Prisjakt

Ochers

Medlem sen 2013-12-28
9
Bidrag
12
Hjälpsamröster
Microsoft Xbox Series X 1TB 2020
Full Star 1
4.8
(124)
5 595 kr
O
Ochers
9 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
3 år sedan

I kombination med game pass ultimate kan det inte bli bättre!

Barshopen
O
Ochers
9 omdömen
Bra5 år sedan

Riktigt snabb leverans och välpaketerade varor! Litet minus för dyr fraktkostnad.

Adlibris
Dålig
(500+)
O
Ochers
9 omdömen
Usel5 år sedan

Ingen julefrid med Adlibris! Som så många andra lade jag en beställning runt BF i november. I skrivande stund har fortfarande ingenting levererats! Kommer aldrig någonsin beställa från detta skitföretag igen! Hoppas hela företaget försvinner från marknaden!

Hembiobutiken
Utmärkt
(500+)
O
Ochers
9 omdömen
UselRedigerades 6 år sedan

Mitt första möte med hembiobutiken slutar i ett ärende till "ARN" Hade en TV från Philips under bevakning på prisjakt och fick därigenom en notis att Tv:n låg 1000:- under konkurrenterna hos hembiobutiken . Gjorde omgående en beställning och fick även en orderbekräftelse. Några minuter senare får jag ett mail där det står att priset var felaktigt och att ordern har markulerats! Den procentuella prissänkningen var inte ens 30% så därför finns det ingenting som säger mig som kund att priset uppenbart var felaktigt. Istället för att stå sitt kast och få en ny nöjd kund går nu alltså ärendet Istället till allmänna reklamationsnämnden!

XXL Sport & Vildmark
Utmärkt
(500+)
O
Ochers
9 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Riktigt kass service! Skulle köpa en ny högtalare och hade med mig en kupong som gav 25% rabatt på valfri vara. Väl framme vid betalning säger xxl att kupongen inte gäller på "gps & sportelektronik" ! För det första kan jag inte förstå hur en högtalare kan klassas som något sportigt och för det andra finns det inget som heter sportelektronik! Aldrig mer XXL!

Klockia
Utmärkt
(96)
O
Ochers
9 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Imponerande snabb leverans, välpackat och skickat som rek! Beställde runt 14-tiden på en torsdag och kunde hämta upp paketet från 12-tisen på fredagen. Köper inte klockor särskilt ofta men jag skulle absolut kunna beställa från klockia.se igen!

Klockgiganten.se
O
Ochers
9 omdömen
UselRedigerades 7 år sedan

Klockgiganten skyltar med att dem har prisgaranti. Den innebär att om man hittar samma produkt i lager hos någon annan svensk återförsäljare matchar dem det priset plus ytterligare 10% rabatt. Hittade den klockan jag tänkt köpa ca 500:- billigare hos en annan återförsäljare och skickade då ett mail till klockgigantens kundservice gällande prisgarantin. Trots påminnelser har jag fortfarande inte fått något svar och vågade inte längre vänta utan beställde från den andra återförsäljaren. Jag får inte intrycket att detta är ett seriöst företag!