Prisjakt

jenordfoto

Medlem sen 2011-08-02
56
Bidrag
34
Hjälpsamröster
Nikon Nikkor AF-S DX 35/1,8 G
Full Star 1
4.8
(41)
1 790 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 12 år sedan

Mycket prisvärt. Sigmas 30/1.4 och 50/1.4 ska dock vara skarpare och ha finare bokeh på full öppning, kanske något som någon här kan vara intresserad i att ta ställning till.

Dustin Home
Utmärkt
(500+)
j
jenordfoto
56 omdömen
BraRedigerades 12 år sedan

Dustin är en bra nätbutik med överkomliga priser. Visst har jag tvistat med dom, men supporten fungerar oftast bra men kan ibland verka nonchalant och svara mig som om dom inte förstår ett dyft om vad jag pratar om. Har precis beställt en Hårddisk härifrån som jag förväntas få på posten imorgon eller nästkommande dag. Förmodligen inga problem denna gång heller. Jo jag hade DOA på min hårddisk. Skickade iväg den och fick tillbaka en ny fungerande hårddisk, uppskattat.

CyberPhoto
Utmärkt
(500+)
j
jenordfoto
56 omdömen
UtmärktRedigerades 13 år sedan

Beställt objektiv härifrån, det har alltid fungerat felfritt och supporten bemöter en trevligt och är sammarbetsvillig när man ringer dit. Bästa webbutiken på nätet.

Sigma 10-20/4,0-5,6 EX DC HSM for Nikon
Full Star 1
4.6
(5)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Ett bra objektiv, väl värt pengarna om man köper dom begagnade för runt 4-5000kr. Har funderat utmärkt, den presterar självklart dåligt i mörkt ljus men det var jag fullt medveten om vid köpet då jag inte tänkt använda den handhållen i mörka miljöer. Lämpar sig utmärkt till landskapsfoto, kanske tom. bäst till det. Den extrema vidvinkeln kan på vissa bilder skapa konstiga artefakter, vill man slippa undan dessa så får man köpa ett dyrare objektiv. För mig lämpar det sig i alla fall väldigt bra.

Dell UltraSharp U2410 24" Full HD
Full Star 1
3.8
(20)
23 551 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 13 år sedan

Det är en bra skärm som jag nu ägt i snart lite drygt två år. Jag är överens med det mesta, färgerna är så perfekt jag kan få dom utan ett riktigt kalibreringsverktyg, och jag klagar inte. Ergonomin är bra och usb uttagen på vänster sida av skärmen kommer väl till nytta, ännu bättre vore det med fler uttag. Att se 1080p video fungerar utmärkt, bilden är skarp och fin och ingen tendens till s.k. Ghosting eller släpfigurer figuerar på skärmen vid snabba scener i filmer. Det som jag inte är helt överens med är svärtan som är lite ljus(svår att få mörk med lcd?) och ljusheten på skärmen. Jag brukar ha en vana att när solen lyser in genom fönstret på dagen höja Brightness till 50 som skärmen för övrigt levererades med standard med en bibehållen kontrast på 50. På kvällen blir det dock på tok för ljust så då brukar jag sänka till 0, men det är knappt att det räcker. Två saker, resten fungerar klockrent. :)