Prisjakt

eborgelin

Medlem sen 2006-05-08
32
Bidrag
5
Hjälpsamröster
Fyndiq
Dålig
(500+)
e
eborgelin
32 omdömen
Dålig2 år sedan

Väl optimistiska leveranstider, varor skickas (?) men ej spårbart..

TechHuset.se
Utmärkt
(126)
e
eborgelin
32 omdömen
Usel2 år sedan

Säljer billiga kineskopior med dålig livslängd, högst 6 månaders garanti.. undvik.

Elgiganten
Bra
(500+)
e
eborgelin
32 omdömen
DåligRedigerades 3 år sedan

Omöjlöigt att handla flera produkter. Olika "leverantörer" och försändelser och ingen fri frakt om man inte handlar "elgiganten" produkter upp till frifraktsgränsen. Dessutom vissa produkter kan ej beställas för att de inte finns i "onlinelager". Kanske bättre bygga upp en ehandel som faktiskt känns som en butik.

Mobello
e
eborgelin
32 omdömen
Usel4 år sedan

1-3 dagars leveranstid! Skickar inga varor alls, pausar beställningen men drar pengar på kortet! Se upp!

JBL Horizon
Full Star 1
2.5
(2)
1 190 kr
e
eborgelin
32 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Skaplig klockradio enligt senaste snitt (Blåtand, USB laddning, Radio (digital utan RDS)) OBS Ljudet är som en något bättre klockradio, det här är ingen ljudmaskin (det som liknar ett subwooferelement på baksidan är tex endast designad plast).. Dock lär det räcka till att väcka de flesta.

Lekmer
e
eborgelin
32 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Har inte angivet lagerförda produkter i lager utan skickar regelmässigt ut besked att produkten inte kan levereras, trots att produkten är betald. Produkten är dock alltjämnt beskriven som lagerförd i webshoppen. Varning, handla ej hos Lekmer/CDON!

Tretti
Bra
(500+)
e
eborgelin
32 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

lev i tid enl lev status, allt ok

NetOnNet
Utmärkt
(500+)
e
eborgelin
32 omdömen
UselRedigerades 9 år sedan

Ibland bra priser och tydlig och enkel beställningsprocess, MEN taktiken att hålla kvar varor två dagar när kunden inte lägger upp ytterligare pengar för expressfrakt vittnar om att NetOnNet inte fattat hur e-commerce fungerar. Chansen att kunden återkommer minskar betydligt och uttrycket "konkurrensen är bara ett klick bort" har aldrig känts mer relevant. Att försöka dyvla på kunderna ett kund(kredit)kort är förstås bara patetiskt, detta vill ingen ha (utom möjligen kunder med betalningsproblem, men är detta de kunder man önskar..?) NetOnNet kommer med denna taktik vara borta ur bilden om några år och vandra samma väg som OnOff och Expert..

Belid V 5003 Cato
Full Star 1
2
(1)
999 kr
e
eborgelin
32 omdömen
Full Star 1Half Star 2Empty Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Snygg men brummar vid lågt ljus, en gick sönder efter några år - sockeln där ljuskällan fästs in smälte.. Blir ganska varm.

Samsung UE55HU7505
Full Star 1
4.6
(19)
e
eborgelin
32 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
Redigerades 9 år sedan

Mycket nöjd med denna TV! Grym bild, speciellt i 4K,men även andra format - BluRay och vanlig HDTV ser fantastiskt ut.. Ibland känns bilden lite "för bra" så att känslan är lite dagsåpa istället för Hollywoodproduktion, möjligen är det hanterbart med rätt inställningar. Från börjarn hade jag problem med att ljudet i Netflix klippte via HDMI-ARC funktionen med det fixade sig via en uppdatering av appen. Dock har jag ibland lite problem att Boxer DVB-T2 avkodningen spökar och behöver "komma igång" vid kanalbyte till kodad kanal, men det brukar funka efter några sekunder. En annan lite märklig effekt är att HDMI nätet ibland spökar igång receivern (Onkyo) när TVn är avstängd, kanske kan lösas genom att inte använda HDMI styrningen. Funktionen är annars utmärkt, där förstärkaren fjärrstyrs (på/av, volym, val ljudingång) av TVn när man tittar. Ett påkostat 5.1 ljud rekommenderas!