Prisjakt

jenordfoto

Medlem sen 2011-08-02
56
Bidrag
34
Hjälpsamröster
Nedis WiFi Smart Outdoor Plug WIFIPO120FWT
Full Star 1
4
(11)
170 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Utmärkt! Använt både till utomhuslampa och motorvärmaren. Gör rutinerna i Google home och allt funkar fint. Plus i kanten för att den har energimätare.

Hellberg Xstream LD Headset
Full Star 1
3.9
(7)
1 606 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 3 år sedan

Bra ljud, enkel att ansluta och ergonomiska. Du pausar, byter låt samt höjer och sänker enkelt på knapparna på sidan. Även medhörningen fungerar bra vilken aktiveras på understa knappen genom att den hålls in. Mellanregistret hade kunnat vara lite bättre, samt att bygeln hade kunnat vara lite mer vadderad. Basen är av den bättre sorten. Önskar att det gick att höja lite mer, om inte vid musik så åtminstone vid samtal. + Ljudet + Ergonomin + Medhörning + Mikrofonen(bommick) + Ljudisolering + Batteritiden + Priset - Bygeln - Lågt ljud vid samtal - Mellanregistret Trots dessa tre negativa punkter så är kåporna kanon! Rekommenderas starkt. ⭐ Uppdatering 23/9-2021 Fortfarande mycket nöjd över köpet. Är också starkt övertygad om att dessa har bättre ljud än Peltors motsvarighet. Det enda negativa som är värt att nämna är som redan nämnts bygeln. Efter några timmar så får jag ont över hjässan då den klämmer lite för hårt över skallen. Fortfarande ett mycket rekommenderat köp.

Netatmo Smart Home Weather Station
Full Star 1
3.3
(39)
1 290 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Är i överlag nöjd efter över ett år, men hade önskat att gränssnittet kunnat uppdateras. Allt fungerar som det ska och det har aldrig varit något problem med varesig väderstationen eller regnmätaren - Har inte ens bytt batterier. Hade gärna haft fler enheter inne, men jag tycker att priset för kompleteringsenheterna är för högt, annars hade det varit bra att ha en i garaget. Någon nedan klagade på att graferna och mätningarna är timmar gamla trots att det står att det är uppdaterat för ex. 1 minut sen. Nej, det är inte bluff och båg. Du kan zooma på graferna, prova att göra det innan du lämnar oriktiga uppgifter på Prisjakt. Kan i överlag rekommendera detta, men hade som sagt önskat att gränssnittet hade mer att erbjuda.

Xiaomi Mi Band 5
Full Star 1
3.8
(20)
21 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Fungerar som tänkt även om den ibland under långa bilturer räknar lite steg, men det är väldigt lite och spelar ingen större roll. Kan rekommendera.

SanDisk USB 3.0 Ultra 64GB
Full Star 1
2.9
(9)
89 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Köpte två stycken på Itsajten varav den ena är testad. Fungerar fint och skriver i 35-40mb/s, som utlovat vill jag betona. Jämfört med sina konkurrenter så är den mycket prisvärd sett till specen. Rekommenderar

Philips Hue Bridge
Full Star 1
4.4
(14)
466 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Funkar klockrent, har 9 ambient white lampor och två smartpluggar. Det som jag kan irritera mig på är bristen på widgets. Visst det finns två olika till Android, men det är inget som faller mig i smaken. Fin integration med Google Home dock, får komplettera med en smartthings hub senare.

Xiaomi Mi 10 5G Dual SIM 8GB RAM 256GB
Full Star 1
4.3
(10)
7 182 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 4 år sedan

