Lundhags
  • Kända varumärken
  • Öppet köp 30 dagar
  • Fri frakt o Fri Retur
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Köpte vandringkängor online från Lundhaugs, visade sig att de inte passade. Dock följde inte följesedel eller retursedel med paketet. Och det är helt omöjligt att komma i kontakt med dem. Så jag blev blåst på 3600 SEK eftersom jag inte kan använda dem

Squeezemaster
Squeezemaster

8 omdömen

Utmärkt
2 år sedan

Beställt ett antal gånger, allt har kommit utan minsta problem. Ofta man man hitta till riktigt bra frabrikspriser, har bestället flera st olika kängor som alla kommit snabbt.

o
oggs

9 omdömen

Usel
2 år sedan

Har beställt två gånger, och vid båda tillfällena har de tagit bort min beställning. Jag har fått standardmejl på norska utskickade till mig. Vid kontakt med dem får jag oftast inget svar alls. Om jag får något svar är det alltid på norska och då av helt oförstående och usel kundservice. Idag fick jag en rekommendation att köpa en fyra gånger så dyr vara i stället för den jag beställt. Rimligt tycker de.

j
joewer

1 omdöme

Utmärkt
5 år sedan

Snabba svar och bra kundservice. Vill hjälpa till där de kan och bryr sig om kunderna.

Utmärkt
8 år sedan

Jag har nu beställt två gånger från Lundhags fabriksbutik och kan bara rekommendera dem! Allting har funkat perfekt och mycket snabbt, inget att klaga på. Första gången beställde jag Lundhags X-Tour pjäxor till bra pris (rea) den 2/7/2014 och fick dem ca 24 timmar senare dagen efter. (La min beställning på förmiddagen). Pjäxorna är jättefina, riktiga kvalitetspjäxor! Den andra gången beställde jag Lundhags Nordic långfärdsskridskor (också på rea) den 7/7/2014 och fick dem den 9/7/2014 (la min beställning på sen eftermiddag, så paketet skickades den 8/7). Även dessa är jättefina! Jag kommer definitivt att beställa grejer från Lundhags fabriksbutik även i fortsättningen!

P
Peppha

6 omdömen

Utmärkt
8 år sedan

Kunskap, glädje och intresse för sina kunder/gäster i världsklass. Rekommenderas mycket varmt!

Q
QRikard

2 omdömen

Utmärkt
9 år sedan

Fyndade ett par byxor på rea, dom skickades dagen efter och kom fram utan konstigheter. Mycket bra att även få returfraktsedel direkt med paketet ifall kläderna inte skulle passa.

Betyg köpupplevelse

1.8Dålig
1 omdöme

Om butiken

Lundhags

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

lundhags.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Lundhags Skomakarna AB

Organisationsnr: 556403-2224

Information hos allabolag.se