• Mobello

    (5)

  • se
Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
3 månader sedan

Fel vara levererad. Svarar inte på mejl.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
8 månader sedan

Handlade online med utlovad leveranstid på 2-4 dagar. Det har gått snart 2 veckor och har fortfarande inte fått min beställning. Svarar inte på mejl trots flera försök. Skamligt! Skulle aldrig rekommendera någon att handla härifrån.

Gästanvändare
Gästanvändare
Dålig
10 månader sedan

Beställde ett skal som skulle levereras inom 1-3 dagar. Efter en vecka och ingen leverans var jag i kontakt med kundtjänst som meddelade att dem missat att mejla mig om försenad leverans men att det skulle skickas till mig snabbt (som kompensation för att jag fått vänta). Sedan fick jag en bekräftelse via mejl att skalet var påväg. Det går en vecka till och jag tar då kontakt med kundtjänst igen. Får inget svar förrän jag skriver en gång till och då säger kundtjänst att skalet är slut. Lite väl många tabbar i en beställning och rätt dålig kompensation eftersom skalet aldrig kom fram. Lyfte detta med kundtjänst men har inte fått något svar och har nu fått min order makulerad. Köp inte härifrån.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
ett år sedan

Uselt! De har Skickat fel vara och sånt kan ju hända .. De Skickar inget frisvar för retur. Har själv betalt 46 kr för retur … De Lovar att skicka ny rätt vara -men det kommer inget i brevlådan… Pengar dragna från mitt konto men inte fått den utlovande varan Svarar inte på Mail mera… Inget företag jag någonsin ska förlita mig på…

eborgelin
eborgelin

29 omdömen

Usel
2 år sedan

1-3 dagars leveranstid! Skickar inga varor alls, pausar beställningen men drar pengar på kortet! Se upp!

Betyg köpupplevelse

1.5Dålig
4 omdömen

Om butiken

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Mobello AB

Organisationsnr: 556901-5927