Prisjakt
Annons
Lampgrossen
 • Belysning och lampor
 • Frakt 49:-
 • Snabba leveranser
3.5Bra
2 omdömen
Omdömen äldre än ett år inkluderas inte i snittomdömet.
J
Jennie
1 omdöme
OK5 månader sedan

Luciakronan och tärnljusen jag beställde var jättefina men jag tycker leveransen tog lång tid. Jag hann köpa liknande på ICA Maxi för att vara säker att barnen hade till lucia. Och då när jag skulle göra en retur hade jag missat men de tar hutlösa 150 kr i returfrakt.

Gästanvändare
UtmärktRedigerades 9 månader sedan

Enkelt . smidigt o snabb leverans. Helt perfekt för mig.

Gästanvändare
Utmärktett år sedan

Snabb leverans och sedan mycket bra bemötande vid garantiärende och därefter reklamation. Företag jag rekommenderar!

k
klp
128 omdömen
Bra2 år sedan

Supersnabb leverans, bra utbud på ljuskällor och riktigt bra filtrering gör det lätt att hitta vad man söker!

Gästanvändare
Utmärkt2 år sedan

Tack så hjärtligt för den fantastiskt och glädjande snabba leveransen! Paketet anlände ju faktiskt bara ett dygn efter min beställning. Och det hade jag inte räknat med. Jag var inställd på att försändelsen skulle vara framme tidigast på måndagen eller tisdagen. Nu kunde jag glädja mig åt den förbättrade belysningen redan under helgen. Tack för det!

m
musicchef
4 omdömen
Usel2 år sedan

Returnerade ljusslinga som var trasig vid leverans. Returvillkor från 90-talet gör att en inte kan ge annat än ett bottenbetyg. Fick stå för 69 kr frakt samt 122 kr returfrakt.

Gästanvändare
Bra3 år sedan

Mycket snabb leverans och bra service. Skickade direkt en ny del istället för en som ej fungerade.

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Fantastisk sida, lättnavigerat med bra sortiment!

Gästanvändare
Utmärkt3 år sedan

Allting gick bra, en lampa hade gått sönder i frakten (köpte 8 totalt) men det var inga problem alls, skickade mail men lite info och dom skickade ett direkt utan att krångla. 5/5!

Gästanvändare
Usel3 år sedan

Placerade min order Onsdag 30/6, och eftersom mina produkter fanns i lager förväntades det gå iväg dagen därpå. Tyvärr var inte så fallet. Jag hörde av mig till dem på email på fredagen 2/7 och undrade när jag kunde förvänta mig att produkterna skickas. Inget svar och i skrivande stund, fortfarande ingen återkoppling. Måndag 5/7 får jag ett automatiserat mail om att varorna är skickade, dock till en pickup point som jag behöver åka kommunalt till och inte den inom gångavstånd. Jag kontaktade DHL och frågade om de kunde styra om försändelsen, men blev hänvisad till avsändaren. Så jag skickar ett mail till, och påvisar att de skickat paketet till ett ombud långt från mig. Men ingen återkoppling. Nu fick jag just SMS om att paketet är framme, vid fel pickup point. Som jag nu måste ta kommunala medel för att kunna hämta ut. Om ni någonsin funderar på att handla härifrån, välj annan butik. Oavsett om priset skiljer.

Lampgrossen svarar:2021-07-06
Hej Vi har nu flyttat till nya större lokaler för att bemöta ett stort intresse av våra produkter. Vi brukar skicka order direkt men tyvärr blev din order skickad 2 arbetsdagar dagar efter beställning. Vilket ombud som DHL skickar till kan vi endast ändra på innan leverans. När vi väl har skickat så går det inte att styra om. Hoppas det löser sig bra och att lamporna blir bra. MVH Lampgrossen.se

Om butiken

Lampgrossen

Butiken finns i Sverige. Priserna visas i SEK på butikens sida.

Betalningsalternativ

KlarnaSwishVisaMasterCard
 • Avbetalning
 • Direktbetalning
 • Faktura
 • Kortbetalning
 • Betalning via telefonräkning
 • Bitcoin
 • Förskottsbetalning
 • Postförskott
 • SMS-betalning

Kundtjänst

Kontakt med butiken kan ske på Svenska.

www.lampgrossen.se

Bolagsinformation

Fullständigt firmanamn: DuoLight AB

Organisationsnr: 556665-5816

Information hos allabolag.se