mig att det framgår om man kollar noga i kassan. De är iaf smidiga att ha att göra med om man vill avbryta en sen order.

Gästanvändare
Utmärkt7 månader sedan

Gjort två separata beställningar och båda kom fram i god tid och inga problem med varorna. Inga negativa upplevelser som många andra här.

S
Stingray468
81 omdömen
Bra8 månader sedan

Beställde en Trek ProCaliber 9.6, 8-13 leveransdagar. Cykeln kom efter 9 vardagar med Bring. Allt fungerade perfekt. Nu är det bara att få till sadel och styre som man själv vill ha det.

0verseer
12 omdömen
Bra8 månader sedan

Beställde en Trek ProCaliber 9.6, 8-13 leveransdagar vid beställning. Cykeln kom inom utsatt tid med några dagar till godo. Då jag ska flytta inom kort så skickade jag redan dagen efter beställning ett meddelande och frågade om de hade någon mer exakt leveranstid. Fick inom 10 min supersnabbt svar från Ludvig på supporten och vi hade kontinuelig kontakt under hela leveranstiden för att vara säkra på att den skulle hinna fram i tid. Kung! Däremot saknades tramporna jag beställde, vilket var lite konstigt. Men fick snabbt svar av Ludvig och återbetalning fixades direkt så jag kunde gå ner till lokala cykelaffären och köpa trampor där istället. Allt gott, tack Ludvig!

Om butiken

Cykloteket

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.cykloteket.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Spobik AB

Organisationsnr: 559155-6633

Information hos allabolag.se