Book Outlet
  Gästanvändare
  Gästanvändare
  Usel
  15 dagar sedan

  OBS! Köp aldrig något från detta företag.! Böckerna jag beställde kom inte förrän efter 1 mån, då hade jag redan köpt nya från Adlibris istället. Efter 1 mån. kom böckerna men fel antal. Försökte returnerar böckerna men det visade sig vara helt omöjligt, dom går inte att nå på något sätt, tro mig jag har försökt med allt, så jag tröttnade och betalade! Fy!

  Gästanvändare
  Gästanvändare
  Usel
  5 månader sedan

  Bra priser och snabb leverans, men de luras med returer. Jag returnerade två böcker för över 1 månad sedan och de påstår att de inte kommit in (och att skicka spårbart kostar så mycket att det inte är värt att göra). De har tappat en eventuell framtida kund över 169 SEK med andra ord.

  H
  Holabanarne

  46 omdömen

  Usel
  7 månader sedan

  Undvik! Mycket oseriösa när något går fel! Min historia är följande: Beställde en bok som fanns på lager enligt hemsidan. När inget hänt efter en tid frågade jag om den var skickad. De svarade då att den var restnoterad hos förlaget och skulle skickas när den fanns igen, om ett antal veckor. Jag ville då ha den avbeställd eftersom boken behövdes inom kort. Företaget svarar att nej, det går inte eftersom "filer har skickats"(!). (Att de haft felaktig info på hemsidan fick jag ingen ursäkt för). Jag bemötte det orimliga i detta och till slut skrev de att boken var avbokad och krediterad. Jag skulle inte få boken skrev de uttryckligen. Döm om min häpnad när så småningom en faktura skickades till mig och boken dök upp i brevlådan! Jag skrev då igen till deras kundtjänst, två gånger, och undrade hur de skulle avhjälpa att jag fått en bok och en faktura som inte skulle skickas, men de svarar inte ens. Snudd på bedrägeri.

  A
  AiR

  29 omdömen

  Utmärkt
  8 månader sedan

  Billigt och fraktfritt och boken skickades direkt från Bonnier nästa dag, fick fakturan samma dag som boken. Absolut inget att klaga på.

  d
  dabman

  13 omdömen

  Utmärkt
  ett år sedan

  Snabba och framförallt billigt! Blev lite tveksam pga negativa omdömen, men jag provade och det fungerade alldeles utmärkt!

  Betyg köpupplevelse

  2.6OK
  5 omdömen
  Distribution av köpupplevelse
  (2)
  (0)
  (0)
  (0)
  (3)

  Om butiken

  Book Outlet

  Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

  Kundtjänst

  Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

  www.bookoutlet.se

  Bolagsinformation

  Fullständigt firmanamn: Nygren och Nygren AB

  Organisationsnr: 556686-5498

  Information hos allabolag.se