Prisjakt

vargman

Medlem sen 2018-01-19
7
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Deloox
Bra
(50)
v
vargman
7 omdömen
Usel4 månader sedan

Fick besked efter fyra dagar att min leverans blivit skickad. När den inte kommit en vecka senare försökte jag kontakta företaget via flera olika kanaler men fick inget svar förrän jag bad klarna att stoppa betalningen. DÅ hörde de av sig och sade att något måste visst ha blivit fel! Tur att jag inte betalade direkt vid beställningen. Kommer aldrig beställa de igen.

Däck365 Aktiebolag
Utmärkt
(500+)
v
vargman
7 omdömen
Dålig3 år sedan

En kedja är aldrig starkare än dess svagaste länk heter det. Vad hjälper det att Däck365 skickade min beställning i god tid när de anlitar fraktfirmor som låter mina däck ligga i över en vecka på sin terminal utan att leverera! När jag skrev detta till Däck365 så fick jag ett telefonnummer att ringa till fraktfirman. Jag fick sedan stå i telefonköer och bli kopplade mellan FYRA olika avdelningar innan jag fick prata med rätt person så att leveransdatum kunde bestämmas. Jag tycker inte det ligger på mig som kund att ringa runt för att jag ska få mina BETALADE VAROR levererade, men Däck365 har inte ens svarat på min kritik och jag tycker det är väldigt NONCHALANT MOT KUND!

Verktygsproffsen
Utmärkt
(368)
v
vargman
7 omdömen
Usel3 år sedan

Beställde en kantsax och den skulle skickas om 2dagar. Efter flera veckor fick jag meddelande om att den var restnoterad hos leverantör men jag ser att de fortsätter ta emot order på varan på deras hemsida och datumet som den skall levereras flyttas i samband med att leveransdatumet som står närmar sig. Det blir nog ingen kantsax! Jag kommer INTE handla av dem igen 😡

Samsung Galaxy S20 Ultra 5G SM-G988B Dual SIM 12GB RAM 128GB
Full Star 1
3
(34)
4 795 kr
v
vargman
7 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köper man en mobil i denna prisklass så förväntar man sig chip i toppklass och ett batteri som klarar MINST ett dygn!. Detta duger inte Samsung ☹️

WhiteAway
Bra
(500+)
v
vargman
7 omdömen
Dålig5 år sedan

Beställde en spis och hittade några dagar senare samma vara billigare på annat ställe. Skrev då in att vi önskade utnyttja deras prisgaranti. Det tog lång tid och ett antal mail från oss för att få svaret att prisgarantin gäller ej då varan säljs på någon sorts drive eller kampanj... Det är ju alltid kampanjer hos dessa vitvarufirmor så prisgarantin är ju i praktiken inte värt ett jota och mer eller mindre en bluff :-( Dålig stil white away!

Däck365 Aktiebolag
Utmärkt
(500+)
v
vargman
7 omdömen
Bra5 år sedan

Ett ok sätt att köpa däck. Dock drar fraktkostnaden och den långa leveranstiden (2 veckor från beställning till leverans) ned betyget något. Jag hade beställt låsbultar men fick vanliga bultar levererade men då jag påtalade detta fick jag snabbt svar att de skulle posta låsbultarna åt mig och de kom i brevlådan nästa dag så det var inga problem. Jag hade gärna sett att det gick att betala med Paypal. Sidan skulle kunna förbättras på vissa punkter men i stort är jag nöjd med köpet.

Telefonshoppen.se
Utmärkt
(318)
v
vargman
7 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Allt gick som det skulle. Beställde en Samsung S8 och den kom inom några dagar och allt var så bra det kunde,