Prisjakt

shogo9

Medlem sen 2004-08-16
21
Bidrag
3
Hjälpsamröster
Garmin Epix Pro (Gen 2) Sapphire 51mm
Full Star 1
3.7
(3)
9 279 kr
s
shogo9
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Full Star 5
7 månader sedan

Denna har ersatt en Garmin Fenix 6X Pro. Valde en Epix nu främst pga display, som är fantastiskt mycket mer läsbar, då jag blir mer och mer i behov av läsglasögon, så gör den bättre displayen att jag "klarar mig bättre" även utan glasögon. Jag valde den största modellen (51mm) pga att den har betydligt bättre batteritid, jag ville inte ha en klocka som måste laddas var och varannan dag. Mycket nöjd hittills. Dagens programversion 14.36, har efter ett par dagar ännu inte stött på något som indikerar på problem med mjukvaran.

Ditur.se
Bra
(6)
s
shogo9
21 omdömen
Utmärkt7 månader sedan

Köpt en Fenix Epix Pro (gen2), den levererades snabbt och utifrån det så fungerade allt så lågt bra, i bästa fall så hamnar jag inte i någon garanti/reklamationssituation, får uppdatera efter det i så fall :)

ComputerSalg
Utmärkt
(500+)
s
shogo9
21 omdömen
Utmärkt10 månader sedan

Bra, produkt på fjärrlager så det tog några dagar, men helt ok, och info om detta fanns vid beställningstillfället så inga problem :)

Sportkost
Bra
(85)
s
shogo9
21 omdömen
Utmärktett år sedan

Har handlat ett par gånger härifrån med gott resultat, sist hade jag angivit fel namn i beställningen, så det blev problem med bankid verifiering för att hämta ut paket, efter mejlkontakt med deras support så korrigerade de namn (det var mitt fel att namn inte stämde från början) och det gick fint att lösa ut paket.

Tillskottsbolaget.se
Utmärkt
(69)
s
shogo9
21 omdömen
Utmärktett år sedan

Gjorde en beställning på lite protein, men mitt namn fylldes i med något sparat som var fel, så det gick inte att kvittera ut paket då namn inte stämde. Jag mailade butiken, och fick bekräftelse på att de korrigerat namn på mottagare enligt mitt önskemål. Imponerande snabb och smidig handläggning 😀

Proshop
Utmärkt
(500+)
s
shogo9
21 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Bra pris och snabb leverans.

Google Nest Audio WiFi Bluetooth Högtalare
Full Star 1
3.5
(41)
995 kr
s
shogo9
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Full Star 4Empty Star 5
2 år sedan

Ok ljud för storlek och prisklass. Köpte för att den stödde Airplay, dock så har jag nu förstått att det stödet är väldigt begränsat, främst till Apple Music och några få andra appar som tex Spotify, annars inte mycket nytta med det, Stödjer även Google Cast, så håller på o kikar vilka appar som stödjer det. Jag tycker att den uppfattar enklare kommandon bra, och smidig att ha på köksbänken, då man ofta har händerna fulla med annat, Hade den stött Airplay fullt ut så hade den fått fem stjärnor.

Hockeystore
Bra
(10)
s
shogo9
21 omdömen
Utmärkt2 år sedan

Snabb och smidig leverans av ett par skridskoskydd.

CoXa Carry Wr1
Full Star 1
3.5
(2)
959 kr
s
shogo9
21 omdömen
Full Star 1Full Star 2Full Star 3Empty Star 4Empty Star 5
3 år sedan

Fyllde vätskeblåsa till dryga 1l, och vid löpning så skumpade bältet, samt att det inte sitter speciellt bra, då det blir som att stoppa in en boll i väskan, jag tyckte inte heller att bitventilen fungerade speciellt bra, jag tror att denna är bäst till tex skidor eller rullskidor, för löpning så finns det nog bättre lösningar.