Prisjakt

Splix

Medlem sen 2005-10-04
22
Bidrag
2
Hjälpsamröster
Elgiganten
Bra
(500+)
S
Splix
22 omdömen
UselRedigerades 3 år sedan

Är helt hopplösa, billiga priser är allt de har men resten är ju uselt! Beställde TV + stativ med hemkörning och inbärning (för 700:-! extra) till min pappa då han inte kan ta sig ut och jag har svårt att hinna dit på kort varsel (annars hade jag burit in den själv). Då skickar de stativet för sig som jag ska hämta ut i en butik långt bort med dåliga öppettider. När jag, en timme efter beställning, påpekar för deras kundtjänst att jag faktiskt beställt hemleverans med inbärning blir deras svar flera dagar senare att de har ju redan skickat stativet så jag kanske kan hämta ut det ändå… Svarade på det mailet 5min efter att jag fått det, har fortfarande inte fått svar idag tre dagar senare. Har handlat därifrån 4 gånger nu det senaste halvåret men haft problem varje gång, nu blir det att jag betalar lite mer någon annan stans och får bättre service för sämre än Elgiganten kan det inte bli!

Proshop
Utmärkt
(500+)
S
Splix
22 omdömen
Utmärkt4 år sedan

Bra pris, snabb leverans!

Philips Series 7000 S7940
Full Star 1
4
(7)
S
Splix
22 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
5 år sedan

Har använt denna rakapparat några gånger nu men det tar faktiskt längre tid att raka sig med den än med en hyvel. Man måste röra den i cirklar hela tiden och den missar många skäggstrån om man inte cirklar många sekunder på samma ställe. Den har även ryckt några strån ett par gånger varje rakning, inte skönt! Har goatee vilket gör det svårt att hålla skarpa linjer, denna rakapparat är nog mer gjord för slätrakade människor. En fördel är att man inte behöver skumma in hela ansiktet för att raka sig men å andra sidan tar det ändå längre tid totalt för att raka sig om man jämför med hyvel och inskumming av ansiktet. Har även provat en Braun nyligen och den gjorde inte heller jobbet bra. Det passar helt enkelt mig bättre att använda rakhyvel!

Dinomin
S
Splix
22 omdömen
Utmärkt5 år sedan

Supersnabb leverans, bra priser och mycket trevlig personal! Rekommenderas varmt!

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
S
Splix
22 omdömen
Utmärkt6 år sedan

Helt magiska! Tappade bort en skruv till mitt stativ, mailade kundtjänst som svarade snabbt med en bild och frågade om det var rätt. Efter bekräftande skickar dom mig skruven direkt, helt makalöst bra service! Har handlat från Cyberphoto ett antal gånger och blir nästan förvånad att de är så kunniga och serviceminded varje gång.

Lampgrossen
Bra
(24)
S
Splix
22 omdömen
BraRedigerades 6 år sedan

Tummen upp

Kjell & Company
Utmärkt
(500+)
S
Splix
22 omdömen
UtmärktRedigerades 6 år sedan

Fantastiskt bra service! Var och handlade i butiken på Kungsgatan i Göteborg idag, trodde jag hade en värdecheck men det visade sig att den hade gått ut (jag hade missat detta), killen i kassan var mycket trevlig och fixade rabatten ändå! Riktigt serviceminded och trevlig, värmer ens hjärta!

POWER
Utmärkt
(500+)
S
Splix
22 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Blev förvånad över hur snabbt och smidigt allt gick bör jag beställde Gopro hero5 session 1000:- billigare i helgen! Var nästan beredd på att bli lurad (riktigt bra pris) men blev positivt överraskad när jag hämtade ut den på posten idag. Bra också med alla uppdateringar av ordern (gillar att bli informerad). Tummen upp!

Jordklok.se
Utmärkt
(500+)
S
Splix
22 omdömen
UtmärktRedigerades 7 år sedan

Fantastiskt bra service! Beställde på söndagen, hade paketet på måndag. Strålande service och snabba som bara den! Rekommenderas varmt!

Nybryggt
Utmärkt
(55)
S
Splix
22 omdömen
UselRedigerades 8 år sedan

La en beställning för en och en halv vecka sedan, mailar efter knappt en vecka och undrar varför jag inte hört något. Blir lovad att ordern ska skickas samma dag. Efter ytterligare fyra dagar (!) mailar jag igen och får då till svar att det blivit fel i lagersaldot... Blir erbjuden att byta två påsar espressokaffe mot ett bryggkaffe istället. Dricker bara espresso och hela ordern var på 13 paket espressokaffe, ingenting annat, så jag tycker det är konstigt att man erbjuder bryggkaffe istället - ingen koll! Har fortfarande inte fått något svar efter mina senaste två mail idag. Tycker faktiskt det är riktigt dåligt!