Prisjakt

jenordfoto

Medlem sen 2011-08-02
56
Bidrag
34
Hjälpsamröster
NetOnNet
Utmärkt
(500+)
j
jenordfoto
56 omdömen
UtmärktRedigerades 9 år sedan

Beställt saker härifrån titt som tätt och många gånger har dom bästa priserna på nätet. Senast blev det en kaffemaskin och nu blev det ett fodral till iPaden, klockrent som vanligt.

Panasonic Viera TX-55AS640E
Full Star 1
4.5
(15)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Använt denna i lite drygt en vecka och är mycket nöjd. Ville ha en tv som jag inte skulle bli onöjd med och efter mycket letande så hittade jag denna. Perfekt panel, ingen tendens till clouding, ljusstark och ingen ghosting. Fast frame läget fungerar också förhållandevis bra, speciellt i jämförelse med andra tv-apparater i samma prisklass. Personligen så är smarttv för mig en mer eller mindre onödig funktion. Appar som Youtube och Netflix är dock förträffligt men menyerna är lite sega ibland - Dock inte alltid. Mycket prisvärd tv, speciellt nu när priset gått ner hos Siba/NetonNet. Uppdatering 2014-11-29: Fortfarande mycket nöjd med köpet. Tilläggas ska dock att Siba/Netonnet höjde priset till sitt ordinarie pris efter helgens slut.

Furniturebox
OK
(500+)
j
jenordfoto
56 omdömen
BraRedigerades 9 år sedan

Köpte en fantastisk tv-bänk här och ångrar det inte för en sekund. Bra pris, okej kvalitet och bra leveranstider. Tv-bänken i fråga fanns inte i lager men kom som utlovat inom loppet av 2-4 veckor med DHL. Manualen var halvdan och det lilla som fanns att läsa stod på tyska men det spelar ingen roll då man är ute efter ritningen. Är jag ute efter något som sticker ut igen så kommer jag definitivt att handla här igen.

Samyang MF 14/2,8 ED AS IF UMC New for Nikon
Full Star 1
4.4
(5)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 10 år sedan

Underbart optik jämfört med sina jämlikar för samma pris. Mycket skarpt ute i kanterna trots största bländaren. Nackdelen är avsaknaden av autofokusen men fotar man mycket miljö så är detta inget man kommer att sakna - Dessutom ser man när man lagt skärpan rätt i sökaren, en räddare i nöden.

Nelly
Dålig
(135)
j
jenordfoto
56 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Beställde ett par skor från innan jag kollat omdömena här men det var saksamma, för skorna kom samma vecka som jag beställde dem och allt var i sin ordning. Jag är väldigt nöjd med mitt köp och kommer förmodligen att handla här igen vid senare tillfälle.

Stayhard
j
jenordfoto
56 omdömen
UtmärktRedigerades 11 år sedan

Utmärkt, snabba leveranser och trevliga kampanjer. Fick min tröja tillsammans med returpapper så att jag kostnadsfritt kunnat skicka tillbaka varan om jag inte varit nöjd, det värderas högt.

GoPro HD Helmet Hero
Full Star 1
4.5
(2)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Bra kamera och som var den bästa hjälmkameran när jag inhandlade den. Nu har flera nya kameror hunnit släppas och denna är på efterkälken. Den ger bra kvalitet men ganska dålig ljudkvalitet, precis som alla andra actionkameror. Det finns inte heller ingång för extern mikrofon som det finns på Hero2, det är ett stort minus. Lite samma sak är det med att filma i mörkret, det klarar den verkligen inte av men vill du ha en kamera som funkar super i dagsljus så är detta ett bra köp för dig. Däremot kan jag inte rekommendera att köpa den från någon av butikerna på prisjakt eftersom priserna är hutlösa. Du får denna för runt tusenlappen på Blocket i nyskick.

Sigma 50/1,4 EX DG HSM for Nikon
Full Star 1
4.7
(7)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Mycket bra objektiv som jag köpte nytt till min D700. Använder den nästan uteslutande på största bländaren och den kan missa fokus ibland, men många gånger så ligger den rätt. Detta är något som man också får räkna med. Det enda som jag är lite besviken över är att den ibladn har svårt att hitta fokus på oändligt och det kan irritera en del. Rekommenderas varmt.

HTC Desire 512MB RAM
Full Star 1
4.5
(352)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 12 år sedan

Uppdaterar och sänker betyget. Det är en bra telefon, men att kalla den gedigen är bara för mycket. Först och främst så lider den av ett huvudproblem - Lagringskapaciteten är dålig som tusan. Med det innebär det att du får problem med att installera appar, och det efter ett 20tal. Om man bortser från det så är telefonen faktiskt ganska bra, oftast upplevs den som snabb men skärmen däremot har en lila nyans i svärtorna vilket känns väldigt illa. Jag tyckte om telefonen när den var ny, men jag har hunnit ändra uppfattning om den så många gånger och nu har jag äntligen köpt en ny.