Prisjakt

Mohikanen

Medlem sen 2007-01-01
19
Bidrag
3
Hjälpsamröster
24.se
Bra
(500+)
M
Mohikanen
19 omdömen
Braen månad sedan

Ett av de billigare företagen inom E-handeln. Hade frakten kostat 29 kronor i stället för 49 hade de fått full pott.

Apotea
Utmärkt
(500+)
M
Mohikanen
19 omdömen
UtmärktRedigerades ett år sedan

Supernöjd med apotea. Slår alla konkurrenter i alla avseende. Billig, snabb o gratis leverans o ingen fakturaavgift. Vad mer man kan förvänta sig som konsument? Rekomenderar starkt.

Jays f-Five True Headset Wireless Headset
Full Star 1
2.6
(26)
799 kr
M
Mohikanen
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Betalade 199 kr när det var rea. Dålig ljudkvalité utan någon bas. Stör mina öron när man höjer ljudet. Det påminner om de röda turistbussarnas engångshörlurar. Lägg pengarna på bättre kvalité.

BikeInn
Dålig
(51)
M
Mohikanen
19 omdömen
Dålig2 år sedan

Beställde 4 st. Olika varor 14/11-21. Stod på hemsidan att de fanns på lagret. Idag vid skrivandet stund 23/11-21 är de fortfarande inte skickade. Kontaktade dem, fick svar snabbt att de inte hade på lagret och det skulle komma in på lagret om några dagar o det var fel saldo på produkten och att jag kunde avbeställa om jag ville. Efter denna väntetid avbeställde jag dem igår. Det var dyr leveranskostnad trotts att jag beställde varor över 1000 kronor, ca 160 kronor. Får 2 stjärnor av mig, 1 för billigast på nätet o 1 för snabbt svar av dem.

Hornbach
Bra
(500+)
M
Mohikanen
19 omdömen
UtmärktRedigerades 3 år sedan

Snabb leverans, fri frakt och billigaste på marknaden för just varan jag beställde. Toppen.

Inet
Utmärkt
(500+)
M
Mohikanen
19 omdömen
Utmärkt4 år sedan

+ Varan jag köpte var billigast på nätet dock inte många kronor + leveransen tog bara en dag + fraktfritt + få varan först, betala inom 14 dagar - inget Har inte hunnit prova varan ännu men som företag får de högsta betyget av mig. Kommer att handla hos Inet flera gånger om de kan erbjuda lägre priser än konkurrenterna.

Teknikproffset
Utmärkt
(500+)
M
Mohikanen
19 omdömen
Dålig4 år sedan

Köpte en vara, ca. 70 kronor, som hade gått ner i pris hos teknikproffset 2020-01-06. På deras hemsida står det att leveransen tar mellan 1 till 4 arbetsdagar. Företaget som skulle leverera varan i tid, informerade mig att de hade skickat den till fel plats och bad om ursäkt. 20-01-16 tog jag emot varan, alltså efter 8 arbetsdagar. Jag hade räknat med att få den senast 10/1 (4 dagars leveranstid) för att använda på en utflykt men det blev inte så och jag ställde in utflykten. Hade flera kommunikation med företaget för att se varför det hade blivit så och att jag hade blivit drabbad. Tyvärr svarade de mig gång på gång med uttrycket: "Jag beklagar, vi kan inte göra något åt det och det ansvariga är transportföretaget". De har totalt glidit undan ansvaret för transporten och trots att de samarbetar med detta företag gjorde de ingenting, inte ens någon typ av kompensation för att behålla mig som kund. Mycket dåligt ansvarstagande tycker jag. Jag anser att man inte ska lura folk och skriva på hemsidan att leveransen tar mellan 1 till 4 dagar då de inte kan garantera att kunden får varan inom denna tid. Att Teknikproffset får 2 stjärnor och inte 1 beror det på att priset var en av de billigaste på marknaden.

Asus RT-AC1200
Full Star 1
2
(4)
1 610 kr
M
Mohikanen
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4 år sedan

Toppenrouter Köpte routern i mellandagsrea för halva priset. Tidigare hade jag en äldre Asus som hade gjort sitt. Har nu testat hastigheten och resultatet var förvånande bra. Vi har 100 Mbit/s genom nätet. Genom Wifi i samma rum som routern ( i arbetsrum) fick jag ca 75 Mbit/s efter 3 mätningar. I rummet intill med öppen dörr och gipsväggar (vardagsrummet) fick jag 68 Mbit/s och till sist i rummet längs bort (sovrummet) med öppen dörr och gipsväggar fick jag 56 Mbit/s. Bara en dator, min, var i gång i hushållet och inga andra mobiltelefoner eller surfplattor. Jag är supernöjd än så länge och med det priset jag fick betala.

Apotek Hjärtat
OK
(500+)
M
Mohikanen
19 omdömen
UtmärktRedigerades 5 år sedan

Har beställt 4 saker i olika omgångar. Hittills har de varor jag beställt kommit fram i tid, 2-3 dagar. Priset var en av de billigaste på marknaden och i ett fall billigaste (ta 3 betala för 2). Enkelt att beställa från hemsidan. Man kan betala för varan efter 2 veckor från beställningen och kostar dessutom inget extra. Flera betalningsalternativ. Rekommenderar att handla i från.

Hyro 3385 HD FTA
Full Star 1
4.5
(2)
M
Mohikanen
19 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Har köpt denna produkt för ca tre veckor sedan. Använder bara den till att se på satellitkanaler och den funkar som det ska. Beställde produkten från Swedish Multimedia Digital AB. Byggkvaliten är inget att skryta om, den gamla Hyron från ca 10 år sedan som jag har känns mer välbyggd. Försökte hitta på förpackningen och apparaten var den var tillverkad men hittade inget, verkar som de flesta elektronik komma från Kina. Saknar en scartkontakt till min DVD-spelare (med hårddisk) för att kunna spela in program på hårddisken. Bruksanvisningen är på engelska, en komprimerad bruksanvisning på svenska följer med men det krävs en del möda för att följa den pga. att texten är skriven med för små bokstäver.