Prisjakt

jenordfoto

Medlem sen 2011-08-02
56
Bidrag
34
Hjälpsamröster
Apple iPhone 8 Plus 3GB RAM 64GB
Full Star 1
4.2
(21)
1 999 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Half Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Lik alla andra apple-telefoner och därefter ingenting speciellt att klaga på. Detta är första gången jag köpt en plus och det blev jag väldigt tacksam över, mest på grund av att man använder telefonen så mycket i vardagen och då gör det där lilla extra mycket. Hade en 6s tidigare men övergav den eftersom 12v-laddaren(kinaskräp, köp aldrig det) fick för sig att skicka på mer ström än vad den skulle vilket resulterade i att telefonen gick sönder. Uppdatering 2019-07-20: Nu har ett första problem uppstått och det är att ljudet från samtalshögtalaren skrålar så fort du närmar dig halva volymen. Sista gången som jag köper en iPhone. Och trots det fakum att man kostnadsfritt skickar in telefonen för reparation så har jag ingen utbytestelefon så det är ju helt lönlöst. Så nu har man en defekt telefon som kostade över 9000kronor...någon som vill köpa den?

Sony WH-H900N Wireless Over-ear Headset
Full Star 1
4
(62)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 5 år sedan

Fantastiska lurar som presterar väldigt bra sett till priset. Jag köpte dessa för under 1500kr och ångrar inte en spänn, fina register hela vägen in i trumhinnan! Fungerar även utmärkt att använda som headset, detta än om bakgrundsljudet hos andra parten kunnat vara lägre. Jämförde lite med Bose motsvarighet QC35 för skojs skull, och den största skillnaden var att det var mer bas i QC35-lurarna. Jag tycker personligen att allt lät klarare i H900N-lurarna. Man kan givetvis personifiera lite i equalizern vill jag påtala. QC35 vann dock utan tvekan när det gällde brusreduceringen, men då vill jag också påminna om att det är nästan dubbla pengarna. +Snygga +Ergonomiska +Lång batteritid +Lättmanövrerad +Grymt ljud +Bra pris +3,5 jack -ON/OFF kan vara svårt att känna

Asus ZenBook UX430UAR-PURE5X
Full Star 1
4.4
(5)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 5 år sedan

Fantastisk dator till utseende och prestanda! Det finns egentligen ingenting negativt att påpeka annat än att batteritiden hade kunnat vara bättre. Den ska ju enligt utsago klara 9h, men jag förstår att det gäller under extrema förutsättningar. Vissa har klagat på musplattan som skall enligt utsago låta mycket, men det är ingenting jag alls lider av. Sen har vi fingeravtrycksläsaren som folk har sagt ska vara dålig, men faktum är att jag inte haft ett enda problem med den. Utöver det så är skärmen helt fantastisk och har grym färghantering.

Bridgestone Potenza S001 235/40 R 18 95Y XL
Full Star 1
4
(1)
1 648 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Trevliga däck som passar dels för den lite passiva som gillar att gasa på lite ibland men också för personen som vill ha något trevligt nattetid när bilen ska piskas ända in på morgonen. Efter en sommar med dessa däck så konstaterar jag att väggreppet vid varmt väder är mycket bra men blir snabbt sämre desto svalare däcken är, och det märks ganska väl. Det är dock inget problem utan något man får lära sig leva med om man är ute efter prestanda för att passa varma sommardagar. Regn är inte heller ett problem. Jag var lite skeptisk efter en del recensioner jag läst men kan idag konstatera att däcken fungerar alldeles utmärkt i regn, jag har inte haft något problem alls och har plockat flera skarpa kurvor i höga hastigheter - Aldrig att däcken har känts osäkra eller farliga. Slutligen så har vi bullernivån och rullmotståndet som båda två är dåliga. Det är ett bra däck, och prioriterar man prestanda före komfort och billiga mil så kan jag varmt rekommendera detta däck.

