Tengo
 • Racketsport sedan 2000
 • Fri frakt
 • Flera betalningssätt
g
gussund

7 omdömen

Utmärkt
4 månader sedan

Snabb och smidig leverans av padelrack (Stiga Axe) till bra pris. Fick reklamera det första eftersom det började spricka i ytan och blev lite nervös när jag läst om Tengos kundtjänst. Inte jättesnabba på att svara (dryg vecka), men inga problem med att reklamera och fick snabbt ett nytt rack. Inga klagomål alls från min sida.

Usel
5 månader sedan

Till en början är de bra, med fri frakt och bra priser och rabatter. Allt är toppen, fram tills du ska göra en retur eller reklamation för en produkt gått sönder efter några veckors användande. Strax innan jultid (den mest hektiska tiden för många företag) gör jag min retur. Får inte svar förrän efter ett antal dagar ”Vi ska ta detta med vår reklamationsansvarige”. Efter en tid svarar de igen att de godkänt reklamationen och ska skicka ut en ny produkt. Fortfarande är detta kring deras mest hektiska period så lite tid kan det få ta men när många andra företag sköter sig och verkar ha resurser går det inte lika bra för Tengo. Nu, när halva januari har gått har jag skickat den defekta produkten i retur men de har inte skickat ut min ersättning. De ber om ursäkt för detta och säger att de ska skicka med ett bollrör som kompensation. En vecka senare och inget har hänt. Ingen notis i någon paketapp eller ett mejl ”ditt paket är påväg”. Inget. Har varit nöjd med Tengo tills det kom till en retur/reklamation. Jag är öppen för att det kan vara något utanför deras makt som påverkar men det ger de inte tillkänna så omdömet blir enligt följande. Tråkigt.

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
7 månader sedan

Väldigt dålig kundservice, problem med returnerade varor samt återbetalning, rekommenderas ej!

mudjah
mudjah

4 omdömen

Utmärkt
10 månader sedan

bra hemsida. billigt och riktigt snabb orderhantering!

Gästanvändare
Gästanvändare
Usel
10 månader sedan

Totalt skrot, fick en produkt jag skickade tillbaka, satt i kundsupport i över 2 timmar. Stressad kundtjänst, inga svar på mail. Beställde nytt, gått 3 dagar inte ens lämnat lagret än. Aldrig mer Tengo!

m
mdmar

18 omdömen

Usel
10 månader sedan

Ingen koppling mellan order och spårning, helt fel vara och ingen återkoppling på uppföljande korrigering för ny vara på 3 dagar. Nej tack, blir inte mer Tengo här:(

Gästanvändare
Gästanvändare
Utmärkt
ett år sedan

Aldrig varit med om bättre kundservice👌🏼👌🏼

Utmärkt
ett år sedan

Snabb leverans. Varan som jag beställde fanns ej i lager trots att det var så enl hemsidan. Fick mycket bra erbjudande om bytes produkt. Inget daltande, helt suveräna!

Betyg köpupplevelse

2.4OK
6 omdömen
Distribution av köpupplevelse
(2)
(0)
(0)
(0)
(4)

Om butiken

Tengo

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK.

Betalningsalternativ

Klarna
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Förskottsbetalning
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

Erbjuder telefonsupport. Se butikens hemsida för mer information.

www.tengo.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: Tengo Sport Sweden AB

Organisationsnr: 556599-8738

Information hos allabolag.se