Prisjakt

Microsoft Xbox Series X 1TB 2020

Microsoft Xbox Series X 1TB 2020

Stödda videoformat: 480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 2160p (4K Ultra HD), 4320p (8K), Inbyggd lagringskapacitet: 1TB, Lanseringsår: 2020
PrishistorikNu 5 688 kr
Jämför

Microsoft Xbox Series X 1TB 2020

Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
4.8
(123)
Vi har hittat produkten i totalt 35 butiker, varav 28 är betalande kunder hos Prisjakt och har direktlänk till butiken.
Butiker kan sälja produkten i flera varianter och olika skick. Ändra inställningar för att styra vilka erbjudande du ser.

Produktinformation

Xbox Series X är den kraftfullaste spelkonsolen på marknaden just nu. En monstermaskin som släpptes samtidigt med Xbox Series S och som klarar 8K-upplösning, 120Hz och VRR för en riktigt grym spelupplevelse. Den här modellen är i princip ljudlös och använder en ny, förbättrad handkontroll. Tillsammans med Playstation 5 så är Xbox Series X det kanske bästa valet för gamers idag.

 • Stöd för Xbox One-spel

  Merparten av alla äldre Xbox-spel fungerar problemfritt med Xbox Series X. Oavsett om du skaffat spelen digitalt eller på skiva. Undantagen är Kinect-spel som inte stöds eftersom tillbehöret inte fungerar med Xbox Series X.

 • Stort lagringsutrymme

  Det inbyggda utrymmet är på 1TB varav 802GB är tillgängligt för spel och appar. Du kan utöka utrymmet med expansionskort som ansluts på baksidan av spelkonsolen.

 • Upp till 8K

  Den högsta upplösningen som stöds är 8K. Ytterst få spel och appar klarar den upplösningen idag. De andra upplösningarna som stöds är 1080p, 1440p och 2160p.

 • Förbättrad handkontroll

  Den nya handkontrollen för Xbox Series X är något mindre än modellen för Xbox One-konsolerna. Greppet har förbättrats, styrkorset har ett nytt utseende och kontrollerna reagerar snabbare på dina rörelser. Det finns även en ny dela-knapp och USB-C för laddning av batteriet.

 • Klarar 120 Hz och VRR

  Xbox Series X har stöd för både 120Hz och VRR. Om du har en bildskärm som stöder skärmteknikerna så får du en mjukare och behagligare spelupplevelse med ett märkbart flyt i grafiken.

 • Dolby Vision och Atmos

  Har din tv stöd för Dolby Atmos och Dolby Vision så får du optimal bild och ljud med Xbox Series X. Spelkonsolen har nämligen stöd för båda! Bäst resultat med Dolby Atmos får du med ett separat hembiosystem.

 • Snabbstart med Quick Resume

  Växla sömlöst mellan spel utan att behöva vänta på att de ska ladda. Med Quick Resume kan du hoppa fram och tillbaka i spelen och slipper långa laddningstider. Perfekt när du har flera gång samtidigt.

Artiklar

Vanliga frågor

Xbox Series X och S släpptes den 10 november 2020 och ersätter de äldre spelkonsolerna Xbox One X och S.
Den största skillnaden är vilka exklusiva spel som stöds på respektive spelkonsol samt vilka speltjänster som ligger bakom spelkonsolerna. Xbox Series X har lite kraftfullare hårdvara, en tornliknande design och stöd för Dolby Atmos / Vision. Du kan även spela på datorskärmar med upplösningen 1440p. Playstation 5 har en något mindre men snabbare SSD-lagring samt stöd för 3D-ljud.
Ja, Xbox Series X har en expansionsport på baksidan där du kan ansluta extra lagringsutrymme på upp till 2TB.
Ja, din gamla handkontroll för Xbox One-konsolerna går att använda med den nyare spelkonsolen. Dessutom är den nya handkontrollen till Xbox Series X bakåtkompatibel med Xbox One-konsolerna.
Varumärke
Stödda videoformat
480p, 576p, 720p, 1080p (Full HD), 1080i, 2160p (4K Ultra HD), 4320p (8K)
Inbyggd lagringskapacitet
1TB
Lanseringsår
2020
Internettjänster/appar som stöds
Facebook, YouTube, Skype, Webbläsare, Netflix, Viaplay, Twitch
Mediatyp
Ultra HD Blu-ray
RAM-minne
16GB