4.8 / 5
(16958 omdömen)
5
(13378)4
(2578)3
(399)2
(146)1
(457)
Annons
Annons
Sorterat efter datum
12 dagar sedan
Snabb frakt. Beställde på onsdag kväll och kunde hämta ut det via Instabox dagen efter.
Lekmer svarar:2020-09-18
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Det glädjer oss att se att du är så nöjd med den snabba leveransen med Instabox :D Tveka inte på att kontakta oss om det är något annat du funderar på! Ha en fin dag och en trevlig helg - Lekmer
3 månader sedan
Tydligen ej fri frakt om man använder presentkort till större delen av betalningen. Står säkert någonstans men borde varit tydligare. Krånglade dessutom vid orderläggningen, fick försöka flera gånger innan beställningen kunde genomföras (på mobilen, funkade inte alls på datorn).
Lekmer svarar:2020-06-18
Hejsan, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vad märkligt att fick med frakten på presentkortet. Vi skulle gärna vilja att du kontaktar oss via mail och märker det med ATT: Prisjakt, så vi kan se över detta och hitta en bra lösning. Tveka inte på att återkomma om du har fler frågor eller funderingar. Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
5 månader sedan
Står fria returer här. Detta stämmer inte! Får stå för både första portot och sedan returporto vid retur... Så dåligt!
Lekmer svarar:2020-04-27
Hej, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vi beklagar verkligen över att det står felaktigt information här hos Prisjakt och har självklart tagit det vidare till ansvarig avdelning för att ändra. Tveka inte på att återkomma om du har fler frågor eller funderingar. Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
7 månader sedan
Alltid fel saker, omöjligt att reklamera och göra byten.
Lekmer svarar:2020-03-05
Hej, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vi tråkigt att du alltid får fel saker och upplever att det är struligt med reklamation och byten. Vi skulle gärna vilja att du kontaktar oss via mail och märker det med ATT: Prisjakt, så vi kan se över detta och hitta en bra lösning. Tveka inte på att återkomma om du har fler frågor eller funderingar. Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
ett år sedan
*Redigerades 10 månader sedan
Inköpt 2019-10-13
Lätt att beställa, snabb leverans, billig frakt
Lekmer svarar:2019-10-15
Hejsan, tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Så härligt att se att du är nöjd med din shoppingupplevelse hos oss :D Tveka inte på att kontakta oss om det är något annat du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
ett år sedan
*Redigerades 10 månader sedan
Inköpt 2019-10-12
Bra varor till bra pris
Lekmer svarar:2019-10-14
Hejsan, tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Så roligt att se att du är nöjd med våra priser och produkter :D Tveka inte på att kontakta oss om det är något annat du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
10 månader sedan
Företag som ger mig SMS-reklam utan inställningar eller explicit fråga om tillstånd till att göra så får en stjärna av mig. De har dessutom ingen inställning på hemsidan för att få dem att sluta utan tvingar kunden att lägga ned tid till att SMS:a avregistrering. Dock visar det sig att denna inte fungerar TROTS att tjänsten bekräftat med svar att avregistreringen skett. Tre dagar senare invaderas min privata sfär igen.
Lekmer svarar:2019-12-02
Hej, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Vi är beklagar verkligen det som har inträffat och vi ber om ursäkt. Vi skulle gärna vilja att du kontaktar oss via mail och märker det med ATT: Prisjakt, så vi kan se över detta och hitta en bra lösning. Tveka inte på att återkomma om du har fler frågor eller funderingar. Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
ett år sedan
*Redigerades 10 månader sedan
Inköpt 2019-11-11
Snabba leveranser,bra varor och lätt att hitta på hemsidan.
Lekmer svarar:2019-11-26
Hej, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Kul att få läsa om just din upplevelse och se att leveranser och produkter uppfyllt dina förväntningar :D Tveka inte på att kontakta vår kundservice om du har frågor! Må så gott! Varma hälsningar, Lekmer
ett år sedan
*Redigerades 10 månader sedan
Inköpt 2019-11-12
Lätt att hitta på sidan, tydliga bilder och beskrivningar. VÄLDIGT snabb frakt! Enkelt att genomföra köpet och smidig betalning med faktura. Produkterna var välpackade när de kom så ingen större risk för skador på emballage. Supernöjd med allt!
Lekmer svarar:2019-11-13
Hej, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Så trevlig att se att ni är nöjd med er shoppingupplevelse hos oss :D Tveka inte på att kontakta vår kundservice om du har frågor! Må så gott! Varma hälsningar, Lekmer
ett år sedan
*Redigerades 10 månader sedan
Inköpt 2019-11-11
Snabb leverans och trevlig support! Handlar alltid mina födelsedagspresenter och julklappar hos lekmer!
Lekmer svarar:2019-11-21
Hej, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Det glädjer oss verkligen att se att du är nöjd med vår kundsupport och snabba leverans :D Tveka inte på att kontakta vår kundservice om du har frågor! Må så gott! Varma hälsningar, Lekmer
ett år sedan
Inköpt 2019-11-13
Snabb leverans. Mina varor kom 3 dagar efter beställning Det var en fantastisk kvalitet på en docka om mitt barnbarn hade önskat sig. Till ett så lågt pris. Hon ”älskade”sin docka. Så jag är jättenöjd och glad.
ett år sedan
Inköpt 2019-11-12
Stort utbud och snabb leverans!!!
Lekmer svarar:2019-11-13
Hej, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Kul att få läsa om just din upplevelse och se att leveranser och utbud uppfyllt dina förväntningar :D Tveka inte på att kontakta vår kundservice om du har frågor! Må så gott! Varma hälsningar, Lekmer
ett år sedan
Inköpt 2019-11-11
Alltid snabb frakt och bra kvalité på varorna.
Lekmer svarar:2019-11-12
Hej, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Kul att få läsa om just din upplevelse och se att leveranser och produkter uppfyllt dina förväntningar :D Tveka inte på att kontakta vår kundservice om du har frågor! Må så gott! Varma hälsningar, Lekmer
ett år sedan
Inköpt 2019-11-12
Bra priser, stort utbud och snabb leveranstid.
Lekmer svarar:2019-11-13
Hejsan, tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Kul att se att du är så nöjd med utbudet av produkter, priser och den snabba leveransen när du handlar hos oss :D Tveka inte på att kontakta oss om det är något annat du funderar på! Vi på Lekmer önskar dig en fortsatt fin dag!
ett år sedan
Inköpt 2019-11-11
Snabb frakt och bra priser!
Lekmer svarar:2019-11-12
Hej, Tack för att du tar dig tiden att lämna ett omdöme! Det glädjer oss verkligen att se att du är så nöjd med den snabba leveransen och med våra priser :D Tveka inte på att kontakta vår kundservice om du har frågor! Må så gott! Varma hälsningar, Lekmer
Sida 1