Prisjakt

gussund

Medlem sen 2006-02-06
10
Bidrag
0
Hjälpsamröster
Buyersclub
Bra
(103)
g
gussund
10 omdömen
Utmärkt2 månader sedan

Köpte en skärm med en liten defekt och det var professionellt bemötande hela vägen inkl när reparationsfirman inte gjorde sitt jobb och ändå ville ha betalt.

Tengo
Dålig
(36)
g
gussund
10 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabb och smidig leverans av padelrack (Stiga Axe) till bra pris. Fick reklamera det första eftersom det började spricka i ytan och blev lite nervös när jag läst om Tengos kundtjänst. Inte jättesnabba på att svara (dryg vecka), men inga problem med att reklamera och fick snabbt ett nytt rack. Inga klagomål alls från min sida.

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
g
gussund
10 omdömen
OK3 år sedan

Lite osäker på vad jag ska sätta för omdöme. Köpte två kyl/frysar till bra pris. Varan fanns i lager med snabb leverans. Tyvärr visade det sig vara fel på den ena som inte slutade pipa. Samsung supports tekniker var ute och försökte laga två gånger, utan att lyckas. Samsung Nordic ville inte acceptera reklamation eftersom varan inte var inköpt i Norden (Computersalg hade nog köpt in dem från Polen). Stod inget om detta på deras hemsida. Kontakten med kundtjänst mailledes fungerade bra (dock på danska). Vi bokade tid för upphämtning/avlämning och jag skulle vara tvungen att vara hemma för att ta emot ny vara. Sen visade det sig via meddelande från DHL att den nya kylen inte skulle komma samma dag som jkag avtalat med kundtjänst och man kunde inte hämta kylen eftersom den inte var emballerad ordentligt. Computersalgs svenska kundtjänst ringde upp och meddelade att det var mitt ansvar att emballera kylen ordentligt och även ställa den på pall. Om jag inte kunde detta så erbjöd man sig att komma ut och laga kylen mot en avgift (jo tjena!). Vet inte om det är rimligt att kräva att kunden har en pall liggande - känns inte så - men som tur var hade jag inte hunnit slänga den gamla. Till slut blev den upphämtad och den nya levererad, men en dag för avhämtning och leverans blev istället tre dagar inkl en tur till biltema för att köpa emballageplast och spännremmar. Som tur var så var jag ledig denna veckan. Man får nog lite vad man betalar för. Funkar allt smidigt och utan problem så är det nog inga problem och ofta bra pris. Blir det strul så är det betydligt meckigare än att köpa hos de stora svenska teknikjättarna.

Skullcandy Sesh Wireless In-ear
Full Star 1
2.8
(12)
700 kr
g
gussund
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Har bara Xiaomi Redmi Airdots att jämföra med, men jämfört dessa är ljudet betydligt bättre med bättre signal utan störningar hittills, vilket jag fick ganska mkt av på Xiaomi. Sesh är något större och sitter inte riktigt lika bra (har nog ganska standardsize på öronen). Sitter dock tilläckligt bra för att ha t.ex. på ett träningspass. Caset är större och mer otympligt än Xiaomi och airpods men å andra sidan tappade jag bort mina Xiaomi ;). Batteritiden känns ok efter en knapp veckas användning. Har inte testat mikrofondelen (vet ärligt inte ens om de har mik). För pengen är det mest att passformen kunde vara något bättre som jag har att anmärka på.

Hurricane 1300-32
Full Star 1
4
(1)
g
gussund
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Nybörjare på vertikalskärare. Tycker den gör jobbet som den ska. Blev galet mycket mossa att köra till tippen. Bra pris. Drar några stjärnor, för den VÄSNAS.

Amethyst Super iPig
Full Star 1
4.5
(4)
g
gussund
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Bra ljud för pengarna. Ok, bas med tanke på storlek och pris. Mycket nöjd. IR-kontrollen drar ner betyget lite. Man kan ändra volym genom att hålla handen ovan öronen. Detta innebär dock att man väldigt lätt kommer åt kontrollen när man sträcker sig fram till sin iPod/iPhone för att ex. byta låt. Man kan inte heller ha något bredvid (typ blommor) utan att stänga av IR-kontrollen (vilket man kan göra med fjärrkontrollen), annars går volymen helt bananas. Kontrollen känns helt enkelt onödig. Har min stående i ett stort kök (typ 20 m2) och där är den fullt tillräcklig. PS. Prisjakt har "översatt" omdömet från bildochljud.se i recensioner fel och även de ger riktigt bra betyg.

Inet
Utmärkt
(500+)
g
gussund
10 omdömen
UtmärktRedigerades 15 år sedan

Bra pris och snabb leverans när grejerna väl kom in. Ändrade ordern 3 gånger utan sura miner

Digiswe
g
gussund
10 omdömen
BraRedigerades 15 år sedan

Bra priser. Utlovad leverans inom 4-7 dagar, blev 8. Mailade kundtjänst som var lite sega med att svara och dessutom inte riktigt svarade på frågan.

Thomson DTH8550E 160GB
Full Star 1
3.3
(8)
g
gussund
10 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 18 år sedan

Generellt mkt nöjd. Plus: -Snygg -Billig (3600 i Tyskland) -Bra, enkla menyer (svenska) -HDMI -Spelar de flesta format, inkl DivX. Minus: -Ingen showview. Istället Naviklick som är ok. -Hänger sig ibland. -Klockan har en tendens att ställa om sig, vilket är grymt irriterande om man programmerat en inspelning. Generellt dock mkt nöjd. Har det mesta. Enkel och lättanvänd.