Electrolux ClassicSilence ZCS2100EL
Full Star 1
4
(6)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
Redigerades 7 år sedan

Dammsugaren i sig är det inget fel på, men slangen är däremot en hel annan historia - Och en ny kostar 300kr + frakt från Elektrolux, betänk då att dammsugaren kostar 1000kr på ICA. Det är en riktig jävla skitslang som följer med och min är nu efter strax över ett års användning trasig på två ställen. Samma sak gäller egentligen munstycket, och teleskopet...det är bara skräp. Tråkigt, men man får vad man betalar för. Till de som inte har en trasig slang så kan jag bara säga att det är en tidsfråga.

AKG Y23
Full Star 1
4
(1)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Half Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Har använt dessa proppar i en vecka nu och de fungerar bra. Hörlurarna kom förpackade i en nätt låda som innehöll en liten påse för hörlurarna och en instruktionsbok. Utöver det så följde det med fyra olika storlekar på propparna så att man enkelt kan få bästa möjliga passform i örat. Den roligaste och kanske viktigaste biten är förstås ljudet, och vad gäller det så finns det väl inte så mycket att anmärka på. Hög- och mellanregistret låter som förväntat i denna prisklassen - Lite bättre än majoriteten för den här typen av lurar. Lågregistret däremot tycker jag hade kunnat vara bättre, men detta beror förstås på vad man lyssnar på för typ av musik. Att man får mer ljud för pengarna om man köper ett par rejäla over-ear lurar för samma pengar råder det inget tvivel om, det är däremot ingenting som du gärna vill ha på huvudet medan du tränar. Även fast jag ogärna använder en equalizer så kan det hjälpa till för att få ut lite mer från lågregistret utan att det gör så mycket. Lyssnar man på musik med tung bas så bör man överväga ett par andra lurar för att summera det, dock står jag fast vid att detta är ett par mycket bra lurar som förmodligen slår det mesta i samma prisklass för den här typen av lurar.

AKG K518 LE
Full Star 1
4.1
(60)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 8 år sedan

Köpte mina 518LE 2013 och är fortfarande mycket nöjd. De främsta fördelarna är att de isolerar bra och har ett bra och brett register. För de som föredrar hiphop eller musik i överlag som kräver mycket bas är dessa lurar suveräna, inte minst eftersom den är så lättdriven och kan utan problem användas med mobiltelefonen. Nackdelarna är att lurarna är lite trånga och gör ont till en början, men efter att man använt dem regelbundet så försvinner det, antingen är det lurarna som töjer ut sig eller så är det öronen som vänjer sig. Utöver detta så har jag fått ett litet kabelbrott vid hanen - Sånt som händer, fungerar i rätt position, men återigen så har lurarna något år på nacken. Mer prisvärda lurar tror jag inte man hittar i handeln just nu. Köper samma när de lägger av helt.

System Audio Saxo 5 Active
Full Star 1
5
(1)
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Half Star 5
Redigerades 9 år sedan

Mycket trevliga högtalare med fylliga register, inte minst diskanten imponerar. Det mest nödvändiga återfinns som optiska ingångar, rca, aux och blåtand. Blåtanden fungerar strålande och räckvidden är mer än tillräcklig. Fjärrkontrollen är lätthanterad, ett barn klarar av den utan problem. Det enda som egentligen finns att anmärka på är att lite mer bas inte skulle vara fel. I dom flesta fallen så behövs inte en baslåda men i undantagsfall så återfinns ett uttag för subwoofer på baksidan av högtalaren, bara att koppla in och stämma av. Värt att notera är att om SA byggt en högtalare med bättre lågregister så hade alla andra register fått lida pin för det. Dessa små högtalare leverarar trots allt ett stort och fantastiskt ljud för ett utomordentligt rimligt pris - Dessutom är dom en värdig ersättare till en flickväns blommor hon ställt brevid tvn, kasta dom i papperskorgen och ställ högtalarna där. Ett givet val för dig som är kräsen, älskar musik eller bara vill ha grymt ljud när du tittar på film.

Nescafé Dolce Gusto Piccolo
Full Star 1
4.6
(24)
940 kr
j
jenordfoto
56 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
Redigerades 9 år sedan

Enkel, simpel och gör det den skall. Låter och vibrerar något mycket men är inget som stör mig. Mycket prisvärd.