Nu har jag haft nöjet att använda denna telefonen sedan den officiellt släpptes i Sverige och jag är allt annat än missnöjd. Jag vill börja med att tillägga att jag kört med iPhone i över 8 år. När smarttelefoner först började komma ut på marknaden på riktigt runt år 2010 så resulterade det i att jag köpte en HTC Desire - Det var en telefon med många brister, framförallt skärmen, internminnet och mjukvaran var saker som kunde få en att gå i taket på riktigt. Jag intresserade mig under samma tidsperiod för flashing och flashade faktiskt in den tidiga versionen av MIUI(Xiaomis OS) och minns att jag blev imponerad över det faktumet att mjukvaran var relativt lik iOS, men att man hade tagit godbitarna från båda operativsystemen. Just den telefonen hade jag i 1-2 år innan jag sålde den vidare och istället köpte en iPhone 4S, och tro mig när jag säger att det var som dag och natt. Oavsett så ledde det till att jag i nästan över ett decennium har kört med Apples telefoner. Nu är jag tillbaka med Android och MIUI och det har hänt mycket spännande sen sist. Valet stod mellan Mi 10 och Mi 10 Pro, och som vi redan vet så är skillnaderna minst sagt minimala, men beslutet landade ändå i en Mi 10 utan en bättre kamera, skärm och högtalare. Nog för att jag fotar mycket, men prislappen för att kunna zooma lite extra kändes helt enkelt inte värt pengarna. Mi 10 är en robust och välbyggd telefon med en fantastisk skärm, fantastiska högtalare och inte minst en fantastisk kamera. Har du inte intresset för att zooma så borde detta vara ditt förstahandsval när det står mellan de två modellerna då skillnaderna är för små för att ta hänsyn till. Kameran är fantastiskt när den väl fungerar bra. Ett problem som upplevs är att den, till skillnad mot iPhone gärna vill exponera för ljust. Problemet vill väldigt uppenbart i en dunkel miljö, exempelvis runt middagsbordet eftersom slutartiden blir längre än vad som är ändamålsenligt samtidigt som bilden blir för ljus - Irriterande. Batteriet är stort och jag klarar mig ungefär 1 1/2 dag under normal till måttlig användning och laddas 0-100 på 60 minuter med snabbladdaren som medföljer. Operativsystemet fungerar till belåtenhet vilket baseras på att det är snabbt och har minimalt till inga buggar alls. Menyerna är enkla och som jag tidigare trott så påminner det om ett iOS fullspäckat med funktioner och smarta idéer. Den enda egentliga downsiden är att att den inte är IP-klassad, så tappa den helst inte i vattnet - Den tål det säkert men det är onödigt att chansa. Alltså - En jättefin telefon, inte minst lämpad för dig som går över från Apple. Jag har svårt att se hur man skulle bli besviken på det man får här så därför rekommenderar jag denna. + Kamera + Batteri + Skärm + Operativsystem + Snabb + Högtalare + Användarvänlighet - Ej IP-klassad

Bosch WAY32899SN (Vit)
Full Star 1
4.6
(5)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Jättefin tvättmaskin som verkligen gör det den skall. Otroligt tyst och det enda du hör är själva skvalpandet från när tvätten åker runt i maskinen. De olika tvättprogrammen med tilläggsprogrammen EcoPerfect är perfekt när du är hemmavid, har all tid i världen och vill spara lite på elräkningen. Det negativa är att inte kunna ändra "slutsignal" för när tvätten är färdig. Du kan ändra ljudnivån, men jag upplever ändå att man lätt missar att tvätten är färdig. Köper du den flera tusen dyrare maskinen så får du "Home Connect" så att du kan se detta via en app, detta tycker jag att just denna maskin borde ha, men tyvärr så saknar den det. Detta faktum leder till att den får fyra stjärnor, men jag kan varmt rekommendera denna maskinen. Det är tveksamt om ni hittar en tystare maskin för pengarna.

Roborock S5
Full Star 1
4.8
(167)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Klockren dammsugare som vi nu har haft äran att äga i drygt två år. Det finns egentligen inte så mycket att anmärka på utan det är en genomgående bra dammsugare. Förhoppningsvis så kommer den att städa lite mer logiskt när nya uppdateringarna kommer till den någon gång nu under 2020, det eftersom man då kommer att kunna märka upp rummen i huset.

Netgear EX2700
Full Star 1
3
(2)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
4 år sedan

Den gör ju det den ska, men jag missade att den var utan 5ghz så den är helt oanvändbar för min del.