dudek

Medlem sen 2006-11-29
21
Bidrag
12
Hjälpsamröster
OnePlus Nord 128GB
3.9
(15)
4 390 kr
en månad sedan
Lysande telefon. Är nöjd med allt. Den har uppfyllt alla mina förväntningar. Känns väldigt smooth och följsam. Har en S10 genom jobbet. Skulle valt oneplus nord framför S10 alla gånger!
Denon Heos HomeCinema
3.8
(10)
2 år sedan
Fantastiskt ljud. Lite svajigt med hur systemet kopplar upp mot hdmi arc, men det har blivit bättre. Kanske för att jag tyckte ur chromecasten. Vem vet? Innan dess fick jag dra ur strömkabeln på teven och sätta i den igen för att få kontakt med högtalaren. Det fungerade också bättre sedan jag synade tevens fjärrkontroll med heos i appen. Det krävdes tyvärr byte av Comhems router innan den ens ville koppla upp sig mot nätverket. Inte ens över nätverkskabel gick det. Men efter rätt mycket stök fungerar det (ta i trä) och låter fantastisk. Jag kompletterade med en hs1 också, så helt avskräckt blev jag inte. Det låter riktigt bra!
7 Wonders: Duel
4
(3)
209 kr
3 år sedan
Riktigt bra spel för två personer. Enkelt, men roligt.
Huawei AM116
3
(4)
89 kr
4 år sedan
Jag har aldrig stött på hörlurar med så exceptionellt dålig passform. Det finns inte en möjlighet att de håller sig kvar i örat vid rörelse. Det är enormt frustrerande. De såldes för nio kr styck, och mer än så är de verkligen inte värda.
Samsung UE48JU6465
3.8
(1)
4 år sedan
Teven säljs med jämna mellanrum för 6000 kr, och då är det en väldigt bra teve för pengarna. Bilden är knivskarp, färgerna klara och funktionerna enkla, men fullt tillräckliga. Väldigt smidigt att kunna köra Comhem utan box, att se netflix i ultra hd genom "smart tv", appar för HBO, viaplay etc. Rekommenderar den starkt. Nackdelar? Är man extremt nördig med ljud och bild antar jag att man kan hitta brister, men jag har svårt att se värdet i att lägga så mycket mer på en teve, när den här inte ger nämnvärt mindre.
Samsung Gear S2 Classic Black
3.9
(8)
5 215 kr
4 år sedan
Jag köpte min S2 Classic igår, och den överträffade mina förväntningar. + Snygg, stilig + Nätt jämfört med äldre modeller, inklusive Apples, precis som en vanlig klocka + Väldigt smidigt att navigera med ringen, att höja volym och liknande + Älskar förlängningen av telefonen för att se sms, mejl, nyheter och liknande. + T9 för meddelanden med ordförslag fungerar toppen. - Apputbudet är smalt, och det jag saknar är en svensk nyhetskälla. Samtidigt finns det bra appar. - Trist att inte svenska är implementerat som språk i S voice
Sida 1