Kategorier
Prisjakt
TheMobileStore
 • Fri Frakt
 • 365 dagars öppet köp
 • Brett sortiment
Anonym användare
Anonym användare
Usel
6 månader sedan
jag hade köpt ett copter skydd till displayen på min mobil, köpte det därför att de säger sig ha livstids garanti. på andra butiker är det inga problem att reklamera copters displayskydd the mobilestore ville ha en bild på skadan så det fick dem. sedan slutade dem svara på mina mejl. verkligen opprofsigt-
Usel
8 månader sedan
Inte snabb leverans som de hävdar, varan skickades efter 3 dagar och sedan säger de att det tar 5 dagar till. När det gått 10 arbetsdagar från beställning och det fortfarande inte kommit jag frågar vart det är fick jag istället frågan om någon annan i hushållet tagit in posten?!? Sedan säger dom att de ska skicka ett nytt men det har inte heller kommit fram... Har beställt ett annat skydd från ett annat företag nu
Anonym användare
Anonym användare
OK
9 månader sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
var ganska ordinär. Fick min grej.
D
Daanii

1 omdöme

Usel
8 månader sedan
Vara kom in i lager. Jag beställde. Väntade 8 dagar och sedan avbeställde. Svarade inte ens på mail när jag frågade om min order.
t
thebigc

1 omdöme

Dålig
9 månader sedan
Tog en vecka efter beställning innan varorna skickades. Fick ingen info under tiden men dem hann med att skicka ett antal reklampost.
i
iLoveKittenz

1 omdöme

Usel
ett år sedan
Sämsta jag varit med om, beställde 2 whitestone dome skydd till mig och min sambos telefoner. Kom 1 med i paketet och den var sprucken mitt i. Försökt få tag på dem från hemsidan, då dom tydligen inte klarar av telefonsamtal, helt utan framgång. Riktigt stort skämt företag. Undrar varför alla som get 5 stjärnor i betyg bara har 1 kommentar i prisjakt. Rekommenderar aldrig detta företag och kommer absolut inte lägga pengar på dem mer. Uruselt Edit: nu två veckor senare får man svar på att dom hävdar att dom skickat två skydd och att det är omöjligt att ett skydd gått sönder i förpackningen utan det är jag som haft sönder det. Så inga reklamationer/annuleringar från dessa inte, akta er från detta företag som lurar folk till höger och vänster.
Anonym användare
Anonym användare
Utmärkt
ett år sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
SNABB leverans .. prisvärd produkt............
Anonym användare
Anonym användare
Dålig
ett år sedan
Omdömet är lämnat via butiken
Via butik
1. Mycket nöjd med den snabba leveransen och frifrakten. 2. Ganska nöjd med priset om man tänker på det materialet av vilket produkten är tillverad. 3. Munskyddet är tillverkat av polyuretanskum, alltså skum, vilket jag tycker obehagligt att ha på huden och munnen. Hade jag läst produktbeskrivningen noggrant skulle jag inte ha beställt produkten. 4.En rekommendation är att tillverka samma produkt av bomull. Det är bättre.
Betyg köpupplevelse
1.9Dålig
15 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(1)
(1)
(3)
(8)

Om butiken

TheMobileStore

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

KlarnaVisaMasterCard
 • Kortbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Avbetalning
 • Postförskott
 • Förskottsbetalning
 • SMS-betalning
 • Bitcoin
 • Betalning via telefonräkning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.themobilestore.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Danira Telecom AB

Organisationsnr: 556887-7384

Information hos allabolag.se