boozt.com
 • Gratis leverans och retur
 • Snabb leverans 1-2 vardagar
 • Betala senare med BooztPay
4.7Utmärkt
121 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 3 dagar sedan

Fick fin hjälp vid frågor om retur, smidigt.

boozt.com svarar:2023-09-27
Bästa kund, Tack för att du har tagit dig tiden att dela med dig av din shoppingupplevelse! Det gör oss glada att höra att du är nöjd med din shopping hos oss. Vi ser framemot att se dig på Boozt.com snart igen. Önskar dig en fantastisk dag! Med vänliga hälsningar, Nathalie, ditt Boozt.com team
T
Dålig14 dagar sedan

Dyra frakt och returer

boozt.com svarar:2023-09-19
Kära kund, Tack för ditt omdöme. På Boozt.com strävar vi varje dag efter att ge våra kunder den bästa möjliga shoppingupplevelsen och beklagar att detta inte är din upplevelse. När man handlar för 499kr har vi fri frakt samt alltid fria returer. Du är mer än välkommen att kontakta oss om du önskar att vi ser över detta till dig, du finner våra kontaktuppgifter här: https://www.boozt.com/se/sv/kundtjanst Önskar dig en fin dag! Med vänlig hälsning, Nathalie, ditt Boozt.com team.
Gästanvändare
OKRedigerades 20 dagar sedan

Det enda som är synd är att dem tar extra avgift på fakturan , synd !

boozt.com svarar:2023-09-10
Kära kund, Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme om oss! Vi strävar alltid efter att leverera en femstjärnig shoppingupplevelse och vi beklagar att så inte varit fallet denna gången. När du betalar med faktura tillkommer en avgift men vi erbjuder givetvis andra betalningsmetoder som är kostnadsfria . Du är alltid välkommen att kontakta vår kundtjänst om du behöver hjälp eller har frågor och funderingar vi hjälper dig mer än gärna! Önskar dig en fortsatt fin dag! Med vänliga hälsningar, Nathalie , ditt Boozt.com team
Gästanvändare
DåligRedigerades en månad sedan

Rabatter som ändras från varukorgen till köpet trots alla krav uppfyllda för att använda koden. Dåligt och dålig kundservice upprepade gånger som inte kan svara på varför eller hjälpa till.

boozt.com svarar:2023-09-01
Kära kund, Tack för att du tog dig tiden att skriva ett omdöme om oss! Vi strävar alltid efter att erbjuda en femstjärnig shoppingupplevelse och vi beklagar att så inte varit fallet denna gången. Eftersom du inte har angett ett ordernummer i ditt omdöme har jag svårt att kontakta dig. Du är varmt välkommen att kontakta oss för att se över ditt ärende , du är mer än välkommen att referera till mitt namn i ditt mejl så hjälper jag dig gärna! Önskar dig en fin dag! Med vänliga hälsningar, Nathalie, ditt Boozt.com team.
Gästanvändare
UtmärktRedigerades en månad sedan

Allt, snabb och bäst

boozt.com svarar:2023-08-31
Kära kund, Stort tack för att du har delat med dig av din upplevelse hos oss. Vad kul att höra att du är nöjd med vår service, det gör oss otroligt glada! Du är alltid välkommen att återkomma om du har några frågor eller funderingar, vi hjälper dig gärna. Önskar dig en fantastisk dag! Med vänliga hälsningar, Nathalie, ditt Boozt.com team
Gästanvändare
UtmärktRedigerades en månad sedan

Handlar alla mina kläder från Boozt, Mycket trevliga och hjälpsamma säljare. Snabb och smidig leverans. Ni är bäst. 🤩

boozt.com svarar:2023-08-31
Kära kund, Tack för att du lämnar en så fin recension till oss! Nöjda och glada kunder är något som vi värdesätter allra högst. Det gör oss därför otroligt glada att läsa att du är nöjd med servicen vi ger! Vi ser framemot att se dig på Boozt.com snart igen. Önskar dig en underbar dag. Med vänliga hälsningar, Nathalie, ditt Boozt.com team.
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 2 månader sedan

Snabb leverans. Behövde hjälp av kundtjänst. Hade trevligt bemötande av Anna.

boozt.com svarar:2023-07-21
Kjære kunde, Takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oss her på Prisjakt! Vi ønsker å gi alle kundene våre en fantastisk handleopplevelse, og det er derfor veldig hyggelig å lese om din opplevelse! Takk for at du ville dele dette med oss! Ønsker deg en fantastisk helg! Med vennlig hilsen, Miriam, ditt Boozt.com team.
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 3 månader sedan

Har inte så stor erfarenhet av er men de gånger jag haft kontakt/skickat efter har detvarit utan anmärkning. Bra kontakt via telefon och kundtjänst som är en så viktig funktion om något är oklart. Jag väljer enbart de företag som jag kan nå via telefon och som har kundtjänst i Sverige

boozt.com svarar:2023-07-04
Kära kund, Tack för att du lämnar en recension till oss! Nöjda och glada kunder är något som vi på Boozt.com värdesätter allra högst. Det gör oss därför otroligt glada att läsa att du är nöjd med oss! Vi ser framemot att se dig på Boozt.com snart igen. Önskar dig en fantastisk dag & en underbar sommar! Med vänliga hälsningar, Nathalie, ditt Boozt.com team.
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 3 månader sedan

Jag är stamkund och har alltid varit nöjd med mina beställningar. Bra utbud och snabb leverans.

boozt.com svarar:2023-06-20
Kära kund, Tack för att du lämnar en recension till oss! Nöjda och glada kunder är något som vi på Boozt.com värdesätter allra högst. Det gör oss därför otroligt glada att läsa att du är nöjd med servicen vi ger! Vi ser framemot att se dig på Boozt.com snart igen. Önskar dig en fantastisk dag! Med vänliga hälsningar, Nathalie, ditt Boozt.com team.
Gästanvändare
UtmärktRedigerades 4 månader sedan

Till att börja med är det kort kötid till kundservice, blev bemött av en helt otroligt trevlig tjej som hjälpte mig och mitt ärende så snabbt och smidigt. Schyssta rabatter och snabb leveranstid, på bara 1-2 dagar, vad mer kan man begära?

boozt.com svarar:2023-06-05
Kära kund, Vi är otroligt tacksamma att du delar med dig av så fina ord till oss ! Vi hoppas att se dig tillbaka snart igen för att fortsätta ge dig den bästa servicen vi kan. Hoppas du får en fortsatt fin dag!
 Med vänliga hälsningar, Nathalie, ditt Boozt.com team

Om butiken

boozt.com

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

SwishPayPalVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.boozt.com

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Boozt Fashion AB

Organisationsnr: 556710-4699

Information hos allabolag.se